Re: Fotogalerie reprosoustav

Mruciku, kdepak, v zadnem pripade. To co pisu beru jako vysvetleni, doplneni, a hledam trochu vysvetleni co a jak.

ruzne DIY repro

Web

Re: Fotogalerie reprosoustav

Mručík Džungarský napsal:

Já jen doufám, že nejsme s Kocourem vepři, to bych ani nechtěl, ani bych si to nedovolil.

Tak to se povedlo, úplnej zvěřinec
Křečík píše kocourovi, že doufá, že nejsou vepříci. Díky, fakt pobavilo. big_smile

Web

Re: Fotogalerie reprosoustav

Disco
https://i.postimg.cc/hPvXspYR/354611392-825036755855962-9016604993158896453-n.jpg
https://i.postimg.cc/4ySNjR0k/355033726-825256349167336-7984903832749201325-n.jpg

Re: Fotogalerie reprosoustav

Hmm

https://www.hifi-voice.com/images/vsiml … rsario.jpg

Web

Re: Fotogalerie reprosoustav

https://www.skleptonsil.pl/kolumna-tons … d1991.html

Re: Fotogalerie reprosoustav

ty Visatony 25 + 50 DSM z linku výše jsou dinosaurové? to už vyráběj čtvrtstoletí stejně, ...tu výšku jsem kdysi měl...a čekal od ní víc, ale asi jsem ji blbě "aplikoval" sad

(upravil dawsoo 21. 6. 2023 14:41)

Re: Fotogalerie reprosoustav

kal: Neaplikoval, Visaton cokoli jsou víceméně repráky obyč sračky,drahý jen protože germany,ano i včetně jejich slavně neslavný keramiky KE25 a pod... stejně tak jako cokoli od Eton kterej je ještě dražší big_smile

Jo jistě obojí určo pěkný čistý zpracování, ale technologicky 40 let starý a předražený kvalitou pod nebo max na úrovni seas basic/classic nebo jak se to dneska jmenuje.

Není co dodávat...

Re: Fotogalerie reprosoustav

Ale ta kanonáda bassreflexů - musím říct že kdyby mi bylo zase 13...
Pověsil bych si ten obrázek beden nad postel vedle plakátu Sagvana Tofiho a Sepultury.. A snil o nich, že je mám.

Pro mě je teploučko křeččího kožíšku ráj.

(upravil Benazi 21. 6. 2023 14:43)

Re: Fotogalerie reprosoustav

Kámoš měl vib extra 2, a za ty peníze dobrý, tehdy to solil s DPA a
Předzesilovač používal nějaký vyšší model Jvc rozpojeny, tam bylo důležité nastavení regulátoru na rovno.
Dnes je jen kecá všechno na hovno, ale něco pořádného nemá nikdo nic.

Mám rád ty dehonestujici kecy.

(upravil dawsoo 21. 6. 2023 14:44)

Re: Fotogalerie reprosoustav

Mručík: Njn Poláci no lol Ale i my máme své legendy že ? big_smile Pořádný tu už bylo, hifi končí, tak co jako čekáš benazi?

Není co dodávat...

Re: Fotogalerie reprosoustav

My je kdo?

(upravil dawsoo 21. 6. 2023 14:52)

Re: Fotogalerie reprosoustav

třeba?:
https://rdacoustic.cz/cs/
https://www.hornstudio.cz/
https://www.truune.com/ i naši bratia maj své koníky
je toho opravdu hoooooodně lol

nevyčerpatelná studnice je jistě třeba všem jistě známý hifivoice i tam se dá najít opravdu hodně veselého big_smile

Není co dodávat...

(upravil bastl 21. 6. 2023 15:42)

Re: Fotogalerie reprosoustav

....nejlepší kondenzátor je „žádný kondenzátor“: výhybka nepoužívá kondenzátory vůbec....
Ha! By mě zajímalo co výšky?



Na první pohled ucinkaný rofl
https://i.postimg.cc/ZKsbgf0t/332569187-1005909577041036-4752971025420492165-n.jpg

Re: Fotogalerie reprosoustav

dawsoo, asi jsi to už zapomněl, ale hifi něco jako ideální stav nenabízí, jednou se ti nahrávka líbí víc na jedněch bednách/měničích, jindy na jiných. A abys to uznal, potřebuješ poslouchat za plentou a zbavit se předsudků. Pak by zahrály hezky i takové "sračky" jako KE25. Hifi je jeden velký podvod, už B. Sýkora o tom psal, tímhle neustálým kafráním a chytračením odrazuješ druhé vůbec s něčím začínat. roll

(upravil Kocour 21. 6. 2023 16:32)

Re: Fotogalerie reprosoustav

Bych to poopravil, nazor od nekoho kdo umi zna ma vysledky a udelal a ukazal prece nejsou dehonestujici kecy. To zase nejde takto zobecnovat.

A neco poradneho nema nikdo nic? To znamena presne co? Ja znam spoustu lidi co ma doma solidni sestavy a hifi a vsemu kolem se dost venuji.

Benazi napsal:

Dnes je jen kecá všechno na hovno, ale něco pořádného nemá nikdo nic.

Mám rád ty dehonestujici kecy.

Jak je to mysleno? To jakoze teda vsechno hraje stejne?
Hifi je podvod? Za tim lze videt vice rozmeru, treba podvod ze to proste neni realita, ale iluze reality, snaha o priblizeni.

Bavi vas borci vubec hifi, poslouchat, zkouset, zjistovat? Vylezli jste nekdy k nekomu jinemu, poslechli jeho sestavu, srovnali si dojmy, slyseli ruzne masiny, proslo vam rukama desitky menicu ktere jste si sami zmerili, udelali bedny, snazili se z toho vyrazit zvuk ktery znate z drivejsich projektu, a ono ne a ne a furt to nebylo ono, nebo naopak fajn hele tohle a tohle zabralo a uz to hraje? Protoze jen timto se posunete. Podobne jako somelier musi vypit sudy vin a poravnavat a zkouset aby zacal chapat rozsah a vnimat a popsat rozdily.

Nerozumim vasemu nastaveni a mysleni. To se mame spokojit s vecma co hraji blbe? Zvlast kdyz nestoji zrovna malo. Ono kdyz clovek vykoukne z toho naseho rybnicku, tak zjisti, ze to vsude jinde taky treba vnimaji stejne. Obcas mi pisou lidi z DIYA, a hodne piseme ohledne zkusenosti s nekteryma repro, a najednou zjistuju, ze maji podobne nazory a zkusenosti na to co a jak jake repro hraje, a cim to muze byt, a obcas maji nahled pod poklicku vyrobcum, nebo znaji zakulisi, a reknou vic....

Kafra a chytraci ten kdo nezna neumi neudelal. Dawsoo pise sverazneji, ale ma to duvod, naprosto mu rozumim. Pokud jeho nazory na mereni a veci vidite jinak, napiste Hele zmeril jsem poslechl jsem a me to znelo tak a tak. To je totiz normalni diskuze.

antonio napsal:

Pak by zahrály hezky i takové "sračky" jako KE25. Hifi je jeden velký podvod, už B. Sýkora o tom psal, tímhle neustálým kafráním a chytračením odrazuješ druhé vůbec s něčím začínat. roll

ruzne DIY repro

Web

Re: Fotogalerie reprosoustav

Odrazuju jen proto že velká očekávání nemusí být naplněna,repra jsem cca od roku 2003 do roku 2016 vyzkoušel spolu s dalšími pár podobnými blázny (sám by to člověk ani nedokázal), prakticky všechny zajímavé typy na trhu (nepočítám nesmysly a exotiku typu lowther apod) ,včetně měření zkreslení testech a dalších x věcech o kterých se tu v tu dobu nikomu ani vzdáleně nezdálo (tady frčelo tvm beymy a tonsil a max pak hromadky z madisoundu to posunuli dál , sorry ale pokud někdo píše že je něco pecka a prokazatelně ví prd, tak reaguji,nic víc v tom netřeba hledat,já vím že ego je sviňa,každej si musíme asi projít "svým obdobím" že ví všecko a následným poznáním že je vlastně teprve na začátku, problém je že místo skutečných zkušeností se tu prezentuje často "to co píše kulantně kocour" a rozhodně to není o penězích, ale právě o tom poměru co za své peníze člověk může dostat a co již bohužel ne. Berte to jen jako popíchnutí zda není čas zkusit taky občas něco jinýho než se cyklicky hrabat ve srajdách který už ani nejsou už levný.

takže klidně mě tondo vykopni , ale to že visaton a eton a klidně přidejme i vyšší ligu accuton a morel jsou předražený naleštěný srajdy které nenabízí nic, krom profláklýho brandu za tím si stojím. smile

Není co dodávat...

Re: Fotogalerie reprosoustav

Kocour: snaha o přiblížení reality? Tu "realitu" vytvořil někdo ve studiu a vůbec nevíš jak má znít. Navíc posloucháš v nějakém prostoru, který má zásadní dopad na celý výsledek, nepříznivý nebo nějak pozměňující. Nehnal bych se někam, kam se dostat nedá. Pak bych i nesnižoval jiné přístupy. Hudba musí bavit, to zní jako klišé, ale to je právě "ta realita", za kterou se ženeš. Plus každý máme jiné preference a baví nás něco jiného.


dawsoo: neber to zle, ale mluvíš o egu a už kolikrát píšeš o tom, jak jsi všechno věděl, když my jsme ještě byli v plenkách. Nezavání to něčím? Rétorická. Nechci odpověď. Nechápu proč Tě napadlo být vykopnutý za svůj názor, já ten svůj nijak neprosazuju. smile

(upravil dawsoo 21. 6. 2023 20:39)

Re: Fotogalerie reprosoustav

Jsem si vědom že píšu hnusně, ale je to lepší nazvat věci pravými jmény, než dělat že je vše ok,leckdy nakopnutí často pomůže víc než plácání se po zádech (dnes spíše po prdelích) jací jsme pašáci a kabrňáci...ten tonsil s visatonem je prostě šílenej úlet a já si nemohl pomoci... speciálně mě napadla zrovna ta KE25 o který je spousty urban diy legend = což je po všech stránkách horší reprák než starej obyč Seas 25TAFC/D co nestál ani polovic a spoustu dalšího, já z toho přeci vůbec nic nemam, je mi to jedno, jen mi to prostě nedá a příjde zbytečný a nesmyslný znovu dokola dělat ty samý naivní chyby kterýma si už někdo předtím prošel,zvláště když jsou dneska uplně jiný možnosti měření a sw podpory obecně než před 10-15 lety.

Když už je řeč o velkým Bohoušovi,tak on se sám smál tomu že by někdy svý výtvory poslouchal, když jsme se spolu tehdy nejednou bavili smile Já jsem se vždy snažil o to aby mě uspokojilo obojí. Nepochopení a neporozumění je většinou jen v tom že možná má každý jen jiné cíle,preference a nároky,což je v pořádku, ale špička v jakémkoli oboru je vždy poměrně snadno definovatelná a stejně tak poměr cena vs výkon.

Není co dodávat...

Re: Fotogalerie reprosoustav

antonio

To byl dotaz, o jakem ze to podvodu Sykora pise, kdyz jsi to pouzil. Priblizeni realite jsem jen hadal, ze to mohlo byt jedna z moznosti, jak to bylo mysleno. A to co pises, to souhlas, ale to jaksi nebylo tema. Takze, v cem tkvi ten zminovany podvod hifi?

ruzne DIY repro

Web

Re: Fotogalerie reprosoustav

není to podvod, ale fyzikální realita, kterou pocítíš vždy jako velmi tristní dojem při styku se živou hudbou...bohužel