Re: H-ENG AMP (homlesak)
Danhard mě požádal o vyřízení tohoto vzkazu:
...že to bude mít velké přechodové zkreslení s takto udělaným bootstrapem do VAS.
Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.
Audioweb.cz » Projekty elektroniky » H-ENG AMP (homlesak)
Danhard mě požádal o vyřízení tohoto vzkazu:
...že to bude mít velké přechodové zkreslení s takto udělaným bootstrapem do VAS.
meral/simuloval som 3 pozicie, emitor T4, T6, T8, vysledky rovnake
Laco - gratulujem, zosilovac s vybornymi parametrami. Zaujimalo by ma ake tranzistory na mieste T8 a T9 schema #299 by si odporucal. Osobne nemam zasobu ziadnych starsich nevyrabanych tranzistorov. Takze mna zaujimaju hlavne vyrabane typy dostupne v nasich obchodoch (napr. Mouser) ktore pri napajani 60-80V dokazu spracovat hudobne spicky s vykonom 100-160W.

V dnešní době padělků a u mnohých stále slušné zásobě KD tranzisotrů je to trefa do černého. Pokud někomu vadí kvazi konec s nesymet. napájením je to věc spíš vkusu, než reálných argumentů.
Hraje to líp než LM3886?
A nebo lépe než NAIM? 
laco nadherna praca, ta cievka je navinuta ale ze tak!!! ze smekam...
krasne, ciste, doslova z hnoja bic
inak co su tie tri prepojky ci co to je pod budicmi zo spodu?
Pekná, čistá a racionálna práca, výborné výsledky..Je za tým vidieť vedomosti, skúsenosť a nadšenie pre vec. 
Luxus..na oko i mereni 
FukAMPík ?? Laco máš nejaké bližšie info. Treba kuť železo za horúca. Idú dlhé zimné večery. 
Ahoj Laco.
Al sa nebudú dávať vyrábať ďalšie dosky, tak ja tie štyri voľné na H-Eng/KD beriem. KD mám. Kontakt pošlem do mailu. Ďakujem.
laco, konektor výstupu sa presunul pred koncové tranzistory aby sa skrátila spätná väzba? Tak tá trubička čo robila tienenie asi mala zmysel... 
O DPS bych mel případně zájem..
laco, konektor výstupu sa presunul pred koncové tranzistory aby sa skrátila spätná väzba? Tak tá trubička čo robila tienenie asi mala zmysel...
Tak, uvidime v reali, cca o dva tyzdne
Na krátkou zpetnou vazbu by se mi libila extra desticka, na ktere by bylo vse kolem napetoveho zesileni a ta by byla pobliz vystupu.
Audioweb.cz » Projekty elektroniky » H-ENG AMP (homlesak)