(upravil John370 4. 2. 2009 19:56)

Téma: Kdo vyrobí výhybku na zakázku?

Zdravím,kdo by se našel nebo ujal za patřičný finační obnos  vyrobit dvě ks výhybek na kombinaci monacor dt-80(výška) arn 116(střed) a arn 226-07(bas).Vše 8ohm.Potřebuji je nejpozději do poloviny března v krajní nouzi předposlední týden v březnu,trápí mě čas odevzdání praktické maturity,tak právě scháním nějakou kvalifikovanou osobu která najde slitování a pomůže.Jelikož já sám výhybky nasimulovat nedokážu atd.Stačí pouze nasimulovat výhybku v lspcadu a potom je vyhýbky poslat na dobírku,nemám čas na potřebné měřění atd,jelikož mě tlačí čas a práce se neplánovaně zdržela,tak chci aspon udělat a zachovat variantu částečně "odladěných" výhybek než kupovat univerzální.Děkuji za pomoc,či nabídky.Více informací o soustavě podám meilem.Kdo si chce přivydělat at se ozve.Sice jsem psal frankovi ale ten se nějak neozývá.

Web

Re: Kdo vyrobí výhybku na zakázku?

Myslím, že neuspeješ. Na to, aby niekto nasimuloval výhybku sú tiež potrebné uskutočniť merania. Potrebuješ mať zmerané reprá v konkrétnej ozvučnici a takisto ich impedančky. Až potom je možné vykonať simuláciu, pričom výsledok nie je vopred stopercentne zaručený. A celé toto ti nikto neurobí za pár šupov.

Re: Kdo vyrobí výhybku na zakázku?

A kdyby to melo byt jenom na simulacich podle webovych charakterstik, ktere tu zvladne skoro kazdy, tak si za to zase nikdo rozumny nenecha zaplatit, protoze vysledek je predvidatelny asi jako vitezstvi ve sportce.

(upravil MaBat 5. 2. 2009 11:41)

Re: Kdo vyrobí výhybku na zakázku?

Když přijedeš s připravenou bednou, změřím Ti to. Pak už nebude problém to nasimulovat, jistě se tu spousta lidí ráda procivičí. Fyzicky to už pak poskládáš sám...

Kozinec (Praha-západ). Nebo zkus checka, to bys měl blíž, ale ten má zkouškový...

Re: Kdo vyrobí výhybku na zakázku?

Mabate máš meil.Jinak měniče mám už doma a ten dt-80 za ty peníze docela dost šlušnej repron co jsem koukal.Vše bych zvládnul sám kdybych měl mikrofon měřící ,vše potřebné, znalosti a praxi a konenkonců se i chut se toto věcí zabývat,bohužel žádnou tuto vlastnost nemám prozatím.Proto zde hledám pomoc a nechci ji zadarmo.Něco umin a zvládnu,ake navrhovat výhybky to po mě nechtějte..zatim je to podle španělská vesnice,ale alespon mám snahu a vím,že se s univerzální výhybkou by to nebylo ono,i když mnohé mikrosystémy a DK  by to přehledem asi přehrálo...

Web