Téma: Umíte někdo změřit frekvenční charakteristiku sluchátek?
Ahoj. Prosím Vás, umíte někdo změřit frekvenční charakteristiku sluchátek? Jde mi pouze o porovnání dvou měničů mezi sebou. Info třeba do soukr.zprávy. Lokalita Praha a (třeba) +-50km?
Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.
Audioweb.cz » Sluchátka » Umíte někdo změřit frekvenční charakteristiku sluchátek?
Stránky: 1
Ahoj. Prosím Vás, umíte někdo změřit frekvenční charakteristiku sluchátek? Jde mi pouze o porovnání dvou měničů mezi sebou. Info třeba do soukr.zprávy. Lokalita Praha a (třeba) +-50km?
Když mě to bavilo, tak jsem si z karimatky vyrizl kolo asi 15cm a doprostřed dal obyčejnej elekret mikrofon. To jsem pritiskl na sluchatko a meril pomoci počitače. Ten mikrofon stoji asi 100.- obyčejna kapsle asi do 18kHz. Časem jsem to vylepšil o uměly ušní boltec taky z karimatky 
Pokud tu výbavu ještě máš, byl bys ochotný mi ty dva měniče písknout, prosím? Samozřejmě Ti uhradím čas, nebo si řekni.
Už je to pryč. Ale na porovnani ti stačí jakykoliv mic co máš doma. Jen ho musíš dát na stejné místo u měničů.
Stránky: 1
Audioweb.cz » Sluchátka » Umíte někdo změřit frekvenční charakteristiku sluchátek?