Ahoj, opět vytahuji starší téma ale nechci zakládat nové.
Kamarád mě požádal jestli bych mu nesestavil Actidamp IV, řek jsem mu, že klidně. Za cenu součástek, desky a trochu za práci, jsem ochoten mu jej složit. Kamarád souhlasil.
Takže, moje otázka zní. Je někde deska k sehnání? (předloha pro vlastní výrobu nebo Kohout - pod jakým ozn. ji má archivovanou a jaká je její cena?).
Dále co se týká osazení.:
Někde jsem četl, že LF411 by šli nahradit TL071, popř. i TL061? Chci se ujistit jestli je to pravda.
Dále ve schématu v AR jsem zjistil, že jsou u vstupní části použité indukčnosti 220mikroH. Chci se zeptat jestli se dají koupit, popř. jestli je možnost je neosazovat?
No a poslední otázka. To ono zmíněné schéma z AR 06/1994 lze považovat za správné? Ptám se proto, že na internetu jsem čet o nějakých úpravách. Tak se chci zeptat jestli mám vycházet ze schématu z toho AR.
Doufám, že jsem své dotazy podal srozumitelně, a že se najde někdo kdo by mě ochotně poradil a navedl na to od čeho se mohu odpíchnout. Nemám žádné postranní úmysly, masovou výrobu DPS nehodlám rozjíždět. Jen chci pomoct kamošovi, který je méně zdatný v elektronice. Takže jestli máte někdo podklady pro výrobu DPS popř. i se schématem, byl bych moc vděčen. A kamárad nakonec taky.
Jestli se něco podobného už řešilo, tak se omlouvám. Ale napsaného toho bylo už tolik, že se v tom neorientuji. Tak to radši píši znova.
Děkuji za odpověď.