Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 2 z 2)

  Stránky: ««« 1 2

RSS

Příspěvky [21 až 26 z 26]

Re: Vyhybka

v téhle sestavě s basy 2*4ohmy v sérii sem tu nic takového nenašel

Re: Vyhybka

Zdravim, prave som vykuchal zachovale bedne 1PF 067 33 ... a chystam sa osadit TVM ARN 5618 + ARV-089-00/8. Potom pekne spracovat povrch a facelift na predne celo smile Budu sluzit v ciernom matnom laku ako satelity k receiveru.
Mozete mi niekto pls. poslat schemu vyhybky, ktoru ste pouzili? Nechcel som len tak stavat tu z ARS918 ak mate lepsiu... Dakujem

Re: Vyhybka

Vdaka za zaslanu schemu vyhybky smile
ale JoinerNet vraj nakoniec tu vyhybku zamenil za inu od Pekra lebo to nehralo dobre na Yamaha receiveri... a ja to tiez chcem ako satelity k Yamahe. Tak ak niekto moze poskytnut lepsie info... aby som nestaval nieco zbytocne wink dik

(upravil wwsly 27. 1. 2010 13:05)

Re: Vyhybka

JoinerNet mi napsal, že má výhybku od antonia, ale když sem napsal antonimu, tak ten mi odpověděl, že žádnou na tuto kombinaci měničů nikdy nedělal,vlastně je to i tu hore. A teď kde je pravda?
Pravdu mají oba. Joiner dostal výhybku opravdu od Antonia, ale s tím, že mu Antonio poslal schéma z nějaké starší soustavy od tesly asi proto, že se mu s tím nechtělo dělat, ale to už je tedka jedno.
Tož tak na vysvětlenou.

Web

Re: Vyhybka

Z toho teda vyplyva, ze ta vyhybka nie je vhodna a lepsie vyrobit napr. podla ARS918 ? Alebo?

Re: Vyhybka

Bud můžeš si výhybku odladit sám,ale .. Já bych jen vrznul do k výšce kondík a bylo by po prdeli. Basák vf nepřenese a při vhodném kondu to bude hrát tak, že se to bude dát poslouchat. Repráky nejsou nic moc, takže ani s výhybkou bych se nějak nesral.

Web

Příspěvky [21 až 26 z 26]

  Stránky: ««« 1 2

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£