Téma: P: ROTEL RSP1066, centr magnat, AVR Thomson a další
Aktualizace nabídky..
Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.
Audioweb.cz » Bazar » P: ROTEL RSP1066, centr magnat, AVR Thomson a další
Stránky: 1
Aktualizace nabídky..
smazáno prodané
smazáno prodané
Dále prodám high-end multi preamp Rotel RSP-1066, stříbrný, foto můžu doplnit. Plně funkční v opravdu perfektním stavu, originál dálkový ovladač, orig. balení. Parametry třeba zde: https://www.eurostar-ostrava.cz/175-rsp-1066
Cena: 8000kč
Center Magnat vector 10, PC 3500kč ,nyní za 1000kč
Center Magnat vector 13, PC 6000, nyní 1500kč
Přidán AVR Thomson DLP2000.
Parametry: Power Output: 5 x 100 Watt / Radio Presets: 30 / Audio-In: 7 / Subwoofer-Out: Yes / Digital-In: 1 coaxial / 2 optical / Surround-In: 5.1-In / Decoder: Dolby Digital/Pro Logic/DTS
Případně další popis: https://www.olx.com.eg/en/ad/thomson-sc … 23383.html
Slabší display, hlavně červená, na ovladači nefunkční tlačítko power, jinak vše funkční. Pasivní chlazení, diskrétní konce. Cena: 1000kč
smazáno prodané
Snížení ceny za Rotel RSP1066 na 7000kč.
Ahoj Petře,škoda že ten panasonic neumí SACD,jinak bych měl pro tebe možná i kupce co mu odešel pincek DV-656A.Není to jinak vůbec špatná mašina jak jsem se díval.
SACD jsem neměl, ani nikdo kolem, tak jsem to neřešil. Ona je to pěkná mašinka, tenkrát jsem za ni dal cca. měsíční výplatu. Vyhrálo to i nějaké testy.. Své doby super, ale už tak posl. 15let hraju jen z NTB tak pro to nemám vůbe využití.
No nakonec asi zájemce bude, tak přikládám foto. Dnes jsem si s tím hrál, probral svoji přes 20let starou sbírku CD, zkoušel hlavně pálené. Už ani nevím co vše se dřív vlastně dělalo, mám nějaké CD-R Mitsumi, zespod uplně žluté, to moc nebývalo. Pak Verbatim i TDK, ty nejstarší tmavě modré, stejné značky ale novější už byli světle zelené. K tomu všelijakých noname. Nějaké DVD-R jsem tam taky zkoušel, asi největší shit poškrábaný "multidisc", vše to bere. Ale nemám už nic od RW.
DVD Panasonic prodán..
Ahoj, ten Rotel předzes by se mi hodil ke koncáku (RMB-1066), nemáš nějaké foto tvého kusu?
Do Osíčka to nemám zas tak daleko, otočil bych se autem.
Přidávám foto. Teď na něj zrovna hraju, zkoušel jsem více vstupů, krom digitálu, ale ani to by nebyl problém, akorát zas vybalit uskladněný hdd přehrávač. Display má 100%, nic nevysvíceného.
Ovladač zapíná podsvětlení podle okolního světla, funguje vše, akorát volume je někdy potřeba stisknout silněji oproti ostatním tlačítkům. Kabely k tomu nemám žádné, jen manuály a originál krabici.
Díky, to vypadá na velmi zachovalý stroj, do toho bych i šel. Dalo by se stroj zarezervovat do neděle?
Určitě, problém není. Já teda včera zkoušel jen stereo, mám tu víc zesíků i repráku, šel by odzkoušet i komplet multikanál.. Ale nemyslím, že by bylo něco nefunkční..
Snížení cen:
Rotel RSP1066 - 6000kč
Magnat Vector 10 - 700kč
Magnat Vector 13 - 1000kč
Thomson - 800kč
smazáno prodané
smazáno prodané
Vzal bych ty moduly Vmos 60.
Další v SZ-
Snížení cen: Magnat Vector 10 - 500kč
Magnat Vector 13 - 700kč
Thomson - 500kč
Dál tu mám čínský modul zesilovače 2*100W Digital Audio Amplifier Board TDA7498 Class D Amp Board 2CH DC14-32V , nevyužitý jen vyzkoušený za 200kč.
Nikdy nepoužitá vyhýbka pro subwoofer DEXON 2WHS 0.3-100 , parametry třeba zde: https://www.elektroakustika.cz/images/r … yhybky.pdf
Nabízím za 250kč.
Stránky: 1
Audioweb.cz » Bazar » P: ROTEL RSP1066, centr magnat, AVR Thomson a další