Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Ostatní technika » SONY MDS-JE500

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [6]

Téma: SONY MDS-JE500

Pokud někdo vlastníte tento typ MD rekordéru, prosím o radu.
Lze nějakou kombinací tlačítek na předním panelu zvolit funkci Auto-Pause bez toho, abych musel použít dálkový ovladač ?
V manuálu o tom není zmínka, ale vím, že to nějak jde. Kdysi jsem totiž tento přístroj narychlo půjčil jednomu zvukaři u nás v divadle, bez ovladače a vrátil mi jej se zařazenou funkcí Auto-Pause, takže to nějak jít musí...

Web

Re: SONY MDS-JE500

Tak jsem študoval ten návod a tlačítko A.SPACE je jen na dálce,tak mi taky není jasný jak to tam bez ní dostal.Na str.21 vlevo dole:"If you turn of the deck or disconnect the AC power cord,the deck will recall the last setting of the Auto Space and Auto Space functions the next time you turn on the deck".Ale to znamená že si tuhle funkci bude pamatovat i po vypnutí nebo vytažení kabelu,rád bych pomoh.nevim

Re: SONY MDS-JE500

myslím že to už mám,kurvy tu fintu napsali až u 520,každopádně to zkus:

http://img108.imageshack.us/img108/6006/cancelautospacejo2.jpg

Re: SONY MDS-JE500

Tohle u 500ky neplatí, protože ona nemá "menu" v tom smyslu, jako ho má 520ka. Zkusím ještě proštudovat servisní manuál, třeba tam něco bude. Ale nějak to kurvafix jít musí.

Web

Re: SONY MDS-JE500

Zatím jsem na to také nepřišel.Z dálky to funguje a pamatuje si to nastavení po odpojení od sítě.Při nahrávání to dělá automaticky mezery(Auto-Cut),ale to je něco jiného než po přehrání skladby přejit do pauzy.Když na něco přijdu tak to sem hodím.

Re: SONY MDS-JE500

Já vyzkoušel snad všechny možné kombinace tlačítek a nic.

Web

Příspěvky [6]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Ostatní technika » SONY MDS-JE500

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£