Re: chjooo sousedi :o(((

Drd, stačí sa pozrieť na fotku kreša v avatare, a hneď pochopíš lol

Web

Re: chjooo sousedi :o(((

Vždyť je to takovej hodnej strejda....

Re: chjooo sousedi :o(((

panove a co takova zahradni party?bude necemu vadit kdyz tam bude hlasita hudba?nebo to  muze hrat relativne nahlas a pak klasicky k destay vecer to ztlumit.

(upravil KomarD-Jeay 20. 6. 2008 19:38)

Re: chjooo sousedi :o(((

Hudba nehra hlasno, kym to netrepe celym telom.

Na internate mam nastastie ohladuplnych (alebo ticho trpiacich; nieco z toho) spolubyvajucich. Taku polhodinku raz za 2dni v pohode ustanu. Za rok sa nikto nestazoval; okrem jedneho, ked sme o 1 v noci pozerali StarTrek a sub bol trochu viac, ako je na taky cas normalne.

Zopar ludi aj z fora vie, co to je, ked to ohulim naplno smile

V lete budem bohuzial doma, tak si teta suseda opat uzije, som zvedavy kolkokrat pride za 2 mesiace.

Re: chjooo sousedi :o(((

no tak ja budu mit cca za dva tydny narozky,takze chci delat nejakou party,a myslim si ze hlasita hudba do deseti hodin muze bezproblemu byt ne???At se to libi nebo ne! smile)

Re: chjooo sousedi :o(((

Já kdybych pořádal takovou párty tak bych si předem obešel alespoň nejbližší sousedy a v rámci dobrých vztahů jim vysvětlil o co jde a požádal o benevolenci. Ono se to přeci jen lépe řeší dopředu než když se na tebe pak mračí a nebo ti kazí párty nějakýma neplechama.

Re: chjooo sousedi :o(((

Párty bych řešil leda na chalupě, tam jsou akorát 2 sousedi přes potok, 3. je až za kopcem, je to ze všech stran tlumené lesem. Tam nevadí právě ani cirkulárka puštěná v neděli třeba v 6 ráno, protože prostě skoro neni slyšet... lol Když si něco pustim doma nahlas, tak obyčejně brzo odpoledne tak na 30 minut, max. hoďku a ne každý den. Pokud až večer, tak se snažim to před zprávama vypnout nebo alespoň ztlumit - se sousedy problém nemám. Jenom jednou před 5 roky za mnou přišla sousedka přes den, že jestli to můžu alespoň trochu ztlumit, že jí rezonuje kredenc a má malé děcko, no tak v klidu. Od té doby nic lol

Re: chjooo sousedi :o(((

Ja bydlím v rodinném domě.....a to nejhorší co Vás může potkat je závistívý soused....rád v létě poslouchám hudbu venku u bazénu....při grilování atd. Sousedi mě jen pomlouvali a na víc se nezmohli....až do května minulého roku... slavil jsem narozeniny ve společnosti asi deseti lidí..podotknu, že poslouchám klasiku a to dost nahlas na ven používam ARS 335-00,koupil ploprofesionální ohňostroj..jenže víte jak utíká čas, když se dobře bavíte....byla sobota a já chtěl ohňostroj odpalovat kolem desáte..ejhle bylo kousek před půlnocí.....zhasl jsem všechna světla a pustil 9. od beethovena..odu na radost posledni vetu cca 25 minut , hlasitost co DENON pma 1500r dovolil, posledních cca5 minut kdy skladba graduje jsem zapaliv 2 pakety...takove krabice 40cmx40cm, no něco užasného obrovský rámus jako při bombardování kolosální kulové efekty...něco úžasného...chvilku po ohňostroji asi 6 lidí za plotem a řvali na mě!!!!! Co si to dovoluji.....atd. začali mi vyčitat že ....kdo má tady prez den poslouchat tu vasi klasiku a jine....podali na me oznameni na obci...ale otec byl v te dobe v zastupitelstvu tak se to zametlo.....a jeste k tem sousedum proc pry hraju tak nahlas a ja jim vysvetlil ze kdyz slysim nejakou jejich plastovou mrchu  az k sobe na pozemek tak ji musim prehlusit protoze ten zvuk nejakeho kazetaku dolehajici ke me z dalky je k nevydrzení.....to vite staci mit nove auto hezky dum s bazenem a byt mlady a stary komunisti kolem vam vas budou nenavidet sad

Re: chjooo sousedi :o(((

tak ak mi v normálny večer/noc niekto u suseda začne robiť taký delobuchový randál s ohňostrojom a podobne, asi sa tiež ohradím, nie? trochu rešpektu nezaškodí.

Web

Re: chjooo sousedi :o(((

pokud je to sobotní večer někdy v létě a je to jednou za rok, tak to může snad každej soused přežít smile a když toho souseda mám rád, a naštval jsem ho, tak si sním půjdu dát jednu skleničku na usmířenou a je to ne? smile

Web

Re: chjooo sousedi :o(((

estli to je len raz za rok a estli v tom nebude niečo iné smile:)

Web

Re: chjooo sousedi :o(((

S daktorymi aj keby si dal cely barel, tak velmi rychlo zabudnu a zase budu ako rozumu zbaveni. Nejake take typy mam aj v tu vo vchode. Jeden den sa s vami bavi uplne normalne, druhy den zazera, akoby ste mu ukradli auto.

Re: chjooo sousedi :o(((

Ten soused co me nemel nejvic rad......at je mu zeme lehka....asi pred mesicem umrel....vadilo mu na me vsechno...i ze myju pred vlastni garazi auto...

Re: chjooo sousedi :o(((

Kamaráde, keby si ma o pol noci zobudil uprostred leta ohňostrojom, tak by to asi nadávkami spoza plota neskončilo  mad

Re: chjooo sousedi :o(((

Rendolf
Tebe tipuju na huustýho týpka,fakt smile

Re: chjooo sousedi :o(((

A byla ta smrt přirozená?

Re: chjooo sousedi :o(((

Infarkt...mamka kamaradky koupila po nem jeho dum....a ja se ted prochazim po jeho zahrade a dome....a on se urcite obraci v hrobe.

Re: chjooo sousedi :o(((

Keď zažíval neohlásené ohňostroje o pol noci v noci, tak sa ani nečudujem smile