Téma: klavirny lak

tema jasna, ak niekto ma skusenost, jak na to? co na to treba  + postup, aby lesk oci vypaloval? smile dikes

Re: klavirny lak

Jedině nějaký vysoce lesklý nitrolaky.

Re: klavirny lak

aj sa to ma nejak riedit? a cena je cca kolko /m2 ?? daky postup? kolko vrstiev? na starom fore tusim niekto s tym robil.da sa to aj na tu samolepiacu foliu pak natret alebo len na drevo?

Re: klavirny lak

Dělal jsem to tak že jsem nanesl 7 vrstev lesklého syntetického laku(mezi vrstvami lehké přebroušení smirkem pod vodu zr.2000),tech vrstev proto aby byl povrch absoutne rovny a po fakt pořádném zaschnutí poslední vrstvy aspoň 3-4 dny jsem povrch znova sbrousil mokrym smirkem zr.2000 firmy 3M a pak zaleštil profi leštící pastou na auta aporch je fakt jak sklo.

(upravil lada 18. 6. 2007 11:54)

Re: klavirny lak

Před časem někdo doporučoval epoxidový lak. V prodejnách barvy-laky mívají i vzorníky, můžeš mrknout, jak to vypadá po "běžném natření". Zkus prohledat konfu na http://hifi.slovanet.sk , tam jsou (nejen) na vzhled trochu víc zatížení.

Re: klavirny lak

epoxidovej lak je lesklej uplne brutalne. ale zas to chce davat bacha pri natirani, jakakoli chyba uz se blbe opravuje, ten lak je extremne tvrdej. mam s tim natrenou podlahu a schody, a veskery pokusy o obrouseni/opaleni skoncily totalnim fiaskem

(upravil dokken 23. 6. 2007 0:05)

Re: klavirny lak

Klavírní lak docílíš podle mě tak,že bednu perfektně vytmelenou odneseš k autolakýrníkovi...:-)Mnou oblíbené Wilsony stříkají dle firemní literatury stejným lakem jako Lamborghini a McLaren.12-vrstev!

Re: klavirny lak

Nebo klavírníkovi smile

Re: klavirny lak

Když tu jde o ten klavírní lak, checkujte kamošovi bedny..... Pořád mu říkám, ať je tady zkusí vystavit. No nevim, jednu fotku má na profilu na www.lide.cz najděte uživatele DJsassa . wink

Re: klavirny lak

Krom toho že mi ukrad avatar,žádnej klavírní lak nevidím.Holt zase jeden z DJxxxx.To je tak těžký se držet vlákna a nezasírat to zbytečnejma linkama?

Re: klavirny lak

Ale vypadaj hezký, ne? Dělal si to všechno sám, tak se to musí uznat. Není to žádný DJ, jen má takovej nick. Hlavně peace wink

Re: klavirny lak

PETROF je značka pro klavíry ne? :B

Re: klavirny lak

PETROF áno, máme doma klavír tejto značky.

Web

Re: klavirny lak

Jo to on si tam dal jen tak, měl to doma tak to zužitkoval. Vyhybku si postavil sám, je ušitá na míru. Bedna je closed a prej to hraje moc pěkně.... Řeknu mu, ať to pošle Antoniovi, možná to sem plácne. wink

Re: klavirny lak

robim stolik na balkon a lakujem. chcel som urobit rovny povrch a dat tomu nadherny leskly lak. hladal som ako na klavirny ... polyesterovy lak <klavirny lesk> sa zohnat lahko neda, nasiel som tuto stranku a tento lak. este to nieje hotove ale podla toho co vidim, bude to mat dost vysoke hodnotenie.

http://www.barvy.cz/poradna.php?akce=op … vetev=3015

http://www.balakryl.cz/index.aspx?id=21

Re: klavirny lak

parada, dik za tipy, dufam ze behom mesiaca budu bedynky navrhnute a postavene, tak pak to skusim a'la klavir s povrchovkou

(upravil dokken 1. 7. 2007 9:45)

Re: klavirny lak

Říkám vykašli se na to a odnes to autolakýrníkovi,i ten se to učí dlouho.Nemáš sebemenší šanci to udělat amatérsky perfektně.Zkoušel jsem to.Kitovat brousit pod vodou,plniče,několik vrstev,perfektní pistoli,bezprašnou místnost,automobilový laky apod.bez šance kámo.....
http://www.lungster.com/l/speakers/pianofinish.shtml

Re: klavirny lak

kua to je bomba jak si s tym vyhrali. neuveritelne! kto ma na to naradickok, tak to je pak otazka fantazie  co si postavi, v podstate ide o sikovnost.
k tomu lakyrnikovi to je asi najjednoduchsie, par krat na to strekne a mam.  - bez prace, a srani.
popytam sa v dakom servise. myslim ze za flasku domaceho a dake love to spravi s usmevom

Re: klavirny lak

neviem neviem ... je to treba dobre brusit a mat uplne rovny povrch <rovny ako rovny, presne ten tvar, ktory chces>. az na ten prach to nieje tak uplne tazke. robil osm to prvy krat, viem, kde som urobil chyby ale na tej casti, kde tie chyby niesu, je to perfektne. vidim sa v tom, leskne sa to nadherne. ten lak je uplne skvely. hlavne sa to musi striekat pistolou alebo nejakym rozprasovacom, lebo stetcom a valeckom to stoji za <>.

bentley: flasa stacit urcite nebude. aspon tomu ja neverim, ale mozno sa niekto najde. kazdopadne, ked si sikovny a chcel by si to skusit, skus to. skusenost to je skvela smile a s tym lakom sa pracuje nadherne.

to je vsetko z mojej strany

Re: klavirny lak

no love mysleno penezi wink ja bych sa do toho urco pustil, nebol by problem, ale druha vec je ze nemam ani tu pystol na striekanie, musim kupit lak, mat na to priestor - som na koleji.
takze same minus, ked to spcitam, urcite ma to vide takisto ako ked niekomu zaplatim za to, ak nie lacnejsie. a flasku mu dam za ochotu, tak mysleno povyse.urcite by ma to tesilo viac ak si to mozem spravit sam ,ale abych sa s tym este niekam tahal, tak to je fakt na houby:-( a bezprasne prostredie sa tiez hlada tazko. keby sa to pak aj podarilo a zaschnu mi tam prachove ciastocky, tk bych sa posral z toho.