(upravil mechanik 17. 7. 2009 16:49)

Téma: čo lepšie než nero?

Napaloval som si vlastnú hudbu cez nero start smart ale počúl som tam po napálení chrhloť a prebudené veci,aj ked indikátory na PC neukazovali ani pôlku nie to ešte limitáciu a aj pri inéj hudbe art of noise a...Neviete o niečom kvalitnejšom stiahnutelnom zadarmo na nete?

Re: čo lepšie než nero?

Pouzivaj Nero Ultra edition, pripadne podobnu. Na Smart sa vykasli. To chrchlanie moze byt automatickou funkciou normalize.
Softov co pali je vela. Napr CDRWIN, WinOnCD, Easy CD Creator.
Dake napady hladaj na www.cdr.cz

Re: čo lepšie než nero?

|myslim ze Nero je spicka. To chrchlani ti muze zpusobovat uz spatna napalovacka, laser, nebo medium. Vyzkousej zpomalit rychlost na minimum bude to delsi, ale kvalitnejsi

Web

Re: čo lepšie než nero?

vždy napalujem 4x a mám TEAC nebol to šmejd a stála cca 1500 málo používaná cca 2 roky mám aj dalšiu cd romku takže to nepoužívam na prehrávanie

Re: čo lepšie než nero?

malo pouzivana cca 2 roky? kdyz si vezmes ze trvanlivost laseru je prave nejaky rok a pri mene pouzivani 2 tak to mas tak akorat. jeste k tomu TEAC. Mel jsem asi 2 palirny od teto firmy a mel sem problemy. ted mam NEC a LG tak uvidime. Ale 2 roky na Palirnu uz je moc. Pokud mas moznost pujcit od olegy tak to vyzkousej. pripadne za 700,- kupis novou

Web

Re: čo lepšie než nero?

ja mám opačné skúsenosti smile s TEAC-om sa stretávam bežne, 5-6 ročné romky a idú ako nové, akurát sem tam treba novší firmware. Zo všetkými NEC čo som sa doteraz stretol som mal iba problémy a LG sú na môj vkus veľmi hlučné.
Mechanik - keď budem doma, pošlem ti jeden SW, nespomeniem si teraz ako sa volá sad ja v ňom bežne pálim hudbu, bere to aj flac-y smile

Re: čo lepšie než nero?

aha dík smile a ja mám tiež také skúsenosti,ked sa to kupovalo bol tam jeden starší pán poznám ho vizná sa v PC tak bolo na výber TEAC a LG a povedal že dnešné LG sú slabé a že mám kúpiť TEAC smile

Re: čo lepšie než nero?

dnes sa oplatí kupovař samsung a liteony smile s nimi mám najlepšie skúsenosti čo sa týka kvality čítania a zápisu.... ivotnosř všeobecne podľa toho, koľko toho majú za sebou...

Web

Re: čo lepšie než nero?

Ja mam takisto TEAC tiež 2 roky a som vysoko spokojný , než voči napalovačke DVD LG,ktoru tiež mám asi rok, tá nedokaže prečitat svoje DVD z pred roka čo som napálil hudbu, a pritom tie dvdcka sú bez škrabanca a nepoužívali sa boli ako zaloha, a teraz si s nimi nevie poradit.

(upravil Thales 23. 2. 2008 16:24)

Re: čo lepšie než nero?

Staré teacy byla špičkové do té doby dokud si ty mechaniky vyráběly sami. Dnes už jsou jen OEM přeprodavači a je to ultrašmejd. Takže 5-6 let staré mechaniky jak píše BobiseK jsou v pohodě a budou ještě dlouho a dobře sloužit, ty rok dva staré jsou na hovno.

Jinak solidní jsou NECy, jsou to slušné držáky. jedna z mála firem které to dělají ještě slušně. LG jsou spotřebky která sice funguje ale je to takové mechanicky ojebané. Samsung je takový podivný. Co kus to unikát. Buď dostanete do rukou solidní palírnu a nebo něco podprůměrného až vyloženě problematického. A bacha na OEM Samsungy kterým nejde přeflashovat firmware yikes/

(upravil mechanik 24. 2. 2008 20:47)

Re: čo lepšie než nero?

nič veselého tie CD romky sad mám aj starý player LG origoš k PC takých 5-7 rokov starý a opúšta ma optika kúpiť novú optiku?či nový player? smile

no ked tak rozmýšlam tak má asi aj 6-8 lol a ešte šlape až na pár DVD čo už neberie smile

Re: čo lepšie než nero?

Já doma pod Linuxem pálím v K3B s DVD mechanikou LG a starší nyní již nepoužívané CDRW Liteonit. Obě pálí v pohodě, zmetky vyjímečně když se kousne PC.

Re: čo lepšie než nero?

Mě dělal Nero bordel když jsem v něm převáděl mp3 do wavu,konverze je podezřele rychlá a tracky po vypalení byly taky takový nakřáplý. Od tý doby používám seaparatní soft na konverzi.Nero jen na pálení.

Re: čo lepšie než nero?

dokken čo to je?kde si to stiahnul? no už viem prečo je môj technical itch taký chrapčivý mad fuj nero fuj yikes

Re: čo lepšie než nero?

Doma pálim v Nero Essentials (bylo u mechaniky), CDA taky pálim v EAC. Dobrý je taky Ashampoo Burning Studio. Mechaniku mam teď ASUS DRW-2014L1T. Mám jí krátce, nahradila více než tři roky starou LG GSA 4160B, která pořád obstojně chodí, ale občas už blbě čte škrábance a její poslední vypálený DL mi nešel pustit na stolním DVD (sice ho načte, ale napíše, že tento typ nemůže přehrát). Ještě mi tu leží starý dobrý CDRW TEAC, šlape pořád. Nový LG prý nic moc.
Tahle by mohla něco vydržet:
http://www.cdr.cz/a/22837

Re: čo lepšie než nero?

mechanik
Jestli myslíš soft na konverzi z mp3 do wavu,tak těch je na netu mraky.Používám AdvancedMP3Converter.A chce to taky pálit malou rychlostí.
http://www.mp3do.com/mp3converter.html

Re: čo lepšie než nero?

skôr že to zle napaluje,ale dík stiahol som to smile

Re: čo lepšie než nero?

JJ, je problem, ked dam do Nera palit AudioCD z MP3, zvuk je divny, mam pocit, ze to ma menej basov.
Robim to cez Winamp Disk Writer plugin, tak to hra dost lepsie. Nero pouzivam na priamo len ked to chcem mat rychlo.

Re: čo lepšie než nero?

Nemám rád  NERO , Šmouly a ODS  smile:-):-)  . NERO  má jednu  výhodu  , dostanete ho skoro zadarmo k vypalovačce . Já  už  pálím nějaký ten rok ,asi10let  a  od počátu  jsem používal program WinOnCD  kterému NERO v té době  nesahalo ani po kotníky . Dneska používám  Roxio Easy CD & DVD Creator 6 na datové a hudební CD /DVD   na image  používám Alcohol 120% . Přiznávám  , že mám i NERO 6.3.0.3 , ale jenom pro případ , že některý jedinec  rozdělá CD /DVD v NERU  a jiný program  to není schopný přežvýkat .
Hudební  CD dělám  prvně  do MP3  pomocí kodeku Lame a pak vypaluji  maximálně  rychlostí  8X a zatím se mi nestalo , že by to někomu nejelo . Moje vypalovačky  1/ Mitsumi CR 4801TE  ještě pálí  a je  jí 11let ale nenmám ji , prodal jsem ji .     2/ Teac CD-W540E  taky  jede  a pálí , mám ji  v  záložním PC   a  momentálně  mám  3 roky GSA-4160B  zatím jede bez problémů .

Re: čo lepšie než nero?

Je zajímavé že na to jak legendárně neschopné čtecí mechaniky Mitsumi dělala tak tak dělala celkem schopné vypalovačky. Ten Teac byl výborný i když ne tolik jako předchozí 32x model - také ho tu někde ještě mám.

Tak a teď mi pověz proč nejdříve AudioCD převedeš do MP3 a pak to zpět vypálíš jako audio? To je docela dobytčárna nemyslíš?