Téma: notebook do 15K

Cus, potreboval bych poradit jaky notebook do 15 tisic, otec se rozhodl nejaky koupit,ale nechci zadny acer....a podobne poruchove znacky.dekuji

Re: notebook do 15K

lenovo n500 by tamohol uspokojit

Re: notebook do 15K

Souhlasím se Shadem. Ale kvalita do 15 tisíc je takový oxymóron. Ještě se podívej k Dellu, ale tam už cena přesahuje hranici kterou sis dal.

Re: notebook do 15K

amerikanske komponěnty, ruskije komponěnty, vsjo s tajvanu -))))

Hele, je dulezite rozhodnout si dobu pouzitelnosti. Pokud na tri, ctyri roky tak ma smysl neco jako je byvale ibm, jenze tam si to pekne zacalujes, jinak je to stejna mrdka jako ostatni. Ja si myslim, ze neni od veci koupit levny notas a za dva roky ho odporoucet za tretinovou cenu a poridit dalsi, protoze dva roky je v IT pomerne dloooouha doba.

Jinak za sebe, mel jsem asuse, draheho asuse za 40k a dopadlo to tak, ze mi vratili prachy - porad v servisu, odchazelo cd - vyrobni vada.  V byvalem zamestnani byly acery, a ty dostavaly takovy zahul a zijou snad dodnes. Prezily pady ze stolu (nekolikrat), prezily slapnuti na displej a co ja vim co jeste. Trpely na lamani pantu, to byla jejich velka bolest -))) Dneska mam acera a kupodivu spokojenost, slape mi naprosto vsecko a bez problemu. Acer se zvednul s novym designem co ma, ale porad to je a bude spotrebak. Nejvic co mne vadi na levnem notasu je displej, to je pakarna. Jinak kamos ma v lenovu kamaradku, na pomerne vysoke funkci a ta mi kdysi rikala, cokoliv, jenom ne lenovo -))) Myslim ze je to v teto cenovce uplne jedno -) Otazka stesti..

Re: notebook do 15K

Ono hlavně to lenovo je vychytanější co se týče ovládacích prvků. Nejsem sám co to říká a to je u všech řad +- stejný. Jinak s Lenovem mám dobrý zkušenosti. Acer je dobrej, ale záleží jakej kousek chytneš, některej budeš jenom reklamovat a jinej vydrží bez poruchy..
Osobně bych koupil nějáký lenovo v tomhle cenovým rozpočtu..

Re: notebook do 15K

sem slysel chvau na ty delly co rikate na tento http://obchod.saxon-pc.cz/?Mode=Sti&StiId=47407

Re: notebook do 15K

Pozor, bez OS. Osobně si myslím že je to na úrovni Lenova... Ale ten OS je 2,5 navíc.

Re: notebook do 15K

DELL či vyšší FS jsou jednoznačně jasná volba.

Re: notebook do 15K

Coco, nemám zkušenosti s Lenovo, pouze s IBM a to bývali dobré stroje, co jsem slyšel tak Lenova už tak ne. Jinak v práci máme tři notebooky značky Toshiba a jsme na výsost spokojeni, výborná snad nejlepší poměr kvalita, výkon a cena úplně výtečná.

Re: notebook do 15K

AmoR - rada "co jsem slyšel" není zrovna z těch nejlepších. Mám k dispozici dvě Lenova - R500 a R61 a nemůžu na ně říct nic špatného.  Když už budete radit, tak z vlastních zkušeností, žádné jedna pani povídala!

Re: notebook do 15K

Ja mám Lenovo 3000C200. Má dva roky, nič sa nepokazilo, baterka pri surfovaní po nete drží 3 až 4 hodiny, podľa okolnej teploty a sily signálu. Ale jednotlivec, to je nereprezentatívna vzorka...

Web

(upravil Jarous 25. 1. 2009 22:47)

Re: notebook do 15K

Koukal bych spíš po něčem, co má slušný, rychlý a dostupný servis, o kvalitě to do 15k dneska moc není.
Asus, Acer - měsíc, Pavilion - 14dnů, HP, Lenovo/IBM, FSC, Dell, Sony - týden a rychleji u bussines třídy i do druhého dne (to ale nebude noťas do 15k). Ty časy jsou reálný, dělám v tom denně.

Re: notebook do 15K

acer má servis ako kedy. niekedy 2 dni, inokedy 20 dní...

Web

(upravil Jarous 25. 1. 2009 23:00)

Re: notebook do 15K

Možná tak, když si to tam osobně doneseš. Acer má dvě servisní místa: Praha, Brno. Zbytek republiky je vyřešen posíláním do těchto servisů, tzn. Acer nemá servisní síť. To samé Asus - posílá se do Ostravy. Tím je myslím řečeno vše. Ostatní výše jmenovaní, mají své zastoupení minimálně prostřednictvím partnerů (kteří mají k dispozici náhradní díly na opravy) po celé republice.

Re: notebook do 15K

jo, osobne to nosím v brne, 10 minút mhd... smile

Web

Re: notebook do 15K

Ano Dell je luxus, taky se mají ceny dost jinde. V téhle cenové relaci (i když je cca o 2k dražší) bych doporučil HP Compaq 6830s. Hlavně ale doporučuju vyhnout se lesklým displejům. U monitoru domů se to dá pochopit (i když ani to moc nemusim), ale cpát to do notebooku je opravdu zvěrstvo. Doma si sice člověk může zatáhnout žaluzie, ale s ntb se nepracuje pouze doma a pak je to problém. Jestli si někdo myslí že sklo na monitoru u ntb mu zlepší podání barev tak je to pí*ovina, protože kvalita notebookovich LCD je ubohá (respektive jsem se s kvalitním panelem u ntb nesetkal) a sklem se rozhodně nezlepší.

Re: notebook do 15K

Já mám HP 550 dvoujídro a spokojenost, já nevim co řešit smile Stálo to 12k plus tejden mrdačky s XPčkama lol

Re: notebook do 15K

Delly máme v práci, mám stařičkej D810 na Dothanu a je nesmrtelnej. Minulej rok dostávali kluci nové (830?) a serou se jim celkem fest. Asi už to není co bývalo, šidí se, co může. Já si teda nemůžu stěžovat, prasím s tím docela dost a pořád super. Dneska bych šel asi do IBM, to co má hliníkový šásko, žádnej větroň, led podsvícení a ULV procík smile

Re: notebook do 15K

Duwenbleidd - kloním svůj hřbet až k zemi a omlouvám se Ti, jak jen dokáži. Předpokládal jsem určitou inteligenci tazajícího, který si zajisté přebere, že když napíši, že jsem slyšel tak odzkoušeno nemám. Dále se domnívám, že má další "rada" již byla zdárně k věci. Děkuji za Tvé odpuštění.
Jinak žena má doma taky HP 550, k plné spokojenosti a s podobnou dobou rozcházení XPček, jak píše Frank smile

Re: notebook do 15K

Vyznělo to asi hůř než jsem to napsal. Promiň že jsem ti způsobil trauma smile. Jen jsem měl potřebu to vyvážit informací z první ruky wink Toshibu jsem potkal zatím jen jednu, ale ta je cenově úplně mimo. Nějaké qosimo to bylo, určením spíš DTR... Líbilo se mi a to tak že dost, nejlepší zvuk z notebooku co jsem kdy slyšel.