Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Ostatní technika » Náhrada DO

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [3]

(upravil babakus 16. 8. 2008 20:56)

Téma: Náhrada DO

Zdar
Koupil jsem zesilovač SONY TA-F419R, ale nedostal jsem k němu dálkový ovladač. Zesilovač na DO na 1000000% je, protože ho ovládám přes IR port na mobilu (symbiánské aplikace), bohužel to má dosah asi jenom 1 - 1,5m. Moje otázka zní: stačí když pořídím nějaký obyč univerzál, nebo bude potřeba něco lepšího? Spousta uni-DO má sice napsáno, že umí ovládat TV, VCR, DVD, SAT, AUX atd. atd. atd. , ale bude to umět ovládat i zesilovač? Přepínání vstupů, ovládání hlasitosti a ON/OFF?
Díky

Edit: přemýšlel jsem o něčem takovém http://aukro.cz/item419379249_emgeton_u … 3_pro.html to by mohlo fungovat ne?. Podobný sráče jako http://aukro.cz/item419424113_univerzal … ladac.html asi ani nepřichází v úvahu.

Re: Náhrada DO

stačí keď to má pribalenú v manuále dáku tabuľku/skôr hrubšiu brožúrku/ programovateľných profilov/kódov pre konkrétne výrobky, a stačí keď tam bude uvedený jeden sony TA-xxxxx, tak by to na 90 percent malo ísť, tých IR kódov zas tak veľa nie je

Web

Re: Náhrada DO

Tak jsem koupil toho Emgetona http://aukro.cz/item419379249_emgeton_u … 3_pro.html a je to vážně dobrý ovladač. Jedna z funkcí které se mi hodně zamlouvají, je UČENÍ. Ovladač si sám vyhledá potřebný kód a poté lze díky dotykovému displeji měnit označení tlačítek, podle jejich funkce. Dále pokud máte původní ovladač, může pomocí něho učit toho emgetona. Vážně skvělá mašinka. Jediná věc mi vadí, hodně, a to je modré podsvícení, které nemůžu ani vidět.

Příspěvky [3]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Ostatní technika » Náhrada DO

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£