(upravil Frank 21. 12. 2008 11:42)

Re: Udělené BANy

Antonio, fakt nechceš dávat bany za blbost? http://audioweb.cz/viewtopic.php?id=5815&p=4

Inetrpunkce mu nic nerika hacky carky ho taky moc nebereou   pise vic mezer   je to proste vocas kdo se na to ma koukat  ...    co na to rikas antonio.

Re: Udělené BANy

Připojuju se k Frankovi, případy jako josifek a Pedro by si to zasloužily. Možná by nebyl od věci nějaký IQ test při registraci na fórum smile

Re: Udělené BANy

K těm více mezerám, na to je expert JoinerNet, klidně i tři... Háčky/čárky mi ani tak nevadí, to by se musel trestat i Michal. Ještě počkáme, každopádně Pedro to nevydrží, dokonce ještě ten den, co mi slíbil, že bude psát úhledně s háčky/čárky se na to vysral, stejně jako drobek. Nepochopím...

Re: Udělené BANy

antonio: Snad nemáš nic proti mý osobě, jsem uplně jiná identita než onen deejay. Po tom co tu píšete o drobkovi začínám mít strach abych taky nedostal preventivně ban. V horším případě jsou tu proti mě naočkovaní skoro všichni přínosní členové fóra.

Veřejně tu říkám že nemám s DJ_Drobek, nebo jak se jmenoval, nic společnýho.

Re: Udělené BANy

Ale já vím, neboj. Ta podobnost nicku tě ale tady docela slušně degraduje, jak sis asi všiml, některým jseš za debílka, a jen kvůli tomu nicku. smile Můžu ti ho změnit.

Re: Udělené BANy

Podobně zmrdská "konkurence" se nedávno vytahovala i na fóru Aldaxu, byl to ten blbeček, co si nedokázal sehnat pár kusů NJL. Smazali jsme to, jsou to jen takové výkřiky do tmy.

Viděl jsem Checkovu práci. Poskládanou SPV100, co prodal Bystroušovi. Prase, co ani neumí slušně zaletovat perfektně chytající desku a debílek, co tu machruje s linkwitz-transform-equalizerem, který podle mého mínění ani není schopen dát do funkční podoby ani podle hodně podrobného návodu. Ke všemu ještě kupa blbých, jízlivých keců.
Jak říkám, není pro tohle fórum žádným přínosem.

Web

Re: Udělené BANy

BigDrobek: Srry, chlape, to se omlouvám, docela jsem se do tebe navážel. Fakt jsem podle nicku tipoval, že si jenom Drobek založil nový účet.. Ještě jednou promiň. Asi si ten nick budeš muset změnit, Drobek tu je velice známá postava.

Web

Re: Udělené BANy

Sinclair, mne tá doska po pol roku oxidovania už perfektne nechytala, ale crystal si poradil smile. Drobek, vidíš, ja som ťa na to upozorňoval, že ten nick je na tomto fóre jak krstné meno adolf v izraeli...

Re: Udělené BANy

No vyskytujou se tu teda nejroztodivnější nicky, mě na tom celém zaráží akorát to, že ti lidi o tom nicku nepřemýšlí v tom smyslu, že ho budou používat třeba několik let a bude jejich vizitkou.
Záměrně pomíjím ty schizofreniky s několika identitami, to jsou podle mě nesvéprávný debilové, co by neměli mít přístup na síť....

Web

Re: Udělené BANy

sinclaire u mě je ten problém že tenhle nick už používám bezmála 8 let a to víceméně všude. Všude vystupuju pod touto identitou, ikdyž to není zrovna nejmoudřejší nick, nechci ho měnit z jednoho důvodu. Není těžký změnit nick, ale potom už nevystupuju na netu pod jednou identitou a hlavně není vidět provázanost mezi různýma vláknama na netu, že jsem to já, jeden a tentýž člověk.
Kdybych chodil jenom sem a občas tu něco napsal, neřešil bych to. Jelikož chodím i jinam a semtam tam taky postím, tak je mi to trochu proti srsti měnit nick, kterej už používám pěkných pár let.

Re: Udělené BANy

Holt po vzoru "Kačanová, ne Kačenová" bys měl tady asi uvádět "BigDrobek, ne DJDrobek" smile

Web

(upravil antonio 16. 1. 2009 18:06)

Re: Udělené BANy

clarion, bon_bon: Týden, 12. pravidlo.

Edit: Zrušeno.

Re: Udělené BANy

clarion za to, že napísal 2 príspevky pod seba s tým, že boli presunuté a boli úplne o inom? Myslím, že to nie je opodstatnené, hlavne keď má ako vidím rozum, nezasiera fórum kade tade a má príspevky k veci...

Web

Re: Udělené BANy

Souhlas mrtvolákem, clarion je v pohodě. Stačilo by možná dát varování a potom eventuelně banán.

Re: Udělené BANy

týden uplyne jak voda - než se to dohodne je to už pryč...

Re: Udělené BANy

To jo, ale zrovna clarion? Toho bych se zastal i ja, protoze tam kluci s prispevkama sachovali prave proto, aby nezasirali jiny thread a soupli si to do toho pokecu - jestli je to kvuli tomu.
bonbon je jednodussi, tam budiz.

Re: Udělené BANy

Nevím co se tu snažíte řešit, pravidla jsou daný a je evidentní, že ani jeden z nich si je nečet.

Re: Udělené BANy

AAA, dost lidí po tom volalo, já si až teď začnu číst, co vlastně páchal.

Re: Udělené BANy

Možná by stálo za úvahu promazat jeho OT a pak následnej flame v sekci Zesilovače, třeba u Jawisova Leache, pak taky třeba v galerii.

Re: Udělené BANy

Nechám to tak, byla by toho škoda, jsou to náhodou výživné a poučné diskuze, třeba ten Behringer. Ostatní omrknu.