(upravil Dingo 18. 3. 2009 21:55)

Re: Leach Amp po milionté

BigDrobek: mě je fuk co kdo použije. Já mám v krabici slušný množství TR629  33R s nastavitelnou odbočkou. Pak jeden krásný 5R 160W a dva pěkný kousky 1,3R 245W. Takže bych si poradil. Ale nemít to, tak bych použil odporový drát.

Nebo bych třeba pořídil toto a upravi k danému použití. I když ne zrovna ty uvedené.
http://www.aukro.cz/item584643631_3_x_reostat.html

Re: Leach Amp po milionté

No kdybys na to nespěchal tak dokážu sehnat 0,8mm odporovej drát o nějakých 2,2R/m určenej na výrobu tepelných spirál. Jen bude ručně přemotanej z klubka, ale jde dobře srovnat. Při nějakých 5A už slušně hřeje, ale nechtěně jsem ho rozsvítil do oranžova a vydržel. Mám k němu i přesnou hodnotu ze štítku. Záleží kolik bys potřeboval m, jsou to odpady z výroby kdy nestačí zbytek klubka na celou spirálu.
Přípdně zbytek 0,6mm 3,5R/m mám určitě i doma.

Re: Leach Amp po milionté

Děkuji za nabídku. Ale přípravek osazený 5 x 10R/20W už ve vodě přežil.

(upravil feliz navidad 23. 3. 2009 15:17)

Re: Leach Amp po milionté

PavelTl: Je ten drát pájitelný? Pokud ano, já bych pár m koupil.
EDIT: Zajímá mě 0,8mm.

Re: Leach Amp po milionté

Jestli je to drát na topné spirály, tak zcela bezpečně pájitelný není. Tam je jediná šance konce stočit do ok mezi dvě podložky a minimálně M4 šroub.

Web

Re: Leach Amp po milionté

Pájitelnej určitě není, já jej dávám na M5 mosazný šrouby.
Poprvé jsem jej zkusil jen ze zvědavosti projít chemií a kapaliny univerzální, na hliník ani na nerez nedaly spolehlivej výsledek. Možná nalisovat dutinky, nebo naklepat nýtky, ale co to udělá časem netuším.  Je neizolovanej.

A kdybys jej potřeboval, tak za něj nic nebudu chtít. Prostě si zaplatíš poštovný až ti dojde převodem na účet, nebo něco nabídni na výměnu. Mě to nosí kámoš když potřebuju, obvykle do týdne když to dělaj, ale teď dělaj jen 2 dny v týdnu. Správně to má skončit v odpadu, tak co chci smotá a donese výměnou za panáka.

Re: Leach Amp po milionté

PavelITI: Díky, ale pokud není pájitelný, tak ho nepotřebuju. Chtěl jsem ho na emitorové odpory do konců. K těm keramickým kostkám nemám zrovna důvěru.

Re: Leach Amp po milionté

PavelTl: měl bych zájem o pár metrů-zbytků jak 0,8 tak 0,6tky. Nabídnout můžu nějaké elyty, použij hledat a myslím, že najdeš co nabízím. dík

Re: Leach Amp po milionté

No není problém, kolikpak bys toho chtěl?

Re: Leach Amp po milionté

PavelTl: Tak 5-6metrů od každého (0,8 a 0,6) může být i víc a klidně i po metrových zbytcích. Našel jsi to co nabízím? Nebo na to mám hodit odkaz? jestli z toho něco budeš chtít.

Re: Leach Amp po milionté

Já to zatím ani nehledal, řeknu kámošovi aby nějaký zbytky připravil jestli zrovna tohle vyrábějí. 
Klidně sem hoď odkaz, ale já napřed připravím drát a pošlu ti ho na ukázku, pak se budeme bavit dál.

Re: Leach Amp po milionté

PavelTl: Mohu nabídnout Low ESR kondy s dlouhou životností a do 125°C
(Vishay:25V 2700uF, 35V 470uF. Nippon... typ GPA: 25V 3900uF, 50V 2700uF, GXE: 50V 470uF)  Pak ještě Epcos 1,5uF 63V "metalízy". A Vishay 1nF a 1uF 50V keramika. Nové - mají zkrácené a ohnuté vývody(vetšinou špatně ohnuté pro použití kam se měly montovat).

(Neprodávám pouze vyměním za něco jiné, co pro mě bude mít užitek, to jen pro ostatní, kdyby měli zájem)

Re: Leach Amp po milionté

Jo mám takovej dojem, neměnily sme je už za tráfka? hihi Pokud jo tak ti den drát pošlu jen tak.

No tak jsem dneska dostal ten drát, ale malá změna. Doma mám cca 3m 0,650mm 3,479Ohm/m. S tou 0,8mm se teď nedělá, takže výhledově dlouho nebude.
Místo něho můžu nabídnout větší množství 0,700mm parametry ještě musí kámoš vyhledat v kartě. Bylo ho celý 2,5kg klubko vyhozený v odpadu, tak už je u mě. Jen jsou zpřeházený závity - asi se jim rozmotalo a teď už ho mašina nebere, tak ho vyhodili.

Re: Leach Amp po milionté

PavelTl: máš recht smile - adaptéry. Takže adresu bys měl mít, pokud už ne, tak ti ji pošlu. Pošli mi co uznáš za vhodný. dík

(upravil ondra Ch 29. 3. 2009 21:45)

Re: Leach Amp po milionté

Moje verze Lachu se třemi páry 2SC5200/2SA1943, je to jen taková zkouška, jetli jsem ještě schopen něco ubastlit smile
Měření obdelníkem dodám později. Chodilo to na první ránu:
http://audioweb.cz/uploads/thumbs/87_img_4428.jpg
Nic zvláštního, jen jsem použil jako snímací diody KY930/150....
http://audioweb.cz/uploads/thumbs/87_img_4430.jpg

Web

Re: Leach Amp po milionté

Zdar Ondro,

   Taky moc hezké. Chystám to samé se 4-mi páry pro buzení satelitů. Jak se ti osvědčily ty snímací diody?? Jo a nemáš problém s tím keramickým trimmerem v nastavování klidového proudu?? Měl jsem jich doma hodně ze starých zásob, ale stačilo s tím trochu zatřást a bylo to 20% jinde. Palsťáky mi takovýhle bordel nedělaly.

(upravil ondra Ch 30. 3. 2009 12:46)

Re: Leach Amp po milionté

Je to jen takovej pokus....KY930 se osvěčily, kliďák to reguluje fakt pěkně, nemáš problém s uchycením a vypadá to lépe.... Jinak TP011 co tam mám já se zdají dobře skladované, takže s ním nemám problém.
Díky za pochvalu...ale není to žádná věda, takové dělo jako máš ty to není..... smile
Jinak je to prototyp, takže omluvte tu hnusnou propojku.....

Web

(upravil Jawis 30. 3. 2009 13:22)

Re: Leach Amp po milionté

Moje dělo se zatím koulí ve skříni. Muselo ustoupit záměru mé přítelkyně si mě za každou cenu vzít. Ale snad zase bude volněji... smile. Už jsem zadal vyrobit krabice  a každým dnem čekám trafa z tronicu.

(upravil opamp 30. 3. 2009 14:40)

Re: Leach Amp po milionté

OT: Tvoje přítelkyně je to stvoření v tý bedně? smile Pošli lepší obrázek, zhodnotíme zda si to máš rozmyslet nebo ne smile

Web

Re: Leach Amp po milionté

ondro jako to facha s tymi toshibami? meral si SR, popripade chovanie v komplexnej zatazi, kapacitnej odporovej? mam totizto navrhnuty aj pre TO264ky MJL som skusal, ale na toshiby nevysiel cas, ako to hodnotis celkovo?

Web