Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 2 z 3)

Audioweb.cz » Nezařaditelné » Non-Inverting LM3886 Stereo Kit

  Stránky: ««« 1 2 3 »»»

RSS

Příspěvky [21 až 40 z 43]

Re: Non-Inverting LM3886 Stereo Kit

mengel252 Ok, máš celkem pravdu že kratší cesty lepší. No pokud cena nebude nějak moc přemrštěná tak mám vážný zájem. Vypadá to  pěkně, možná bych dal ten profil menší ale to záleží na vás.

(upravil opamp 25. 11. 2007 10:54)

Re: Non-Inverting LM3886 Stereo Kit

Kolik lidí by DOOPRAVDY chtělo modul včetně ochran? Jestli se to mengelovi vyplatí, tak ho budete mít smile

Tahle deska je první nástřel, nebude zásadní problém dát ty kundíky dál (počítal jsem původně s klasickýma 22mm jamiconama). Vyschlý kundy - špatný kundy, to máte pravdu. Z toho centimetru navíc se nestřílí.

A proč tohle vlastně není v Zesilovačích? bojíte se, že by sinclaira z LMek trefil šlak? smile

Web

(upravil Kronos 25. 11. 2007 11:14)

Re: Non-Inverting LM3886 Stereo Kit

Ne to snad ne, toto bylo spíš původně k nákupu jiného modulu. Ale v zhledem k tomu že toto bude lepší, už jen domluva a že taky pošta výjde lépe tak bych toto klidně smáznul a přehodil to do zesilovačů. Já myslel že už to nepude změnit  když mengel nechává vyrobit "profi desky" ale pokud ano tak bych byl rád kdyby tam bylo o kapku víc místa, mezí kondíkama ve filtru tak o 2-3 mm více a nevím proč jsou na tom obrázku ty rezistory na křivo a taky se mi zdá že ty kondíky ve předu v levo jsou hodně na těsno. Chci jen aby se tam všechno vešlo pěkně rovně. Možná ale blbě vidím nevím. Ten modul bude ok, nevím proč by sinclaira měl trefit šlak.
Tato místa bych viděl rád upraveny, tedy pokud seženete menší součástky tak nebude problém. Záleží to na vás, jestli budete něco předělávat nebo ne.
http://img134.imageshack.us/img134/2572/mprotoboard014resizebh1xh3.jpg

Re: Non-Inverting LM3886 Stereo Kit

Tá ochrana by sa hodila. Ja mám vážny záujem o 2ks DPS pretože už mám trafo aj integráče aj súčiastky.

(upravil JoinerNet 25. 11. 2007 11:43)

Re: Non-Inverting LM3886 Stereo Kit

A proč nepoužít  rovnou  hotový modul , tady je mista  dost a  připevnění  na chladič  je lepší a  ochrany  jsou přímo  v  LMku
http://www.ezk.cz/e-shop/img/det/kmx0886.jpg

(upravil sinclair 25. 11. 2007 11:59)

Re: Non-Inverting LM3886 Stereo Kit

V LMku je hovno, a ne ochrany. Možná tak zkrat a pleskanec při zapnutí, ale jinak i LM3886 potřebuje k bezpečnému provozu ochranu proti ss napětí.
To je kurva zajímavý - někomu není líto dát 65USD za srandovní moduly /musí být dobrý, jsou přece z Amériky, ne/ a někteří remcali nad cenou SPV100P+, tedy 100W zesilovače s festovním zdrojem...
Pětašedesát dolarů za dva nesestavený moduly...vsadím se, že to bude osazený o dost horším materiálem, než třeba EZK, klasická noname Čína za pár centů, žádnej Panasonic /který taky není nic moc/. Proč na těch elytech není vidět potisk? Je to efektně nasvícený, na křiklavým podkladě, červenej cuprextit a vy se z toho můžete posrat, viz kurpelm...

Mengele, jak jste spokojení s našima modulama?

Web

Re: Non-Inverting LM3886 Stereo Kit

Ja som sa išiel posrať z mengelovho modulu. Nejaká malé muchy to má, ale ako sám napísal, po doladení to bude viac než ok. Sinclair, neboj sa LMko si nekúpim, ale stovky od Teba.
Peace.

Web

Re: Non-Inverting LM3886 Stereo Kit

Tých 60 USD ma pobavilo, preto som tam dal smilika.
S modulmi od vás sme spokojní, budem objednávať ďalšie 600-ky do subwooferov. bohužiaľ, tie, ktoré som objednával sa tak týchlo použili, že nebol čas to nafotiť. ale dva moduly mám ešte odložené na ďalšie subíky, takže bude aj dokumentácia.
Pripomienky k modulu s LM sa môžu riešiť ešte celý týždeň, s Opampom doriešime finál.
Prevodný hranol - jeho výška je 60mm - to sa mi zdá taký rozumný rozmer, keď prihliadneme na to, že možno niekto použije kondíky, ktoré budú vyššie ako naše. Výrobcom kondenzátorov je ROE a sú na 50V / 105st. C.
Odporčeky nakrivo sú len preto, lebo je to pracovné foto, bez nejakých čačkacích úprav. Keby to mala byť marketingová fotografia, narovnával by som ich a rovnako aj cievku by som vložil inak a inú. Asi som to trochu "uspěchal" s tou fotografiou.
Cena sa naozaj bude odvíjať od ceny za dosky + materiál + nejaký zisk. Orientačne mi vychádza cena dosky s hranolom na cca 300 Sk, súčiastky si dokáže každý pozrieť a krabica zatiaľ je len na papieri, takže neviem. Trafo podobne.

Re: Non-Inverting LM3886 Stereo Kit

OT: mengel keď otvorím audium.sk tak má nadpis "audium - manufacturZ of audio ....". To Z tam má byť?

(upravil Kronos 25. 11. 2007 13:18)

Re: Non-Inverting LM3886 Stereo Kit

Už jenom proto, že je to malé kompaktní má to uplně jiný zvuk než Aldax. Všechny kondenzátory jsou od Panasonicu.  Až tady někdo bude prodávat, za 1500kč 2x modul i se zdrojem s nepájivou maskou tak budu čumět. Navíc že to je amerika neznamená že to je hned šmějd, ale je pravda že je to trošku předraženo. Podle mě je toto ideál amp k PC.  I kdyby jsem si měl za těch pár dolarů nakoupit jen desky a osadit to "lepším" materiálem. Teď ale čekám co bude s tím SK/CZ modulem jestli se vychataj mouchy atd.. Na netu jsem na to slyšel jen samé dobré ohlasy. Ono v americe je 65dolarů celkem nic.

Re: Non-Inverting LM3886 Stereo Kit

drimacoustic - sú tam aj vážnejšie chyby - toto ma fakt netrápi. ale ďakujem.

Re: Non-Inverting LM3886 Stereo Kit

Jo, je to sranda, ten obdiv před cizím a drahým.

Web

Re: Non-Inverting LM3886 Stereo Kit

Ten obdiv tu je, protože nikdo u nás nic takového nedělá.

Re: Non-Inverting LM3886 Stereo Kit

Že ne? Meca je prodává několik let a dnes je má možná už ve výprodeji. Cena pokud si vzpomínám byla kolem 430Kč za modul se zdrojem.

Re: Non-Inverting LM3886 Stereo Kit

Ukaž.

Re: Non-Inverting LM3886 Stereo Kit

Mi je někdy směšné, že lidé si sednou na zadek třeba před vysokou cenou. To je na psychologický rozbor.... Asi očekávají, že to bude tímpádem lepší, když je to tak drahé, nebo to bude lepší, protože to místo P. Mecy dělá jeho ekvivalent z Utahu nebo Taiwanu.

Web

(upravil Kronos 25. 11. 2007 14:52)

Re: Non-Inverting LM3886 Stereo Kit

Sendy Jenže to vůbec není drahé. A pokud myslíte stavebky z Metronixu (jiného Mecu neznám) zajímá mě čím je to osazeno. Ale vypadá to že to bude snad ještě horší než z EZK.
Já myslel něco na úrovni Mengela nebo chipampu ty desky. Kdybych chtěl cokoliv s LM tak si z amara cosik okopčím nechám to udělat a je to. Kdybych si chtěl 2 desky s nepájivou maskou a potiskem tak se nedoplatím.

Re: Non-Inverting LM3886 Stereo Kit

Osazení asi nebude nic moc za tu cenu, nicméně za 4-5 let co jsme je používali ve čtyřech aktivkách jsem nemusel měnit ani jeden. Takže aspoň co se týče spolehlivosti nemůžu napsat nic špatného.

Re: Non-Inverting LM3886 Stereo Kit

Návrhy těch červených plošňáků někde mám. A v případě takovéto věci bych i tu nepájivku a popis klidně oželel. Je to vážně tak nezbytně nutné? Já to beru tak že když je to konec se švábem ať už je jakýkoliv tak se jedná o nenáročnou záležitost a tam jsou některé ústupky pokud nezhoršují vlastnosti či spolehlivost možné ne?

(upravil sinclair 26. 11. 2007 8:59)

Re: Non-Inverting LM3886 Stereo Kit

Mně jenom přišlo směšné, jak se Kronos nad tím rozplýval. Zelené desky z EZK za čtyři kila nee, ale červené z Amériky za 65USD, to už jo?
Je to jenom hotový, předžvýkaný integrovaný koncák, jehož hlavní vlastnosti jdou zvnějšku ovlivnit jen málo, tím méně použitým materiálem.
Jestli nějakej debil potřebuje pro dobrej pocit vyvalit 65USD, tak prosím, ale mně jako znalému člověku je to hodně směšný.
Jak jsem napsal, je to hotový šváb, jehož základní vlastnosti jdou zvnějšku ovlivnit jen velmi málo. Druh použitého materiálu je důležitý jen pro spolehlivost provozu - Elite od Mecy mohou zasyčet už za dva roky, kdežto na Nippon či Jamicon můžete zapomenout, že tam je.
Když už bych potřeboval spolehlivej modul, osazený dobrým materiálem, tak si z EZK objednám za stopade čistou desku s dokumentací a osadím si ji materiálem podle vlastního uvážení.
Objednávat moduly s LM3886 z USA, s dvěma modrýma ledkama navíc a bez zdroje je názanak idiocie.

Edit: kompletní stavebnice SE ZDROJEM NA DESCE, s Jamiconama, s deskou se zelenou nepájivkou stojí v
        EZK 449,-Kč. Samotný plošák 149,-Kč.

Web

Příspěvky [21 až 40 z 43]

  Stránky: ««« 1 2 3 »»»

Audioweb.cz » Nezařaditelné » Non-Inverting LM3886 Stereo Kit

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£