Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Bazar » S:Transimix TM 120 Junior návod

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [5]

Téma: S:Transimix TM 120 Junior návod

Zdravím všechny, nemáte prosím někdo návod na Transimix 120 Junior? Nechová se totiž, jak bych očekával a rád bych se dopátral, jestli je to závada nebo vlastnost. Rád za manuál i zaplatím.

(upravil Otas 9. 4. 2024 8:11)

Re: S:Transimix TM 120 Junior návod

Základ (zapojení) mám. Mimochodem - co za závadu řešíš (pokud si ještě vzpomenu)?
https://i.postimg.cc/bZM3DFDk/Transimix-120-junior.png

Á, problém, vzalo to jen dvě stránky, mám dvojnásobek (především s hlavním celkovým zapojením) jako rolování. Pokud to někdo jiný nedodá, tak bych se musel nějak polepšit.

Re: S:Transimix TM 120 Junior návod

Dík. Na výstupu BUSS je strašně slabý signál. Na všech ostatních výstupech je vše OK. Navíc jsem se dopátral, že ty ostatní výstupy (PRE, POST, OUT atd.) jsou napájeny právě signálem ze sběrnice BUSS. Takže nechápu. K čemu ta sběrnice BUSS vlastně slouží?

(upravil Otas 9. 4. 2024 11:21)

Re: S:Transimix TM 120 Junior návod

Tak jsem se polepšil smile.
https://i.postimg.cc/dL7TCPW4/Transimix-TM120.png

Jinak podle schématu soudím, že se jedná o možnost prodloužení sběrnic na dva mixy. Výstupy 3 a 5 na DIN jsou podle mne relativně slabé, přestože je na IC2B vstupní jednotky cca 1 V stř., poťák panorama to srazí na necelou polovinu a R23 a R24 jsou do sběrnice zapojeny od všech vstupů, tak to jde ještě násobkem dolů. Až koncový stupeň výstupu (podklad nemám) to zesílí.

Jinak aby mi mix nezkresloval signál z CD, musel jsem zvýšit R1 - R8 na vstupech. Pak to hrálo bezvadně a čtyřpásmový korektor je velmi praktický. Ale cca 30 let tomu, co jsem mix nahradil a rozebral, po čase pak vyhodil součásti sad. Ještě mám jen různé barevné knoflíky smile.

Re: S:Transimix TM 120 Junior návod

Super. Toto mi bohatě stačí, že BUSS slouží na připojení dalších mixů. Už to asi chápu. Pak je to prostě vlastnost. Moc díky

Příspěvky [5]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Bazar » S:Transimix TM 120 Junior návod

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£