Re: Udělené BANy
Teď nevím, co máš na mysli tou chytrostí, ale ať jsi myslel cokoliv, nemá to nic společného se schopností zachytit, komparovat a a vyselektovat dvě podobná BPM... Naučí se to i opice, když jí to na CDJ100 párkrát ukážu...
Tady jde hlavně o to, aby si to ASPOŇ dokázali korektně propojit a zprovoznit, nic víc, o nějakých schopnostech, které jsem měl např. já, nebo moji kamarádi před 20 lety, se nedá hovořit.
My jsme tehdy museli být velmi, velmi zdatní elektronici, truhláři, zámečníci, lakýrníci a jánevímcoještě, protože před 20 lety tu prostě na tento účel ke koupi NEBYLO NIC. Ani výkonné bedny, ani výkonné zesilovače, o mixech s PFL nebo boothem jsme si mohli nechat jen zdát, nebo si ho spíš udělat, totéž světla, kabeláž...
Dneska stačí pár desítek tisíc a mladý sopel, kterému to jakžtakž jde, může klidně samostatně hrát, úplně všechno se dá koupit a některé věci i velmi levně, např. ty mixy. Já vím, třeba nevydrží potom profiprovoz, ale na cvičení doma a pár produkcí měsíčně jako host někde v klubu to bohatě stačí, i ten zatracenej Behringer.