Téma: Co teda hraje lepe?

1PF 067 08 nebo ARS 1054(8)mel nekdo moznost slyset oboje?

Re: Co teda hraje lepe?

Slyšel jsem oboje a rozdíly jsem tam zaznamenal. Oboje hrajou pěkně, ale řekl bych, že ARS1058 byly takový tvrdší a nešly tak dolů jako 1PF06708, ale 1058čky zase měly lepší výšky.

Re: Co teda hraje lepe?

To záleží co od toho čekáš a co an tom chceš poslouchat za hudební styl. Obě ty bedny mají své pro a proti. Na nějakou elektroniku, techno a takové věci bych sáhnul asi po ARS. Na zpěv, kytarovky a klasiku bych se klonil spíš k 1PF.

Re: Co teda hraje lepe?

no ja jsem na hard rock a metal a mam doma ARS a jsem s nima spokojenej,jen me zajimalo jestli jsou ty druhy o tolik lepsi,kdyz se prodavaj i za 3000Kc...

Re: Co teda hraje lepe?

Nejsou lepší. Jsou jiný. Mají měkčí ale hlubší basy ale zase bych řekl takový přirozenější a blbej výškáč. Ale zase ten střeďák by ti mohl sednout víc. Musekl by sis to poslechnout. Ta cena je nesmyslná.

(upravil Starter 13. 8. 2008 9:22)

Re: Co teda hraje lepe?

3000kč Nějak moc, já měl oba tyhle typy beden doma + ARS103x za 3000kč za všechny. 3000 je strašně moc a prodat to může jen vyděrač nebo blázen. Vždyť blbé Heco 200 do má doma david za 3000kč hrajou lépe i když nebudou hrát tak nízko ale nahoře je to úplně o něčem jiném než ty Tesly. Tesly hrajou fajn ale když si pustím hudbu do mám rád a hlasitěji tak ty tesly už jen Patlaj a řvou a to tam jsem měl vyměnené výhybky a nové kabely atd.... Navíc pojem nahlas nemyslím nějak extra nahlas, ale pouštět do nich ani ne polovinu jejich příkonu. Jinak podle mě, ARS hrajou lépe.