Téma: LspCAD

Snažím se vypočítat výhybku pro ARN312-00/4 a d'apollito ARN188-03/8paralelně a ARV 104-03/8  potřeboval bych to na 4Ohmmy no ale nejak my nejdou vytvořit ZMA soubory pro ARN312-00/4 a ARV104-03/8 a tak bych se chtěl zeptat jestli je někdo nemáte a nebo popřípadě nemůžete zkusit poradit nebo vytvořit, FRD mi jdou normalně ale tyto ne. A nebo jestli někdo máte nějakou osvědčenou výhybku pro tuto kombinaci tak se prosím ozvěte.A jestli my někdo můžete poradit s LspCADem.

Re: LspCAD

Pokiaľ to nemáš reálne zmerané, tak simulácia z nejakých datasheetov je k ničomu.

Re: LspCAD

da se rict o nejake konkretni firme, ze je ma takto nepouzitelny?

Re: LspCAD

godz: a jak je můžu změřit, nebo jde to nějak přes mikrofon a PC na internetu jsem našel tento článek, je to použitelné http://check.wz.cz/clanky_pokracovani/mereni_ts.htm .

Re: LspCAD

Nejde len o meranie impedancie ako píše check, ale aj o zmeranie SPL a minimálnej fázy. Tieto údaje sa potom použijú (osobitne pre každé repro a merané v konkrétnej ozvučnici) pre simuláciu v LspCAD-e. Bez toho sa ďalej nedostaneš. Vzhľadom k tvojim skúsenostiam bude najlepšie, ak využiješ už nejakú hotovú konštrukciu.

Re: LspCAD

godz: dokazes mi zmerat moje ARN8608 pre navrh vyhybky alebo tie reprodukory musia byt osadene v nejake pracovnej doske alebo osadene uz v hotovej bedni? dik moc za odpoved

Re: LspCAD

Musia byt osadene uz v hotovej bedni.