Re: čo lepšie než nero?

Cože? To žiješ ve sklepě?

Já jsem začínal na Yamaze a byla to dobrá volba. Yamahu F1 což byla nej vypalovačka na trhu a první která uměla kreslit na CD a perfektně funguje dodnes v druhém PC. Pak jsem přešel na NEC a opět výborná volba. Sežere všechno, pálí v prvotřídní kvalitě a hlavně bleskově rychle načítá media. Pak jsem zkusil Samsung ale ten se mi moc nelíbí i když ho vychvalovali do nebes. NEC byl lepší. Asi se k němu zase vrátím. Podřadné věci typu Aušus bych si do PC nedal.

Re: čo lepšie než nero?

jean, mám tu istú teac CDromku, ale tá čo len číta CD...s najnovším firmware to číta všetko...po 8 rokoch vyše

Web

Re: čo lepšie než nero?

to Jean : Nevím jak tobě , ale mě  nikdy WinOnCD 5  nepadl  , to  se o Neru  zrovna  říc nedá smile  Já  tvrdím , že k Neru   by se měla dávat  křišťálová koule , aby se  se dotyčný  majitel mohl podívat  do budocnosti , která verze Nera  je  zrovna  funční smile
to Thales : AudioCD převádím  do MP3  pro vlastní  zálohu  ( už mám doma pěknou  zbírku ) a  při pozdějším  vypalování  te  jede
z MP3 na audio , pokud  si stahuješ  hudbu  z netu , tam máš  taky skoro všechno v MP3 . Jak to děláš teda TY ?

Re: čo lepšie než nero?

Jestli se muzu zamichat, tak teda misto MP3 delam cue/flac nebo proste zazipuju cue/wav

Re: čo lepšie než nero?

Fůj! To je jako nalévat tuzemský rum do láhve od karibského rumu a pak to za něj vydávat. Proč to nesmažíš zrovna jako datové MP3? Vždyť to umí přehrát každý DVD player, víc se toho vejde... Potom se v tom ani prase nevyzná. Snad kdyby se to červeně z vykřičníkem popsalo, že zdroj je MP3.

S NeroExpress jsem nikdy problém neměl. Pálím ale jen datová média, skladování hudby na CD kór ve formátu CD-Audio je mrtvá větev, IMO budoucnost patří skladování multimédií v domácí síti na NAS, proto už ani ty FLAC/APE až na výjimky nesmažím na CD.

Re: čo lepšie než nero?

taky se zastavuju nad tim jak delate AudioCD. No ja treba na mem NECu palim 52x CD on the fly, pripadne udelam ISo a pak maximalkou. Vim ze muj NEC cte hure poskravana CD ale pali na poskrabana media jako buch. Zatim to jelo i v AKAI DVD 2 roky starem. kde nejely temer ani Origo filmy atd. To je prave to proc nedam na NEC dopustit.

Web

Re: čo lepšie než nero?

Palit na poskrabane CD nema problem mozno 90% mechanik, problem je vsak to spatne precitat. Totiz miesto, kde je skrabanec ostava nenapalene, tzn. niesu tam vobec data, aby mala vobec co CRC kontrola opravit.
Palit AudioCD cez ISO je nezmysel, palit vobec nieco nad 24x je z dlhodobeho skladovacieho hladiska blbost, dokazalo to aj zopar testov, media z toho casom skor zblbnu, i ked pocet PI chyb je +- rovnaky po napaleni aj 24x aj 52x.
Audio palim zasadne 4x, novsia mechanika len 8x, nizsie nevie.
Mam Nero 6.6.0.1, CD writer Samsung 1612B, DVD writer LiteOn 16H (asi pojde dokelu, lebo zacina mat problemy s CD)

Re: čo lepšie než nero?

Já používám na staršim počítači Nero 6.3.0.3, k tomu palírnu LG GSA H22L a média Verbatim, zatim nebyl problém...
Na novějším PC na zkoušku Nero 8 Ultra, cca 5-6 let starý CD-RW TEAC 40x a cca 3,5 roku starý DVD-RW TEAC 16x. Audio CD pálim na té CD palírně obyčejně 4x, max. 8x, zbytek na DVD palírně (většinou DVD 8x, CD 24x) zase na Verbatim a prozatim byly vadné kusy jenom pomálu buď kvůli kousnutí PC nebo blbé verzi Nera. S Nerem 6.3.0.3 jsem problém neměl, takže se k němu zas vrátim.

(upravil BobiseK 27. 2. 2008 16:11)

Re: čo lepšie než nero?

ja používam na hudbu najčastejšie tento burrrn pack

http://www.upnito.sk/download.php?dwTok … e9ec746be8

napalku mám TEAC DW-58GA , bola z tých prvých čo boli aj na DVD, cca 3-4ročná.
Keď kopírujem hudbu z orig. CD alebo si robím zálohu, vždy to robím cez Alcohol 120%. Tak sa teoreticky spraví 100% kópia bez ujme na kvalite zvuku,alebo sa mýlim ?

viete mi niekto poradiť software na vypalovanie .APE ? APE páli aj tento čo som tu ja dal, ale album čo som si stiahol je spolu, jeden súbor a ku tomu je nejaký burn cue file kde sú popísané pesničky, kedy začínajú a končia.