(upravil sinclair 10. 12. 2008 22:09)

Re: Stavebnice Audiowebu

Crashi nenajde. Ten černej hajzl o kterým mluvím, drží na desce tak pevně, že při sebemenším pokusu ho sundat automaticky rveš dolů i fólii. Je to molekulární záležitost, kyanoakrylátová černá zalévací hmota, dělají to ty žlutý kurvy a jmenuje se to teď tuším Sarocryl. A ani to není drahý, 2kg pixle stojí něco přes 5 USD.
Já pochopitelně v lidskou vlídnost, čestnost a dobrotu už dávno nevěřím. I proto vypadají desky Aldaxu tak, jak vypadají, okopírovat ji znamená v podstatě zničit si hezký originál. A i proto jsou nastaveny ceny modulů tak, aby se prostě nikomu nevyplatilo tu desku tři hodiny obrábět, aby ji mohl pak pracně okopírovat.
Jenom několik vypatlaných debilů na východním Slovensku si stále myslí, že kopírovat se vyplatí...

Web

(upravil Jarous 11. 12. 2008 0:22)

Re: Stavebnice Audiowebu

Michale, kde jsi vzal to promo k prodeji měničů, podívej se s jakou pečlivostí je to navržený, oni nejsou u Visatonu žádní debilové a pokud čteš jejich fórum, určitě víš, že spousta "bastlů", který vznikly ve fóru, pokud jsou dobrý, nakonec Visaton pouští do distribuce ofiko cestou, jako další stavebky, pochopili totiž, že hlas lidu lze v tomto případě i využít. Admin jejich fóra je jeden z jejich konstruktérů. Úspěch téhle firmy spočívá v komunikaci s jejich zákazníky. Koupit si nakonec můžeš "jenom" jejich repráky, ale kompletní návrhy bedny a výhybky máš k tomu zadarmo jako bonus (velice kvalitní bonus) na jejich webu, jestli to využiješ je jen tvoje věc.

Re: Stavebnice Audiowebu

Asi mi niečo ušlo, lebo som práve z vychodu a o ničom som nepočul. A pritom som tu skoro 2 roky.  Ináč používam NEOKOPÍROVANÝ spv250 smile (pre istotu)

Re: Stavebnice Audiowebu

Jarousi, je to peclive navrzeny, ale je to promo, to se preci nevylucuje. Nic z toho nemaji. Jenom zvyseni prodeje menicu a soucastek. Nebo myslis, ze to delaji pro nas? Proboha proc, pro krasny oci?
Obrovske procento se rozhodne prave pro Visaton uz jenom diky tomu, ze maji tak siroke portfolio "freewarovych" stavebnic.
To neni... mam visatony, koukam, tyjo, na webu je stavebka presne na moji kombinaci menicu... WOW, super nahoda, postavim to podle ni.
To je spis... tyjo, tohle je husta stavebka... hmm... tyjo, tohle chci a je tu na to vyhybka a planek. Bum. 1000euro zmeni majitele.
Ta tvoje komunikace se zakazniky je urcite plus, ale zase je to v podstate zadarmikovy vyvoj stavebnic, ktere reciprocne zvysuji odbyt menicu. Nirvana pro firmu, ktera dela menice, kdyz sami DIY uverejnuji vypiplane projekty a jeste se predbihaji v tom, nechat si to uverejnit pod zastitou vyrobce tech menicu.

Re: Stavebnice Audiowebu

Ale 3p. Visaton uverejnený v projektoch hrá ozaj dobre.

Re: Stavebnice Audiowebu

Rekl jsem nekde, ze ty stavebky, nebo projekty z Visatonu hrajou spatne?

Kdyz si koupite auto a dostanete k tomu dva roky servis zdarma a ja nevim jaky blbosti navic nad klasickou zaruku je to jiste super. Vy tady rikate, ze to auto, ale dobre jede a ten servis je kvalitni a ja rikam, ze tehle nabidka je vam k hovnu, pokud si nekoupite to auto...
Visaton neni spolecnost hodnych dedecku, kteri s laskou navrhuji stavebnice a rozhazuji je mezi lid. Jenom si nemci spocitali, ze se stavebkami se bude DIY sektor oslovovat lepe a podle toho se chovaji. To s kvalitou jejich menicu nebo tech stavebek nesouvisi. Samotnemu je mi oboji (menice i stavebky) velmi sympaticke.

(upravil Zdeno 12. 12. 2008 22:01)

Re: Stavebnice Audiowebu

A preto je pre Antonia lepsie spravit ten KIT z Monacoru. Dodhodnut lepsie ceny Monacoru, ceny maju dovezene z Nemecka, ale tu sme bohuzial v Cechach a Slovensku. Potom by si vo vysledku mohli prist na "vejvar" vsetci co prilozili ruku k dielu, a preco nie? Antonio na menicoch, Sinclair na vyhybkach, uz len zohnat stolara, tam by problem nebol.

Len si stale neviem predstavit tu dobu navratnosti, nad vsetkymi starostami a pociatocnymi nakladmi. Muselo by sa tych stavebiek predat aspon 100.

Re: Stavebnice Audiowebu

V tomhle Sinclaira chápu. Stavebky Monacor - proč ne? Ale "masy" po tom nepudou.

Re: Stavebnice Audiowebu

Tvm už taky dlouho nebude.

Web

Re: Stavebnice Audiowebu

Tak toho se moc nebojím, pokud to tam manažeři neposerou jako v Tatře či jinde.

Web

(upravil Jarous 15. 12. 2008 11:45)

Re: Stavebnice Audiowebu

Bedny z výkresu pro kit 2x Monacor SPH-170+DT80
http://img88.imageshack.us/img88/3129/celocg7.th.jpg http://img145.imageshack.us/img145/4579/boklx4.th.jpg

Re: Stavebnice Audiowebu

Jarous: Paráda, z toho nesymetrického výřezu pro kontakty vejšky bych asi nespal... lol apropo, DT-80 je má proti sobě.

Re: Stavebnice Audiowebu

Tondo, já mám v tomhle osazení jinou vejšku - Triangle, ale lze použít beze změny právě i pro Monacor DT-80 vyzkoušeno smile

Re: Stavebnice Audiowebu

Aha. Triangle? Ani to nedávám do gůglu.

(upravil junglist 16. 12. 2008 14:42)

Re: Stavebnice Audiowebu

Tonda: mám za to, že ty vejšky triangle jsou od dawsooa a jsou vyndaný z továrních beden. Nedávno je měl dawsoo v bazaru. Jestli se mylím, kluci mě opraví.
Jardo, máš to moc pěkný čéče wink Tvoje nápady bych chtěl mít wink

Re: Stavebnice Audiowebu

Přesně tak v továrních bednách byly použity vzhledem k umístění trochu nešťastně v nových budkách je to vyřešeno smile

(upravil dawsoo 18. 12. 2008 1:16)

Re: Stavebnice Audiowebu

Ano je to tak klucí....

http://audioweb.cz/viewtopic.php?id=5314  viz #11

Není co dodávat...

(upravil pistole 16. 12. 2008 20:53)

Re: Stavebnice Audiowebu

Ohledně třípásma 10/7/1 jsem psal Bubuxinovi zprávu na Slovanetu - pokud to bude chtít hodit ven může - naznačil jsem tam podmínky za jakých jsem ochoten navrhnout veřejnou stavebnici....

Stejně jako u toho projektu co budu dělat pro sinclaira tak chci jeden zastřešující kontakt , pozdává se mi bubuxin. Takže ostatní dotazy na něho...

Re: Stavebnice Audiowebu

Pistole napísal nasledujúce podmienky:
- bas SPH- 275C, alebo Dayton RS 270
- stred SPH- 170C, alebo iný (navrhnite) podmienka aby bol čierny
- výška DT-300, alebo HiVi RT2C-A

Všetky veci ktoré bude treba kúpiť pôjdu na účet zúčastnených, tak isto treba vyrobiť skúšobnú ozvučnicu. Nakúpená bižutéria sa vracať nebude, odmena za návrh budú basové repro.

Kto sa pridá?

Re: Stavebnice Audiowebu

Po novým roce chci stavebnice doplnit o další kit s Beymou 5MP60N + Seasem 27TBF/G, 9l kompaktní bassreflexová dvoupásma se slušným spodkem a důrazem na kvalitní středy a prostor. Našli by se zájemci?