Re: Jaké autorádio...?

Dobrá dobrá, napsal jsem to trochu špatně. Musím vymyslet malý subwoofer, který neubere moc místa ze zavazadlovýho prostoru a tím pádem bude kam dát kočárek. Na druhou stranu, stejně vozíme už jen golfky a ty moc prostoru nezaberou. Čéče neuvědomil jsem si, že ISO konektor mám mít v autě, takže jsem si ho nekoupil... No nenaštvalo by vás to? Rádio doma, chci udělat první zkoušku a ISO nikde... Zkusím objet pár benzinek, tam by je snad mít mohly. A co se týče toho náskoku, jak psal Crash, ten už si Davídek buduje několik měsíců. Když vidí reprák, hned se za ním žene a povídá "ibda ibda"- hudba hudba. To samý zesilovač, reprobedny a podobný věci...:lol:

Re: Jaké autorádio...?

Fader ma... Ak myslis nastavenie predok/zadok, vpravo/vlavo

Web

Re: Jaké autorádio...?

Taky jsem vybíral a nakonec jsem pořídíl http://hificar.cz/autoradio/jvc-kd-g731.html ale s těch co píšeš bych vzal asi Alpine

Re: Jaké autorádio...?

Nakonec jsem si včera dojel pro Pioneera. Ovládání za jízdy chce cvik a dost pozornosti, možnosti ekvalizéru vynikající, zvuk příjemný, ale  při větší hlasitosti trochu víc šumí. Je to slyšet v klidu, při přetáčení písničky, nebo při pauze. Ale jinak za 3500,- paráda, když to srovnám se svým Xplodem někde z 2004 za 5000,- . Jinak jak psal mrtvolka, Fader a Balance to má, tak nevím proč to Pioneer u tohohle typu neměl a u vyššího typu tyhle dvě položky napsal tlustším písmem.