Re: Projekt "Stlpy"

Porovnávat nemohu, ty Tonsily neznám. Psal jsi, že 176ky máš, tak co chceš kupovat? 176 umí ve větší 18l ozvučnici a kór ve dvojici v d'Appolitu solidní spodek a díky optimalizovanému kmitacímu systému i čisté středy bez rezonancí s širokým prostorem. Teď koukám na ty Khali, upřímně se mě nelíbí, zachoval bych d'Appolito a vejšku s klasickou přírubou (taky myslím, že 176ky jdou natáhnout trochu výš), koukal bych po textilu apod., XT25TG30, D27TG35..., BR dozadu. Pokud by se udělala solidní výhybka, věřím že by to bylo zvukově velmi uspokojivé. smile

(upravil check 3. 5. 2008 18:50)

Re: Projekt "Stlpy"

Já sem 170C uvedl jako příklad, ne jako doporučení lepšího reproduktoru k 176. Napsal sem snad dost jasně, že bych použil 7" Seas nebo lépe Peerless, které jsou při tom provedení zadarmo.
Cháry Monacoru myslím celkem odpovídají realitě,  170C je jednou změřená tady v projektech a podruhý (lépe řečeno chronologicky předtím) ji mám změřenou od dawsooa na svých bedniskách.
Jestli je lepší 170C nebo 176 netuším, objektivně sem schopnej zhodnotit rozdíly, který jsou zřejmý z dat veřejně přístupnejch, protože jiná ani nemám; ty snad není nutné komentovat, každej si je může přečíst, vyčíst a srovnat. 176 jsem neslyšel. Jenom si nemysli, že když má něco rovnou cháru vysoko, tak to tam i dobře hraje, směrovost se moc ochcat nedá, ale to už se začínám opakovat :x.

Web