NAD 310 byl velmi populární počátkem 90. let kdy tu vycházelo x hifistických časopisů (AVR,SaVHi-Fi a další.,ono těch "zázračných legend" z ostrovů bylo povícero Arcamy,Audiolab (ten jedinnej šel) ,NAD,AMC,Rega.Naim ... já to jako mladej taky hltal, jak psali lokální i zahraniční recenzetni v superlativech, iluze ztratil když jsem se s tím pak potkával v realitě,na mě naštěstí reklamština nikdy moc nefungovala a většinu ostrovní produkce kterou jsem potkal jsem už tehdy považoval za sračky, které si hrají na něco co nejsou ani náhodou ,zlatá AURA Z5 od Jandy,to byl opravdovej minimalismus za pár kaček s chlapskou zárukou 5let co hrál dokonce líp.
Ono toho bylo více ale zrovna tenhle konkrétní NAD jsem opravoval a poslouchal a marně hledal co že to má na něm být tak úžasného a nikdy nepochopil co na tom kdo má,vždy hrál na jakýkoli sestavě oproti jiným z prdele a stejně průměrně i měřil.kdejakej slušnější japonec ho utřel jak nudli.
Oni by uměli ale za jiný prachy: https://www.audiosciencereview.com/foru … iew.45462/