(upravil Starter 3. 6. 2008 8:56)

Re: Repase ARS1054 (kopie)

Já zkusím první aspoň ze srandy to ARO a pak se uvidí, mohl bych ho dát asi i jen do desky a nechat ho volně s výškou.
Třeba se mi to zvukově bude líbit, já spíš posloucham klasiku a metál. A vím že 8" střed není vhodné řešení. Ale už jsem se setkal s bednama které popírají všechny pravidla pro stavbu dobře hrajicích beden a přesto hrají dost slušně. Takže ze srandy zkusím uvidím napíšu. Jinak bych tam narval klidné lepší repro Beymu nebo tak, ale zase to by chtělo už asi i nový výškáč. Tím pádem bych obšlehl nějaké 2pásmo tady z fora a pak bych nějak musel k tomu navázat ten 12" Uvažoval jsem že bych z těch 12" udělal aktivní spodky ale zase 2 zesilovače na spodek 2 navrch teď aktivní výhybky atd... To by se nevyplatilo si myslím. Takže uvažuju, snad něco vymyslím.
Nejde mi o nějaký hiend, ale nějak mě ten střed nesedí jak si pustím metál atd.. tak se mi zdá že při vyšší hlasitosti patlá a řve že prostě z takového malého reproduktoru nemůže znít metál tak dobře jak třeba z 6" Jinak zesilovač mám jen 2x30watt takže to zas nějak moc nesolím, volume mám maximálně na 5 z 10.

Re: Repase ARS1054 (kopie)

starter: nezabudol si nato, ze si slubil, ze dodas kompletnu schemu vyhybky?

(upravil Starter 30. 7. 2008 23:14)

Re: Repase ARS1054 (kopie)

Jo zabudol, ale mám to na papíře napsané naskenuju to a zítra ti to hodím do mailu. Musím první nainstalovat scaner smile A najít k němu kabel. Jinak bych ti to poslal již dneska.

Re: Repase ARS1054 (kopie)

ok, posli to pls na jachymj@centrum.sk dik

Re: Repase ARS1054 (kopie)

Jofi preposli mi to pls.

Re: Repase ARS1054 (kopie)

Starter: nezabudol si poslat mail? to som ale otrava co? smile

Re: Repase ARS1054 (kopie)

Posálno.