Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Reproduktorové výhybky » Behringer DCX24/96

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [5]

Téma: Behringer DCX24/96

Vlastním DCX 24/96 a ovládam s ním 3 ks subíkov 12LX60. Je t super mašinka na toto použitie.Skúšal ju niekto z vás aj v aktívnej trojpásmovke ? Aký je zvuk ? Niekto tvrdil že je to zahuhlané, nepresné....pre slabý výkon procesora.
Pri tom subíku je to super a nedá sa to nejak viac posúdiť.

Re: Behringer DCX24/96

Leží mi tu ve skříni a čekají na uplatnění v domácích čtyřpásmech. Než jsem je koupil, lovil jsem na netu rozumy. Zjistil jsem, že někomu šumí, ale to je, podle mého, nepřizpůsobením úrovní. Někdo je ještě "tuní" výměnou operáků. I na tu možnost jsem se psychicky připravil. Největší výhrady jsou kvůli značce a tomu, že v profesionálním využití moc nevydrží. Že by byla digitální část nějak špatná, to jsem nečetl, ale kvůli zatížení procesoru bych si odpustil všechny další funkce a využíval jen výhybky. Žádné poslechové zkoušky jsem ale nedělal, nemám ještě zahnízděné repráčky.

(upravil MethMan 27. 11. 2007 14:36)

Re: Behringer DCX24/96

Wiha - bežně se používají doma a ano, jsou i lepší a mnohem dražší.  Zahuhlanosti a nepřesnosti mají spíš co dělat s nastavením než s procesorem.

7techu - mohl bych si dovolit mít drzou prosbu? Půjčil by jsi někdy po novém roce asi na měsíc jednu ze svých mašinek oproti 110% kauci? Odměna dle dohody jistá. Zavrhl jsem to jako součást konečného řešení, které bude analogové, ale jako pomůcka pro odladění by to byl zřejmě nepřekonatelný pomocník.

Re: Behringer DCX24/96

To MethMan: To se mi moc nechce. Mám s takovým půjčováním svoje zkušenosti. Ale můžeme se domluvit, že to přinesu, proměříme a zase odnesu.

Re: Behringer DCX24/96

Ok respektuji. Sám jsem si potom říkal, že bych se měl spíš obrátit na nějakou zvukařskou agenturu. Předpokládám, že měsíční nájem za přístroj v ceně 9tis. by nemusel být tak hrozný.

Příspěvky [5]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Reproduktorové výhybky » Behringer DCX24/96

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£