(upravil dokken 10. 1. 2008 0:16)

Téma: DIY bedny? nesmysl

je to sice staršího data,ale pro obrázek dobrý:
http://www.f-sport.cz/hifi/index.php?ac … ;topic=979
všímejte si Martina

Re: DIY bedny? nesmysl

Myslím, že chino tam už dlho nebude   smile
Martin je tam totiž admin   sad

Re: DIY bedny? nesmysl

Pripomina mi to autohifi.

Re: DIY bedny? nesmysl

No musím říci, že jsem si tu diskuzi přečetl od začátku do konce a je to hnus velbnosti ! Občas na ty jejich diskuze narazím, když něco hledám přes gúgla, někdy jsou ty slinty, ve kterých o něco jde k pousmání, ale většinou spíše k pláči. Ještě že máme takového Admina jako je Antonio.

Re: DIY bedny? nesmysl

Taky jsem se podivil, že tam chino ještě je po tom posledním příspěvku... tamní náčelník svého času zabanoval nepohodlnou polovinu fóra. Co tam od té doby dělají nevím, asi se jen plácají po ramenou.

Re: DIY bedny? nesmysl

Holt nechteji aby jim tam ten plebs, kterej neni schopen poridit poradny bedny a jenom utraci penize za podobnej lowcost jako ScanSpeaky, Excely, BG a porad trapne meri a ladi vyhybky...

Oni na to prisli, jsme vsichni blbci a muzeme si o komercnich bednach myslet svoje. smile

Na to, ze je "lepsi si to udelat sam" uz prisli i autohifici. A to je co rict.

(upravil Halen 10. 1. 2008 12:56)

Re: DIY bedny? nesmysl

Jo! Diky ze mame Antonia. A rekl bych rozumnou clenskou zakladnu smile Mozna si onen admin nechce priznat, ze to nekteri DIYfans delaji stejne dobre jako profici a leckdy ... podstatne lepe. Mame tady projekty, ktere jsou opravdu podarene. Mozna Martina sere, ze to sam neumi lol

Re: DIY bedny? nesmysl

Martin je případ...

(upravil Micro 10. 1. 2008 18:37)

Re: DIY bedny? nesmysl

Martin je naprostej blbec s prominutím. Pokud máš NADa, Xaviany + Velodyne, tak sjem všechno v pohodě. Pokud máš něco jiného a dovolíš si to pochválit, tak sji špatný a Martin ti to dá velice brzo najevo. Ví o tom všem hovno, možná tak ví jak otáčet volume, ale to je tak všechno. Nevím jestli si vzopmínám dobře, ale u Martina doma hrály i ty stojanovky se Seasama od A. Bílého a myslím že je celkem pochvali, samozřejmě až na Martina.
Jak si furt vymýšlí, že každej na Apmlionu porovnává svoje projekty s Geniusama, a prej je to přehraje tak tak, ale přehraje. To jsem tady četl jednou a o srovnání s Elacama za 7000,- jsem tu nečetl ani jednou. Pokud to tady fakt je tam mě prosím opravte.
Teb bořík je ztracenej případ.
Peace

HH ale Chino mu to ke konci pěkně dal vyžrat. Už na to ani nepípl a myslím že ví proč: udělal by ze sebe ještě většího ........... (doplňte si dle potřeby) než ve skutečnsoti je. tongue

(upravil BlackRider 10. 1. 2008 20:22)

Re: DIY bedny? nesmysl

K*kota. Občas si to fórum taky přečtu a perlí neskutečně.

Web

Re: DIY bedny? nesmysl

Za chvíli to smaže... Já ho nebudu komentovat, radši.

(upravil dawsoo 11. 1. 2008 1:04)

Re: DIY bedny? nesmysl

No ono je mi kolikrát těch lidí líto.... na slovanet nechtěj, páč se bojej že je UE PMA,BV a další technici rozcupujou,lopuch dtto a tam na hajfaj názorech alespoň maj místečko kam za nima nikdo kdo je znalej technický stránky nemůže.. Je to ráj pro prodejce Hajent Techniky ..... jinde by se s reklamníma žvástama moc nechytli ( myšleno např: tady,slovanet,lopuch ap. kde je to spíš o bastlení a překonávání komerce) ano Martin je trošku moc přísný a nepatrně více sebestředný lol ,ale nic naplat, on je Mástr a může si tam robit co chce a nikdo s tím nic nemá šanci udělat,já se kolikrát taky kdž jsem tam zpočátku občas zašel u moňase festovně nasral, ale řikal jsem si že to asi nestojí za to,tam už často až na čestné vyjímky není již moc ani rady a ani pomoci....ale opakuju pár lidí odtamtud znám a jsou uplně v pohodě... je to dobrý místo na seznámení se stejně založenejma šílencema a dá se tam chodit ale ne moc často... jen s nadhledem a občas.

Není co dodávat...

Re: DIY bedny? nesmysl

Oplati sa vobec odtam brat nejake rozumy?
Lebo ked to citam, tak mam semtam zmiesane pocity a neviem ci mam tomu verit ci povazovat za hoax.

Re: DIY bedny? nesmysl

A tady víš čemu věřit? smile

Re: DIY bedny? nesmysl

Tu ano, lebo tie rady, co citam tu, mi v prevaznej vacsine idu dokopy s tym, co uz viem/zistil som/vyskusal som/precital inde.

Re: DIY bedny? nesmysl

Rady od tamtud se prakticky nedají brát vůbec vážně je to snůška reklamních žvástu a hifipověr. Tu a tam tam něco poznamená PMA a raději se vzdálí neb to nemá cenu.
Ostatní technici jsou tam zabanovaní, schválně hádejte kdo to schytal jako první ... smile
Pokud tam máte přátele tak se raději nevyjadřujte k věci nebo nebudete mít šanci se snima znovu dorozumět... leda že byste uměli obejít IP-BAN.
Tady to fórum je spíš o takovým jednodušším bastlení
Slovanet je už víc o teorii a Highendu
Lopuch je jen o highendu a o obvodech  (klub PMA- pouze pro opravdu znalé. PMA například taky klub vede velice přísně ale je to úzce technický klub takže je to na místě)
Všechny tři kluby mám velmi rád (Tady spíš dávám, na slovanetu spíš sdílím zkušenosti a u PMA spíš beru) Ale ani jedno z toho nenacházím na fsportu.

Re: DIY bedny? nesmysl

Každé fórum se svým způsobem podobá moderátorovi, to je známá věc. A pokud má moderátor přebujelé ego a minimální znalosti, je jasné, kam to vede lol

Web

Re: DIY bedny? nesmysl

http://www.f-sport.cz/hifi/index.php?ac … page=-1#26
Mozete tu nieco pripisat, uz som sa tam snazil obhajit DIY, avsak henti mi pripadaju ako banda zadubencov, uvidim, co odpisu.

Re: DIY bedny? nesmysl

Oni prostě vycházejí z představy, že všichni profesionální výrobci bez vyjímky jsou fundovaní konstruktéři kterým leží na srdci vysoká věrnost zvuku a blaho posluchačovy peněženky. Představa, že by domácí subík za deset kolíků mohl být kvalitativně výš, než poctivě jejich zakoupená hrombedna za třicet je příliš strašná.

Re: DIY bedny? nesmysl

Nebudem to písať na tamto fórum, zbytočne sa tam registrovať, no myslím si že kupovanie bedničiek je pre ľudí ktorí sa samotnému zvuku z fyzikálneho hľadiska prd rozumejú, a ani to nechcú zmeniť. Chcú si len kúpiť aparát a počúvať. DIY je pre tých, ktorí chcú vedieť, respektíve už vedia viac, čo a ako a prečo funguje, čo je načo a čo má na výsledný zvuk aký vplyv.