Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Zdroje signálu » Pioneer PD-S904

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [5]

Téma: Pioneer PD-S904

Po nejake dobe jsem opet zapnul cd prehravac (je za ty roky opravdu malo pouzivany) a za studena odmitl nacist cd (orig i vypalene). Po zahrati (10 min) uz nacita i prehrava vsechny cd bez problemu.  Od opotrebovaneho laseru bych ocekaval spise opacne chovani, stejne tak od serva ostreni. Ze by nejaky elyt? Diky

Re: Pioneer PD-S904

Klidně jen zatuhlá vazelína na sled vedení.

Re: Pioneer PD-S904

To je při občasném používání celkem normální.Nemusí to být jen vazelína.Elektronika se musí laicky řečeno "stabilizovat a nabít kondenzátory" smile Já používám na pozici výstupu signálu z l.hlavy a vstupu do DSP čipu kond 0.1uF ale velkých rozměrů a po každém vypnutí až 3 přehrávané CD hraje tak jak by mělo.Občas to chce také vyčistit čočku.Rozhodně nevěř tomu že když je to tam obráceně že se časem nezapráší.

(upravil therion 28. 12. 2022 11:33)

Re: Pioneer PD-S904

No jde oto, ze startovaci sekvence te machaniky je neco ve smyslu: tuknu laserem jestli dostanu odraz a pote roztocim mechaniku a nactu disk. Tady dojde ktomu probliknuti , lehkemu proztoceni disku (na cca 30% otacek) a vic nic. Ale kdyz jej necham po zapnuti par minut jen tak (klidne bez disku), tak kterekoli cd bez zavahani nacte a prehraje az zase do uplne odstavky. Tj pokud je trvale ve standby, tak jede bez problemu.

Re: Pioneer PD-S904

Nenačtá to správně TOC.Těch příčin ale může být víc.Mechanický problém pozice hlavy nebo ovládání vychylovacích cívek.Nebo elektronika,klidně i nějaký načatý elektrolit ve zdroji,v ovládání serva nebo mezi laserem a DSP.

Příspěvky [5]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Zdroje signálu » Pioneer PD-S904

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£