Re: Udělené BANy

Asi jako mně, čili soploš lol

Re: Udělené BANy

hippo: nemyslím si,.. když vidím smráďata který příjdou domů a natáhnou ruku  že jdou do hospody, do kina, nakupovat tak čípak je tohle vina když jim ty peníze rodiče dají? nebo když jim ještě dávají na cigarety / hospodu ( i s takovýma jsem se setkal ), je pátek a oni musí jít kalit na nějaké šílené dram end bejs fet out párty,.. kolik smráďat jde dneska na brigádu pod 70 kč hrubého ? Resp oni raději budou doma a bez peněz než jít vydělat kolikrát,.. a tohle je až v druhé řadě smráďatama,..

Re: Udělené BANy

Ban pro sinclaira... konečná... jinak k soplákům se vyjadřovat nejdu...

Re: Udělené BANy

babakus napsal:

Asi jako mně, čili soploš lol

Ano, ale nově už ne-náctiletý soploš lol
No nic, už to tady nebudeme zasírat...

Web

Re: Udělené BANy

Chlapci zdravím Vás,
prvotní nasranost z uděleného banu už ze mě vyprchala, stejně, jako ze mě vždy pomalu vyprchává dávka chemoterapie. Nicméně pořád si myslím, že udělit ban padesátiletému zkušenému chlapovi, který pětatřicet let nedělá nic jiného, než nf techniku a chtěl na tento web přinést ještě spoustu užitečných konstrukcí a informací, je škoda-nikoliv moje, ale Vaše a ostatních registrovaných účastníků tohoto fóra, kteří si jej pravidelně čtou. Zarazilo mě to hlavně proto, že jsem vůbec netušil, za co jsem ten ban dostal-i odsouzený zloděj ví, za co jde do basy, ale v tomto případě mi to vůbec nebylo jasné. A ještě zvláštnější bylo, že se tak stalo pár dní po zveřejnění korekčního zesilovače BA-100, na kterém jsme Mirek Čejka a já strávili nemálo času i financí, protože současná podoba dps je už vlastně třetí v pořadí. Mám tedy zásadní prosbu :

Mohl by mi PROSÍM některý z moderátorů, nebo přímo admin Tonda vypíchnout text, nebo příspěvek, za který jsem ten ban dostal ?
Vím, že nemám příliš konvenční vyjadřování a pro nějaké to ostřejší slovo nejdu daleko,  nicméně sám Tonda ví, že jsem působil už na bývalém amplionu i na všech podobách Audiowebu a nikdy se mi nic podobného nestalo.
Spousta stálých členů moc dobře ví, že nesnáším vyslovené hlupáky, případně arogantní mladé lidi, kteří si sem na fórum jdou pro radu tím stylem, že bez jakéhokoliv pozdravu či poděkování napíšou  "mám doma tyhle a tyhle tranzistory, potřebuju k nim schéma a DPS na aspoň X-wattový zesilovač. Tečka, žádné poděkování, žádná prosba a z dotazu čišící lenost něco si najít na internetu, třeba i ten nejznámější Leach.
Tak tohle mě opravdu sere a k takovým lidem nebývám vlídný, i když spousta z Vás, kteří mě znají osobně ví, že jsem poměrně laskavý člověk a klukovi s opravdovým zájmem o nf techniku snesu modré z nebe.

Tož tak - povíte mi, zač ten ban byl?

Web

Re: Udělené BANy

Zdravím,
řekl bych, že to bylo asi kvůli té mé provokaci , pokud ano,  vyjádřil jsem se k tomu o stránku nazpět..(310)

Nicméně pořád nechápu, co Vás vede k názoru házet  věk a zkušenosti spolu se  slušným chováním  na jednu hromadu..
S.P.

Re: Udělené BANy

Já Tě, Leoši, myslím v mejlu neodkázal přesně na to, za co to bylo a hledat to už nebudu, ale myslím, že to bylo silné ohrazení se na pískomila, projdi si poslední Tvé posty. Je klidně možné, že se takto vyjadřuješ celou dobu a nabízí se otázka proč teď, holt měl jsem to zrovna na očích a čet, obecně totiž do sekce o zesilovačích nelezu. Jde o to, že pravidla jsou od toho, aby se dodržovala a byla platná všem a bez vyjímky a sám dobře víš, že specielně Tobě to úplně neplatilo, představím-li si jednat tak někoho jiného, snesla by se v mžiku horna žadostí o ban... To privilegium, které tu máš zneužíváš a nebereš pravidlo o slušnosti vůbec v potaz, tím týdnem jsem Ti to chtěl dát najevo... Aby ses pokusil držet se na uzdě a byl si vědom nějakých pravidel.

Re: Udělené BANy

Pokakané euronormy... Takhle to nefunguje nikde, proč zrovna tady? smile

(upravil sinclair 11. 3. 2012 15:06)

Re: Udělené BANy

Toníku, jsem, jaký jsem. Asi je pravda,že mám určitý nezaměnitelný styl vyjadřování /slušně řečeno/, ale za celou dobu fungování fóra zesilovace.cz, amplionu i Audiowebu ve všech podobách to nikomu nevadilo a bude to už nějakých patnáct let.. Občas se někdo nasral, ona totiž pravda střelená přímo do očí někdy bolí a někdy nasere.
Ještě když sem chodil Pavel Dudek, tak občas taky utrousil poznámku, za kterou by podle Tvých pravidel měl dostat nemilosrdný ban.
Mimochodem Pavel leží v nemocnici, ani já přesně nevím, co mu je, ale přejme mu, ať se uzdraví a zase přijde mezi nás, ačkoli to někdy tak nevypadá, je to velmi hodný a laskavý člověk - ovšem se stylem vyjadřování podobným mému.
Toníku, nezlobím se na Tebe, ostatně je to Tvůj web a pravidla určuješ Ty. Nicméně si myslím, že je obrovský rozdíl mezi patnáctiletým soplošem,který sem vleze bez pozdravu, bez poděkování a arogantní formou se dožaduje dost specializovaných informací - a mezi padesátiletým chlapem, který sem na fórum ještě donedávna nosil informace a rady, které jinde neseženeš.
Tondo, možná by bylo dobré, kdyby sis třeba ve volnou neděli sednul a projel si to tady, určitě narazíš na daleko horší věci, než to, že jsem uživatele pslavu nazval blbcem, za což se mu tímto omlouvám.
Co se týče projektu BA-100. Po dlouhém váhání jsem se rozhodl jej zveřejnit právě tady, i když bych to samozřejmě mohl udělat jinde a jinak. Tohle fórum mi přijde takové nějaké "domovské" a proto jsem to udělal tady. Co se týče úprav - nejsem zase takový ješita, abych si myslel, že jedině moje řešení je to správné, takže pokud si někdo BA-100 upravil k obrazu svému, nemůžu a ani nechci k tomu mít žádné námitky, projekt je naprosto free a pokud si to třeba Luta nebo DJRix udělají jinak a možná lépe, tím líp, zbytek osazenstva pak dostane vypiplaný projekt bez zásadnějších chyb, čemuž jsem rád. Akorát bych prosil, aby Luta s Rixem ten upravený projekt rovněž zveřejnili jako free, tak jako jsem to udělal já. Strávil jsem na tom spoustu hodin práce a věřím, že spoustu hodin práce na tom strávili i oni dva a tak by asi bylo fér to udělat stejným stylem, jako já, tedy free.

Věřím a doufám, že jste na mne nezanevřeli - čert  ví, kolik času mi kvůli mé nemoci ještě zbývá a rád bych byl na tomto fóru ještě někomu užitečný. Díky.

Web

(upravil luta 11. 3. 2012 15:23)

Re: Udělené BANy

já proti zveřejnění desek nic nemám..Klidně bych to sem hodil a měl od toho klid..Bylo to trochu poučení kreslit něco pro místní..ale to záleží taky na Rixovi..měl  s tím mnohem víc práce

Web

Re: Udělené BANy

Toníku, díky. smile

Re: Udělené BANy

Prosím.

Re: Udělené BANy

Prosím o ban pro nicku MORGAN - trolling, flame, jinak přínos fóru nulový.

Web

Re: Udělené BANy

Ahoj, tak jsem opět zpátky.

Web

Re: Udělené BANy

Konečně taky nějaká dobrá zpráva.

Re: Udělené BANy

Ještě aby se nám vrátil opamp a jsme zase kompletní.. smile

Re: Udělené BANy

Vítej Checku, inspirace, zase nás to tady bude postrkovat dopředu.. (nic proti ostatním repro guru...)

Re: Udělené BANy

oooo smile vítej

Web

Re: Udělené BANy

Předvánoční nadílka udělena:

MaBat: hrubost, 2M
Zorg: hrubost, výsměch 3M
danhard: hrubost, 2M

Pánové už opravdu nemám chuť se na takové výblitky a dusno, které vytváříte, koukat. Ostatním předem: Na odkazy se mě neptejte, dohledejte si to sami, případně už to může být upravené, jako v případě MaBata. Lidi byli jste někdy na americkém fóru? Co jsme to za národ, že diskutujeme tak podlým a hnusným způsobem?

Re: Udělené BANy

2M = 2 mesiace? Nie je to trochu zbytočne drakonický trest, resp. predchádzalo tomu aspoň nejaké osobné upozornenie, na ktoré dotyční nereagovali?