Re: Akce: Merici mikrofony

Bud nezdvorily a bud nasrany. Jsem totiz taky.

Re: Akce: Merici mikrofony

Svýho času jsem si říkal, jestli jsem tím svým nákupem behringeráckýho mikrofonu neprohloupil. Už přes rok znám odpověď.

Re: Akce: Merici mikrofony

No, ono by sttačilo kouzelný slovíčko: "Serem na vás!"

Re: Akce: Merici mikrofony

Boro, taky jsem litoval, že jsem koupil ECM8000, dokonce jsem ho chtěl prodat a přidat se ....ještě že jsem to neudělal smile)

Web

Re: Akce: Merici mikrofony

Franku, co ti na to mam rict. sad

Re: Akce: Merici mikrofony

Je lepší vědět najisto krutou realitu než toto.

Já mám o ten jejich mic furt zájem, ale nejsem uplně blbej, takže mám na cestě už něco jinýho.

Re: Akce: Merici mikrofony

Pokud bych to měl nějak stručně a výstižně nazvat, nejspíš bych napsal "Nikdy nekončící akce"... smile

Re: Akce: Merici mikrofony

myslim ze akce je uz davno odpiskana... smazem to tu? smile

Re: Akce: Merici mikrofony

Pokud vím, něco je rozpracováno, téměř před dokončením, ale asi si někdo nasadil příliš velkou laťku kvality a nestíhá :-/

Web

Re: Akce: Merici mikrofony

Nejhorsi na tom je, ze kdyz zacnu z Marina lamat stav veci, tak se nikdy nic nedovim. On nikdy nic na pevno nezrusi.
Fer by treba bylo po nejakem prestreleni domluvene dodaci lhuty automaticky omluvny email a vracet love, pripadne fakt snaha.
Ale kdyz se presvihne dodaci lhuta o rok, bez nejakeho naznaku snahy resit to...

Podle vseho tohle byla chuckova akce s tim, ze v tom byl Marian namoceny - ma snahu se namocit do vseho.

Ze zacatku to vypadalo dobre. Jenze mikraky nejsou (porad se dovidam neco o spatne sile laku, nevyhovujicim zavitu atd), PE neni, (vraceni penez nevim v jakem je stavu) s tim, ze je to uz vic jak rok! Proboha, ROK!
Vsechno bude pristi tyden, do 14 dnu... Ja tady slibuju dodani do 14 dnu firmam, na kterych relativne zalezi, a opet cekam uz pres mesic, presto ze proste nebyl duvod cokoliv brzdit, kdyz zbozi chodi z DE primo ke me.
Jemu staci napsat do nemecka mail a zaplatit, zbytek pro CR tu udelam ja.

Kruci i kdyby to sem melo chodit po jednom repraku...

Zacinam mit podezreni ze prave v tom druhem je ted veliky problem.

Re: Akce: Merici mikrofony

Ruším zájem.

Re: Akce: Merici mikrofony

Ale veď peniaze sa nevyberali, či som niečo zmeškal?

Re: Akce: Merici mikrofony

Nene, Michalova poznamka byla myslim si mimo, penize se nevybiraly, pokud vim.

Web

(upravil dawsoo 28. 9. 2008 23:36)

Re: Akce: Merici mikrofony

Tohle není o vybírání peněz na mikráky (to nebylo) ale o celkovým přístupu k čemukoliv..

... Michale docela tě lituju, jméno to samosebou před lidma co neznají souvislosti pokazilo i tobě i když za nic nemůžeš samozřejmě ... takže když to sleduju tak jsem sakra rád že jsem do toho nešel (spolupráce na prodeji v repráků v ČR a šel raději do normální práce) jedinný co k tomu mohu říci je to, že jsem velmi rád že jsem do žádnýho nákupu přes audium nešel... protože nespolehlivost a nedržení závazků je vlastnost kterou přímo nesnášim... plus vcelku dost podivná mi odpočátku přišla plnocenná platba předem.. to pochopim u hromadky,ale u firmy zabývající se nákupem/prodejem na tuzemským trhu je to minimálně dosti podivný.. chápu že se každej dodavatel chrání před nesolidními odběrateli,ale řešit to lze třeba 10%-20%  zálohou... která pokryje náklady a motivuje obě strany více dodržet podmínky obchodu.

Ale abych nebyl jen OT:
Akce mikrofony začla mnohem dříve již na lopuchu... první malá várka vyrobena byla a majitelé spokojeni... chuck pokud vím měl na starosti elektroniku... a co vím tak dps sou vyrobený a osazený... smile Takže není to rok ale dva a půl roku !!! big_smile

Není co dodávat...

Re: Akce: Merici mikrofony

Ja to nechápem, veď ja keď som si objednal veci z audium, tak jeden deň som dal peniaze na účet a druhý deň som mal tovar doma sad. Čo sa stalo?

Re: Akce: Merici mikrofony

Kdo vi tady z fora, ten vi jak to bylo. Zakaznici mimo forum, se kterymi jsem jednal taky vi svoje, takze Davide ver tomu nebo ne, ale paradoxne mi to dovolim si tvrdit renome zvedlo a tahle zkusenost (a ze to byla - a stale jeste je - docela SILNA a pro zivot IMHO velmi cenna zkusenost) mi hodne dala a v soucasne dobe otevrela pred rokem netusene moznosti, z nichz jedne jsem vyuzil a rovnou predesilam, ze se nejedna o dovoz a maloobchod repry. Kdyby tohle bylo to jedine, budu spokojeny.

Ze nekdo nedoda zbozi, nedodrzi termin o tyden - budiz, celkem bezna a predpokladatelna zalezitost v evrope, kde je "jistota" a rychlost dodavky tim hlavnim a prvnim. Dohodne se kompenzace, vrati se penize. Co me stve a ostatni pravem taky je jeho mrtvobroukovost a absolutni nesnaha to resit. A slibotechna, dokonce uz s klidem reknu ze lhani. Proste oni to chteji hned, oni si vymysli, oni mu ublizuji. Mariane jestli tohle ctes, tak se omlouvam, ze to tady takhle na plnou hubu, ale ja uz na to fakt nemam naladu. Nevim, jestli Visaton po SK funguje, to jde mimo me, ale ja jsem se posledniho menice, ktery mel neco spolecneho s ocbhody Audium dotknul nekdy na zacatku prazdnin.

Nejhorsi na tom je, ze ja proste nechapu (tusim, ale nechce se mi tomu furt verit) kde je problem a Marian na rovinu nic nerekne.

(upravil dawsoo 29. 9. 2008 9:10)

Re: Akce: Merici mikrofony

Michal:
Tak to je pak ok a jedině dobře... myslel jsem to ne jako útok ale spíš jako morální podporu pro tebe... že tě obdivuju že to dáváš... na mý nervy by tohle nebylo. Já si nemam nač stěžovati nic jsem neobjednával,jen jak jsem psal, prostě sleduju že jsem udělal dobře.

Není co dodávat...

(upravil siss 29. 9. 2008 12:54)

Re: Akce: Merici mikrofony

dawsoo: este stale si pamatam, ako si mi hovoril: ved o chvilu mate mikrofony, tak to premerate a date dohromady lahsie smile kluci sikovni ...
keby to bolo tak ...
michal: dokazem sa vcitit, drzim prsty.
edit: ja si dokazem pockat, ale uz sa mi zda, ze cakam dlho sad

Re: Akce: Merici mikrofony

V tomhle aspon nemate prachy.

Re: Akce: Merici mikrofony

Můžem smazat, ne?