Re: Hromadná objednávka z Madisoundu 4

Ej Pxy: Tak ty mi ani nestojíš za reakci....to nemá cenu komentovat.

Re: Hromadná objednávka z Madisoundu 4

Mě se tohle taky nelíbí. Dodíku, už na začátku byly přesně stanovený pravidla a ty teď přijdeš s tím, že na ně kašleš. To by nasralo i mrtvýho. Micro, Tobě bych pro příště (jestli teda vůbec nějaké příště bude) poradil, abys nechal objednat pouze lidi, kteří se na fóru dlouhodobě vyskytují a ne nově příchozí, kteří myslí, že všechno dostanou hned a nejlépe zadarmo.

Re: Hromadná objednávka z Madisoundu 4

Ej Pxy napsal:

...medzi tym sa mi vyskytli ine nutne vydaje a repraky momentalne nie su prijoritou a nutnosťou k moju prežitiu. Ergo požičiavať si teraz peniaze na nejaky moj vymysel/kavinu nemienim.

A keby tie repro prišli, peniaze už nemáš, tak sa nejako situácia zmení???
Keď bola minulá objednávka, odložil som si peniaze, ktoré som si na to vyčlenil a na ne som nesahal. Aby som nevyzeral ako blb, že si niečo objednám a potom budem vymýšľať...
______________

Ty vole čo sa to tu deje... Tí, čo pičujete držte ticho. Tak ako bolo povedané, Micro to robí na vlastnú päsť a buďme radi, že sa na to niekto chytí... Svoj čas tomu obetuje, svoje auto pri tom derie a chuj z toho má... No a čo že to trvá dlhšie... A vidím to tak, že nabudúce bude chuj a nie objednávka...

Web

(upravil dawsoo 5. 11. 2008 20:10)

Re: Hromadná objednávka z Madisoundu 4

Největší paradox je že když se člověk podíval zpět tak Dodík ještě prudil několikrát Micra ohledně mailu že potvrzuje objednávku aby mu micro potvrdil že mail dostal

#77 mne nedošel žiadny mail(ešte), a bolo by už super keby sa to pohlo
#79 coo? na mail ivo.pesa(at)seznam.cz som ti poslal objednávku 08.09.2008, poslal som ju práve teraz ešte raz.
ale musel si ju dostať lebo si nanu dokonca odpovedal:

"Zdravim, platba bude jenom formou prevodu. S fakturou je samozrejme
problem.
S pozdravem Ivo Pesa"

asi si mail prehliadol, ale teraz na mna už nezabudni

#84 no zatial nič, neviem či vôbec Micro moju objednávku neodignoroval, pretože som mu 2x poslal maila ale ziadne oficialne potvrdenie- takže sa pítam či vôbec si objednával aj moju požiadavku(Peerless 830846 10" XXLS Dual Voice Coil Subwoofer)

#104 prepačte ale ja to ruším, pokusim sa objednať z BMM,
dakujem

Dodík:
Skopírováno kdyby tě napadlo to alibisticky smazat ... To jen aby bylo jasno o co šlo... kdyby se na tebe micro vysral a poslal tě někam nemuselo tohle vůbec nastat... a ještě máš tu drzost napsat s ledovým klidem polibte si já si objednám něco jinýho z BMM... neuvěřitelný!!!  Kdybys to napsal jinak že máš problémy nebo cokoliv jinýho ale takhle to vyzní vůdči ostatním dost debilně... Já objednal toho mnohem víc než ty a taky mi cena vylítla stejně tak ostatním... ale stavíme se k tomu čelem to bylo riziko který každej nesem sami za sebe... protože každýmu je jasný že micro je jen zprostředkovatel ne žádná firma..

Deadman:
Naprosto jsi to vystihl o tom to přesně je!!! ... Přesně kuli takovejmhle lidem defakto hromadky z USA skončej (ne vše se dá sehnat v EU) protože doposud nikdo tohle neudělal tak to vždy nějak šlo...ale teď to vypadá že někteří vesměs noví zde to berou jako že nic se neděje mě je to jedno poserte se... To mě vadí a to dost silně.. je to podraz a nefér jednání. Přesně i právě kuli takovejmhle a jinejm podobnejm věcem jsem znechucenej z určitejch lidí tady...

Není co dodávat...

Re: Hromadná objednávka z Madisoundu 4

Tak co Dodíku, jak se k tomu postavíš? Jedná se přibližně o 3.300,-Kč...

Web

(upravil kyselym 7. 11. 2008 12:25)

Re: Hromadná objednávka z Madisoundu 4

----
omluva

(upravil dodik 5. 11. 2008 21:08)

Re: Hromadná objednávka z Madisoundu 4

Tak ak to uroby taketo problemy, som ochotný zaplatiť, ale slubena cena bola do max 5000sk, a zrazu je to 4500cz, no nič, do konca tyzdna bude zaplatene.
2blacrider, ak by bola cena 3300kc, tak no comment....

Re: Hromadná objednávka z Madisoundu 4

Sorry, nezapočítal jsem dopravu (počítal jsem to jen na hrubo)... takže těch 4.500,- plus nějáká pošta na SK. Už si sypu popel na hlavu .. smile

Web

Re: Hromadná objednávka z Madisoundu 4

Dodko bylo by moc moc fajn aby jsi toho Peerlesse zaplatil. Opravdu nevim kdo ti slibil castku do 5000Sk, ale 3300Kc to si snad delas srandu ne? Vis tentokrat je drazsi doprava, a mas subwooferove pomerne tezke repro, postovny do SR taky udela nejakou tu stovku, neco ti musim pripocist protoze s tim mam vydaje, Schenker si bere, prepravni spolecnost na taky manipulacni poplatek ktery pri vaze cele palety je nekolik tisic. Ja projizdim benzin, mrdam se s tim a vsechno, ale fakt neni v mych silach tu udelat cenu dle tvych predstav. Nikomu se to moc nelibi, ale jednou jsme do toho sli tak uz to snad dodelame ne?

Jinak Ej PXY nebo jak se to pise objednal 2x Vifa P13 + 2x Scan Speak 9500 a rozhodl se ze to nezaplati, nemel by o to prosim vas nekdo zajem? V objednavce jsou repra ktery uz se nesezenou a bylo by nemile aby to kvuli 4 reprakum padlo.
Diky kluci

Re: Hromadná objednávka z Madisoundu 4

Micro: A ty to budeš EJ pxymu tolerovat? Myslím, že tím dáváš dobrý precedens ostatním. Vidí, že mají taky možnost bez následků svoji objednávku kdykoliv zrušit. Takto pak nemá vůbec cenu nějaké hromadky organizovat, když každý ví, že pravidla se nemusejí dodržovat. Prostě, pokud nezaplatí, už si víckrát svým jménem nikde neškrtne.

Re: Hromadná objednávka z Madisoundu 4

Hele Martine nebudu mu to tolerovat, ale zase na rovinu jak to mam vcil s jim resit? Nic se priste neobjedna to je jasna...

Re: Hromadná objednávka z Madisoundu 4

dodik a Ej Pxy:Pánové, sedněte si, a zamyslete se co děláte za sviňárnu.
A až vám to dojde, tak stáhněte vocas, omluvte se a zaplaťte.

Re: Hromadná objednávka z Madisoundu 4

Problém je v tom, že ich slušnému a chlapskému správaniu nemal kto naučiť. Keď niekomu napíšem "záväzne objednávam" a dotyčný napíše "objednané, zaplať", tak zaplatím.

Re: Hromadná objednávka z Madisoundu 4

Prosim napiste, kdo jeste nezaplatil. Tento tyden jsem jeste v Brne, ten dalsi tyden jsem asi v Rakousku takze bych to nemohl zaplatit. Co z toho vyplyva: pristi tyden bych to chtel odeslat do USA...
Prosim neberte to tak, ze ja jsem termin moc nedodrzel a ted vas chci najednou honit, chci to ale co nejdriv hlavne kvuli Vam.

To DODIK a PJ PXY : chlapci zaplatite nebo ne, je potreba to vedet. Diky

Re: Hromadná objednávka z Madisoundu 4

Pánové, že vám do toho kecám. Naučil jsem se při podobných "grupáčích" automaticky nasadit marži 5-10% na pokrytí nepředpokládaných výdajů, částečně režie a kokotizmu některých. Pokud vše vyjde, dá se to třeba vložit do dalšího grupáče na pokrytí nákladů, nebo vrátit, a hlavně se člověk nemusí stresovat. Taky se dají pokrýt podobní idioti, prostě se jejich zboží rychle komukoliv prodá se ztrátou a je vyřešeno.

Web

Re: Hromadná objednávka z Madisoundu 4

Sendy neboj nejaka rezerva tam je, ale ne xxx tisic, protoze pokud vim tak ja a Gaminn jsme se s timto jeste nesetkali... Kdybych to vedel tak Vas hned vsechny bez milosti strouhnu...:) Ale to by se zase nikomu moc nelibilo nekterym by to delalo i par tisic, nekomu par stovek..

(upravil Lukáš33 6. 11. 2008 16:45)

Re: Hromadná objednávka z Madisoundu 4

Je mi z toho na nic,když to čtu.koukej te to někdo pořádně obanánovat.
Možná by se mi hodily,ale asi jen ty vifi,ty scany jsou moc drahý.Kolik bych  za ty vifárny měl poslat?

Re: Hromadná objednávka z Madisoundu 4

ja som už pisal že do konca tyzdna bude zaplatene tak tu nechodte mimo temy stale dookola

Re: Hromadná objednávka z Madisoundu 4

Dobre, takze mi zbyvaji Scan Speaky D9500, ty teda nikdo vzit nechcete???
Me z toho trefi slak... Aspon ze Dodik bere to svoje XXLS.

Re: Hromadná objednávka z Madisoundu 4

Micro, na kolik by ta repra vyšla? P13 a 9500?