Téma: zosik PHONIC MAX2500?

tenhle zosik je v pohode?ma niekto snim skusenosti,,ma to 2x500W/8ohm,za taku cenu aku ho ponuka jeden by bol vhodny na 300W/8ohm,,a bola by velka rezerva,..je lepsi kvalitou nez mison?

Re: zosik PHONIC MAX2500?

Budeš tu každý den dávat nový topic s jiným no-name zesem a ptát se jestli je dobrej? Kup něco od CA a nebudeš řešit problémy s tím že to vyhořelo, ikdyž to nemělo důvod.

Re: zosik PHONIC MAX2500?

jasny,,jenom ze nechci kupovat zosik ktery neni kvalitny a dobry ,misonu sem se vyhnul,bv audio predany,takisto solton craaft,proto chci kupit jeden a aby stal zato stal.rozmyslam nad behringer,nebo phonic,a aky zosik myslis ca? od yamaha nebo crown?

Re: zosik PHONIC MAX2500?

Něco mi říká, že 2x500W/8ohmů za desítku nebude nic extra.

http://www.vilasek.com/index.php?idzboz … b731da8401

Re: zosik PHONIC MAX2500?

Crest Audio. Behringer je taky sračka.

Re: zosik PHONIC MAX2500?

jaro114 napsal:

jasny,,jenom ze nechci kupovat zosik ktery neni kvalitny a dobry

Tak proč pořád koukáš po tom nejlevnějším co je? Prostě si trochu našetři a kup si CA, QSC RMX a podobně. Chceš jezdit v Porsche, ale máš prachy akorát na škodovku? Nepřipadá ti to divný? Kvalita dneska něco stojí. Buďto si připlatíš a koupíš kvalitní zesilovač a nebo si kup nějakej šmejd ořezanej na kost za pár šupů a budeš se modlit aby to shořelo za co nejdelší dobu.

Re: zosik PHONIC MAX2500?

babakus, tak zrovna RMX bych k porsche nepřirovnával. RMX je taky hodně ořezaná verze. Je to asi tak to nejhorší co se dá ještě koupit a je trochu spolehlivý, ale žádnej zázrak to teda není.

Re: zosik PHONIC MAX2500?

Nepřirovnávám RMX k Porsche. Přečti si můj příspěvek ještě jednou wink

Re: zosik PHONIC MAX2500?

Já to tak pochopil ikdyž sem si to četl cca 3x. wink
Jakejkoli CA za ty prachy je dneska asi nejlepší možnost. Samotnýmu mi doma leží RMX, je to nejhorší věc, kterou má asi trochu smysl koupit. Dneska bych už ani to RMX nekupoval a díval se po něčem jiným, ono ušetřený tři tisíce se potom můžou kurevsky prodražit.