Re: P: BC640 onsemi, monitor slevněno atd,K: MIR50 DPS + uhelniky
To máš jedno Tome Ten můj už je bohužel pryč Ten od reeba je lacinej, jen ta Hammond krabka je pětikilo, vzal bych ho.
Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.
Audioweb.cz » Bazar » P: BC640 onsemi, monitor slevněno atd,K: MIR50 DPS + uhelniky
To máš jedno Tome Ten můj už je bohužel pryč Ten od reeba je lacinej, jen ta Hammond krabka je pětikilo, vzal bych ho.
O.K. Díky Petře
Reebe: Měl bych k tomu dotaz. Mohl bys mi když tak písnout přímo na mail? Třeba se dohodnem. Já teď vůbec nestíhám, jsem tu sporadicky.
Upraveno a dány nové věci.
máš SZ
Zvukovka předběžně zamluvena, Karle na SZ jsem odpověděl.
Zdravím to trafo je stále volné.
ecc99: Snad mi zakladatel odpustí, že za něj reaguju, ale jelikož je offline, tak nechci aby ses začal těšit. Ten toroid je už pryč.
Zvukovka i toroid dnes putují k novým majitelům, tedy jsou už pryč.
UP, nikdo nepotřebuje do nějaké tesly místo VMka slušnou přenosku za babku ?
A smím-li se zeptat, co se vlastně nabízí?
ok2slc:
Já bych asi věděl ... Je to na první straně, hned v prvním příspěvku
Vašek
VAŠEK W:
Sorry jako...ale o něco níž je k tomu napsáno “Prodáno Mirkovi”, takže fakt nevím co se vlastně nabízí...
Ano, je to trochu nepřehledné pro nováčky, ale v tom prvním řádku je napsané datum vzniku prvního příspěvku, a hned za ním poslední úprava(editoval):
28. 7. 2016 8:31 ...editoval DJ_Rix (19. 10. 2017 21:49)
protože je možno své příspěvky různě upravovat. A datum poslední úpravy tam je. Z toho lze vše vyčíst. DJ_Rix toho prodával postupně více, ale vše prodané je již smazané, bohužel postupné příspěvky členů fóra reagující na nabízené věci tam zůstávají a mazat nejdou ...
Takže nyní se nabízí přenoska.
Vašek
Aj ták... to jsem nějak neodtušil, právě že jsem pročítal celý vlákno a snažil se pochopit kdo a co tam co vlastně nabízí a nějak jsem se v tom ztratil...
Upraveno na prodej reprokabelů.
Poslal jsem mail.
Změna na modul zesilovače.
UP, sleva modulu na 500 a přidány bedny.
Sleva beden.
Audioweb.cz » Bazar » P: BC640 onsemi, monitor slevněno atd,K: MIR50 DPS + uhelniky