Téma: ozvucenie do auta

Potreboval by som poradit ake ozvucenie by ste radili do felicie.
jedná sa mi o autorádio-mp3,usb,dobrý zvuk
a dalej  by som chcel vymeniet reproduktory za nejaké kvalitnejsie.
(teraz sú tam ti čo sa normálne montovali do feldy počas výroby)

dalej sa chcem opýtat či k tým novým reproduktorom treba aj zosík kúpiť?

Re: ozvucenie do auta

Pokud ti jde o nějaký obyčejný ozvučení za málo peněz, volil bych rádio např takovýhle http://www.ahifi.cz/autoradia/kenwood-kdc-w3544wy.html a k němu tyhle repra http://dexon.cz/katalog/autoozvucovaci- … ktoru.html . Zesilovač kupovat nemusíš. Záleží kolik do toho chceš dát, ale i tohle bude rozhodně hodně slušnej posun vpřed

(upravil Lojzek 25. 5. 2009 20:36)

Re: ozvucenie do auta

jojo VF hrajou dobře! mám 62 sice ne v autě ale mám s nima udělané k PC bedýnky! ze začátku jsem byl trošku zklamaný na basech tak jsem si k nim udělal 70W subík ale tedka v sobotu jsem jednu bednu vytáhnul ven protože jsme grilovali a byl jsem mile překvapen!! sice jsem to hodil na jinačí zesilovač ale hrály suprově a ty basy ze kterých jsem byl zklamán tak ty venku šly slyšet hodně pěkně!  sice jsem jim trošku pomohl korekcema ale hrálo to fantasticky smile to jsem od nich nečekal !!

jediné co jim můžu vytknout tak je tam na kokot řešené upevnění  mřížky! mám jich doma a už mi vypadávají! natož když se stím tříská s dveřama!

Re: ozvucenie do auta

Tie reproduktory by ste mohli vybrat aj kavalitnejsie. Myslím ze by som do toho investoval o čosi viac.

Re: ozvucenie do auta

Oni ty Dexony nejsou zase tak špatný. A za tuhle cenu už vůbec ne. Tak co třeba http://www.ahifi.cz/reproduktory/carpow … 30set.html , http://www.ahifi.cz/reproduktory-do-aut … o-25s.html ? S těmihle výškami od Sinus Live jsem byl spokojený. Jak jsou na tom ty plochý basáky, netuším. Mimochodem, zjisti si maximální hloubku kterou může mít repro, aby ti pak stažený boční okýnko nenaráželo do magnetu.

Re: ozvucenie do auta

Este sa chcem spýtať:
pri týchto repro:
http://dexon.cz/katalog/autoozvucovaci- … ktoru.html
Vlastne ten basový sa montuje do zadu a tie výškače do predných dverí alebo ako?? lebo ja mám na felde repráky aj vzadu a tie hrajú otrasne.

Re: ozvucenie do auta

Ne-e, basáček se montuje do dveří, výhybka někam pod přístrojovku a výškáček na A sloupek, nebo k zrcátkům http://dexon.cz/clanky/reference/ozvuce … nu-zx.html .

(upravil spy01 26. 5. 2009 18:18)

Re: ozvucenie do auta

diks ten obrazok som potreboval vidiet.
Ja by som rád nahradil vo felde aj tie zadné repro tak mozte doporucit aj nejaké dozadu.

no tak tu som nieco nasiel:
http://www.dexon.cz/clanky/navrhy-ozvuc … licia.html

Re: ozvucenie do auta

No jestli chceš pokračovat v nastoleným trendu low cost music, buď bych volil VF 6903 od Dexonu (mě ale kdysi vadily ostrý výšky), nebo třeba http://www.ahifi.cz/reproduktory/carpow … 000pp.html . Určitě bych tomu věřil víc než Blaupunktům, Boschmanům atd...