Téma: Pavel Dudek
Dnes se ke mně donesla velmi smutná zpráva, Pavel Dudek nás nadobro opustil . Snad mu to tam nahoře bude hrát k jeho spokojenosti. Upřímnou soustrast rodině.
Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.
Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Pavel Dudek
Dnes se ke mně donesla velmi smutná zpráva, Pavel Dudek nás nadobro opustil . Snad mu to tam nahoře bude hrát k jeho spokojenosti. Upřímnou soustrast rodině.
Škoda člověka, budu vzpomínat.
To je mi moc líto.Upřímnou soustrast rodině.
Tak to mě mrzí. Upřímnou soustrast.
Škoda skutečného machra, jeho přínos pro radioamatérství v Česku i Slovensku byl obrovský.
Upřímnou soustrast jeho bližním.
Než jsem si coby začínající radioamatér přečetl jeho články Moderní tranzistorové zesilovače (AR1991), vlastně jsem o zesilovačích skoro nic nevěděl, dodnes z toho čerpám. Pár věcí "z jeho kuchyně" jsem si i postavil, kdykoliv je zapnu, určitě se mi autor vybaví.
Tak, jak to mám s věcmi (bednami) od Huberta Mašína, dalšího zesnulého velikého mága akustiky.
No, --- a náš malý český hifi svět je zas o akord chudší, připíjím na jeho poslední cestu a ať je mu v nebi fajn.
Kazzatel... Ach jo.
Upřímnou soustrast rodině
Uff
Smutne
Umrel dnes, ve veku 73let.
Pavel Dudek byl beze sporu člověk, který zanechal nesmazatelnou stopu mezi Československými a potažmo Českými hifi a audio bastlýři. Jeho zesilovače DPA se stali pojmem ve zdejší hifi a highend komunitě a ikdyž jsem s jeho názory, který poslední dobou psal nesouhlasil, bude mi chybět. Odešla velká osobnost HIFi. Odpočívej v pokoji Pavle.
Och joj...úprimnú sústrasť najbližším.
Budeme ešte dlho spomínať.
DPA znamenali a vlastne znamenajú jednu celú éru a krásne symetrickú.
,
Smutne,Uprimnu sustrast rodine.
Tak to mě taky mrzí.
Uprimnu sustras
Pavel na tom nebyl poslední dobou už moc dobře ,mluvil jsem teď asi 3h s Kamarádem který mi to volal a který k němu do poslední chvíle pravidelně chodil.
Budeš Pavle s těma svejma, alespoň za mě nejlepšíma, dnes už v komunitě zlidovělejma hláškama a výraznou osobností nejen mě ale i hodně dalším lidem fakt moc chybět,pozdravuj tam nahoře velkého Bohouše. Československý hifi už nebude stejný.
Když jsi zmínil Bohouše...
https://www.facebook.com/groups/folkova … 802267684/
Vše už tu bylo napsáno... I když jsem ho osobně neznal, obdivoval jsem jeho vědomosti a přínos zdejší komunitě. Přidávám se ke kondolenci...
Rovnako ako všetkým je mi to ľúto, úprimnú sústrasť...
Takých ako bol on je už len hŕstka...
Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Pavel Dudek
Secure your crypto assets using the powerful MetaMask Extension. Download today!