Re: sněhová kalamita

Podle mě zase nafouklá bublina, aby měli pisálkové obecenstvo. Prostě v zimě sněží a v létě je vedro - no a co!? My jeli v sobotu do Norimberka na Avatara 3D v originále a známá že prej je přeci ta kalamita a vživotě by tak daleko nejela. No, jeli jsme po suché dálnici, ani vločka, a časově líp než třeba od nás přes Prahu k Checkovi smile Pravda zpátky trochu nasněžilo a 50km jsme jeli hodinu, ale pak pohoda...

Re: sněhová kalamita

Ó ne, já si bohužel pamatuju i ty špatný věci a dodnes mám na některý lidi pifku a nemůžu je ani cejtit, i když je to už 40 let. Povaha lidí se příliš nemění - zamlada obtloustlí bobánkové zůstali obtloustlými dědky, práskači zůstali práskači a vlezdoprdelky zůstali vlezdoprdelkami. Co se ale stalo nejhoršího, že spousta těchhle lidí se dostala na poměrně vysoké posty a z nich ovlivňují život nás ostatních, kteří jsme si zachovali ksicht a zůstali s rovnou páteří.
Byli jsme parta a když se stal nějakej průser, prostě jsme všichni drželi basu a hubu, i když po té hubě leckdo doma dostal. A stejně se mezi nás vždycky vetřel nějaký hajzlík, který všechno práskl ve škole - no řeknu vám, že jeden z těch ultrahajzlíků dnes ve městě dělá starostu...co na to říct. Jak má mít člověk úctu a respekt před orgány státní správy, když vím, co tam sedí za hajzly...Šéfa městských policajtů dělá týpek, co v mládí ukrad všechno, co nebylo přivařený a kdyby mu nebylo dvanáct jako nám, šel by sedět a jen taktak ho minul pasťák. Tak si vždycky v duchu říkám, když mě on na ulici zastaví - "co ty mi chceš ty hajzle vykládat, vzpomeň si na sebe, cos byl za dacana"

Web

Re: sněhová kalamita

A já si myslel, že budu první kdo tu bude nadávat na to plašení s kalamitou.
V Praze tři centimetry sněhu, a u Muzea čtyři! Jako malej si pamatuju, jak jsem chodil do školky ulicí, jejíž úroveň byla nad sklopenejma vlakovejma šraňkama(nasněžíno), trochu kalamita byla, ale všichni fungovali. Dneska je hnedle po mrazíkách dvacet mrtvejch a zprávy nejsou o ničem jiném než o katastrofách smile Jenže už je to deset let, a já už si asi nikdy nesplním ten svůj sen - postavit si opravdický "iglu"...

Re: sněhová kalamita

Frank, veru neviem, to CD napálil kamoš Maykeemu, páčilo sa mu tak sme počúvali a počúvali. Stiahni si album kde je tá pesnička, nájdeš ho tam. Je to kópia origo CD, nie výber.

Web

Re: sněhová kalamita

Idnes - DISKUSE K ČLÁNKU
”Teploty spadly pod minus 30 stupňů, mráz láme rekordy i koleje”

jeden z prispevku v diskusi:

Teda...
...ale mrzne fest. Včera po cestě z knajpy jsem se přichcal ke zdi... :-/
* 27.01.2010 13:25

(upravil paulus33 24. 3. 2010 23:55)

Re: sněhová kalamita

páni, ja posledných cca 5rokov trávim svoj pracovný čas na ŠTRBSKOM PLESE rekonštrukciou jedného 5* už otvoreného grand hotela. A takéto kalamity v dolinách ma vcelku bavia. Prikladám niečo z mojej zbierky (marec 2009, to spadlo za jednú noc):

http://s19.postimg.cc/ue806dzov/2638_p3230010.jpg http://s19.postimg.cc/476tafhf3/2638_p3230015.jpg