Téma: Doprava z Ostravy

Zdravím. Nemá tady někdo zkušenosti s dopravou velkých balíků v ČR? Potřeboval bych dostat sestavu, která má přes 80kg z Ostravy do Turnova (před Libercem). Má někdo nějakou radu, aby to bylo co nejlevnější, ale zase aby na tu dopravu byl spoleh? Dík

Re: Doprava z Ostravy

Můžeš to rozdělit na menší celky ? A jak je to křehké ?

Web

Re: Doprava z Ostravy

ale jo. sou to 2 sloupy, střeďák a 2 satelity, tak to by nebyl problém, ale posílat každou bednu zvlášť to výjde dost draho ne? Křehký to neni, snad mi to dobře zabalej.

Re: Doprava z Ostravy

V tom případě kus do 30kg, velmi důkladně zabalit, a může to jít jako obchodní balík. Ovšem jestli s tím nkde prásknou, to nikdo nezaručí....   dále tuším DHL (nezaplatíš), GWExpres, PPL, TN expres (pojištěno jen 5000/zásilku) a tuším radiálka - tam to můžeš sbalit na paletu, a ještě se něco najde... počítej, že se docela prohneš.

Web

Re: Doprava z Ostravy

2x sem si nechaval za uplynulych 10let posilat sloupy, 2x me dosly rozkrapane.. Vzdy baleno v original baleni. At ti to zabali opravdu ale opravdu dobre!

Re: Doprava z Ostravy

Mám dobrou zkušenost s TOPTRANS, nechal jsem si od nich poslat osciloskop přes celou ČR, ani neomlátili rohy krabice a stálo to tuším 250Kč. Nejlépe přepravu objednat mailem a informovat se telefonicky.

Re: Doprava z Ostravy

Tak dík za odpovědi, i když je stejně nevyužiju. Někdo přihodil pár vteřim před skončením aukce sad