Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 2 z 3)

Audioweb.cz » Sluchátka » Výběr sluchátek K PC

  Stránky: ««« 1 2 3 »»»

RSS

Příspěvky [21 až 40 z 59]

Re: Výběr sluchátek K PC

Mano82 - ty znas charky sluchatek? Ver nebo never, ale vetsinou jsou uplne jiny, nez v prospektech. BTW, venku bych vubec nenosil sluchatka izolujici od okolniho sveta. Asi jsem v tomhle smeru paranoidni, ale kamose prezvejkla Tatrovka a ackoli troubila, on, diky sluchatkom slysel jen svuj hudebni svet. Kdo zna jak umi zatroubit pneumaticka houkacka nakladaku asi tusi, co se v tech sluchatkach muselo odehravat. Nastesti ho jen odhodila stranou.

siss - sluchatka delaji ze spatny hudby dobrou? Delej si sprtouchlata z neceho jinyho smile Ze spatny hudby to udela tu "moderni" ? Bumky-cinky.

lada - to jsem si oddychl, ze sluchatka mohou dosahovat maximalne 83% kvality. 100% dovedou jen bedny, to je znama vec.

2All - mam averzi na sluchatka, mnozej se diky nim v usich 100x rychlejc nechutny mikroby a maj i dalsi neduhy - cili neberte moje rejpani prilis vazne

Re: Výběr sluchátek K PC

Halen: na tej stranke co dal antonio prave su - http://www.headphone.com/technical/product-measurements.........

Re: Výběr sluchátek K PC

Halen - jo, těsnící sluchátka na ulici, to je dost blbý. člověk někdy nevnímá a když slyší, a co teprve tohle.....
ani bedny nedovedou 100% smile žádný. vždy tam bude tvůj orgán . tedy ucho. já bych uplně zahodil AD/DA převodníky a napíchl si "jack" do škeble.....

(upravil Halen 30. 5. 2007 17:40)

Re: Výběr sluchátek K PC

No LOL. To jsou skutecne namereny charky sluchatek? Dekuji bohu za svoji averzi vuci nim. Podle charek tech "bezne se diskutujicich sluchatek" se ani nedivim, ze mi znely prozatim vsechny sluchatka, co jsem mel kdy na chvili na uzich proti bednam jak kdyz mi ty bedny poustej pres zavreny dvere ze zachoda.

Crash - jo, mozna by nam to "brain" primym prevodem z 0/1 nabidl uplne jinak, nez to vlastne ten organ (sory, ucho) vnima.

Re: Výběr sluchátek K PC

ved preto som sa vlastne pytal ze co to je za jednotku, pretoze aj pri tych najlepsich je rozdiel max a min aj 30 dB, resp dBr

Re: Výběr sluchátek K PC

To Halen:
Tie sluchatka su tak scvalne navrhovane vzhladom na tvar ludskeho ucha. Preto taka charaktersitika. Velmi by ma zaujimalo co to mas vlastne za bedne, v akej miestnosti, ked sa im ziadne sluchatka nevyrovnaju. Take bedne by som teda chcel.

Re: Výběr sluchátek K PC

2 Hop377 - v podstate je jedno, jake bedny mam/nemam. Spis se jeste (pro me) nenasly sluchatka, ktery by prehraly bedny. Tobe treba vic vyhovuji sluchatkla, to respektuju. Spis je na zamysleni ta teorie o navrhu charky s ohledem na ucho. Dal jsem ctvery sluchatka z odkazu hodnoceni mezi 79-83% do toho odkazu s charkami. Asi ma kazdy posluchac jinak anatomicky tvarovany usi, protoze ty charky jsou UPLNE jiny na rozdil od hodnoceni. POkud maj priblizne stejny hodnoceni "poslouchatelnosti", mely by mit podobne charky, ne?  Do nejakejch 3KHz v pohode, ale pak nasleduje "gulas". Pro nekoho jsou neprijatelne hrby v charce reprosoustav 3dB. Sluchjatka si skacou o 15dB a je to OK?
http://graphs.headphone.com/graphCompare.php?graphType=0&graphID[]=549&graphID[]=255&graphID[]=249&graphID[]=651

Re: Výběr sluchátek K PC

halen: asi nerozumies. aj ked je kvalita nahravky na prd, aj tak je to krajsie ako na nekvalitnych sluchadlach.

(upravil BlackRider 31. 5. 2007 20:43)

Re: Výběr sluchátek K PC

Halene, nejspíš ta charka bude tak šílená díky jinýmu způsobu měření (nebo je taková kvůli tvaru ucha). Až si udělám čas, tak ti změřím Senny PX100 a HD555.

"co jsem mel kdy na chvili na uzich proti bednam jak kdyz mi ty bedny poustej pres zavreny dvere ze zachoda¨

Tos měl asi samý shity... Protože sluchátka mají určitě víc detailů (informatovnosti) v předensu. IMHO

Web

Re: Výběr sluchátek K PC

Blacku, tie charky som skusal merat, sedi to tak ako to uvadzaju, teda aspon co som dokazal v ramci svojich moznosti.

Re: Výběr sluchátek K PC

tak to sem si nemyslel, že sluchátka jsou na tom až tak špatně...

Halen: bylo by slušný nahrát ten obrázek třeba na imageshack

(upravil Mike 2. 6. 2007 9:54)

Re: Výběr sluchátek K PC

Karlosi a co ti brani zajit do Shopping parku a tam si nejake sluchatka vyzkouset. Pokud nesvoli tak do datartu v centru pred CS u stodolni. Nevim jak se to tam jmenuje. Vyzkousis vezmi sve CD a urcite ti vyjdou vstric. V tom datartu maji i poslechovou mistnost.
tady mas mapu

Web

Re: Výběr sluchátek K PC

Mel jsem na usich i HD555 a proste zvuk sluchatek me nepresvedci. "Libivost" a "informatovnost"?  Kdyz otacis hlavou, zvuk je proste porad stejny a to je (pro me) neprirozeny zvuk. Kdyz otacim hlavou, vjem se musi zakonite menit, hlava ma konecny rozmer. Tohle sluchatka nikdy nezajisti, zmeny ve vjemech pri pohybu hlavou.

Re: Výběr sluchátek K PC

ja som tiež počul 555-ky, nehrali zle, ale mali taký téglikový zvuk stále, a také neprítomné, momentálne fungujem na HD580-tkach, a je to fakt paráda, detailný plný zvuk, oddelené nástroje, nič sa nezlieva, a znie to pekne živo.
Jediné čo mi trochu nesedí je ten taký "laid-back" sennheiserovský zvuk, hlavne pri tichšej hlasitosti, ale keď sa trochu pridá volume, je to dobré, lebo aspoň výšky "nerežú" uši.
V porovnaní s reprákmi je to o inom, ale už to vidím, že keď dokončím slúchatkový zosilovač, bedne zapadnú prachom ... hh

Web

(upravil Iridescent 2. 6. 2007 13:43)

Re: Výběr sluchátek K PC

no jak by taky mohly řezat uši, když tam podle toho grafu skoro nejsou smile

(upravil Matej 2. 6. 2007 13:55)

Re: Výběr sluchátek K PC

no podľa grafu možno nie, ale počuť ich je smile
ja som iba narážal na to, že medzi 555 a 580 je poriadny skok čo sa týka vernosti reprodukcie, a zatiaľčo mňa osobne  555 v porovnaní s repro vôbec neoslovili, 580-ky hrajú lepšie ako mne dostupné repro

Web

Re: Výběr sluchátek K PC

Na 555kách mě štve hrb na nižších středech - cca 300 - 600 Hz. Jinak PX100 oproti 555 hrají líbivěji.

Web

Re: Výběr sluchátek K PC

Já jsem zatím s HD555 spokojenej wink
Asi ještě nejsem tak moc náročnej...ale v budoucnu bych to viděl někdy na HD600, ale to až tak za 1-2 roky...

Re: Výběr sluchátek K PC

Halen: nojo, ale proto nemůžeš zatracovat sluchátka. ty prostě uměj hrát dobře, a to že má s nima takovýhle problém není vinou sluchátek, ale prostě se ti zo nelíbí...

Re: Výběr sluchátek K PC

S tou detailností a množstvím informací v tom zvuku sluchátek je pravda... Při poslechu z beden se značná část odrazí, pohltí a nebo je překryta jinými rušivými vlivy (jako např. manželka... lol) Jediná část zvuku, kde jsou bedny možná lepší, může být basová složka... ovšem akorát v případě velkých beden, jinak ty sluchátka stejně jdou níž, než bedny. Já teda poslouchám na KOSS PRO 4AAT a nemám na co si stěžovat...

Příspěvky [21 až 40 z 59]

  Stránky: ««« 1 2 3 »»»

Audioweb.cz » Sluchátka » Výběr sluchátek K PC

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£