Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 10 z 34)

Audioweb.cz » K fóru » Přístroje na opravě u Sinclaira

  Stránky: ««« 1 ... 8 9 10 11 12 ... 34 »»»

RSS

Příspěvky [181 až 200 z 679]

(upravil Koliens2 7. 8. 2017 18:11)

Re: Přístroje na opravě u Sinclaira

Tak přicházím s novou zkušeností s Malaníkem.
Začal jsem za Leošem jezdit, velice se mi omlouval a sliboval že už to bude hotové. Policii slíbil taky že 5.8. mi předá opravený stroj. Každý den psal: dnes né posunem to na zítra.
Takhle to šlo až do dneška kdy jsem mu napsal že dnes s tím počítám už na 100%.
Hodinu před srazem napsal sms:
Nejezdit. Za chvilku jedem se segrou,nebo min. ja do hospicu do Vsetína. Pro mě je rodina sakra nuležitější než něčí nedočkavost jak to hraje, notabene jestě spojené s trestním oznámením a zhola zbytečným ztracením času s debilními policajty. Až budu volnější a budu mit čas se Vam věnovat,ozvu se Vam ja sam. I já v tom aparátu mám investice co nehodlám zmarnit nějakým spěchem.ale teď na to prostě není vhodný čas Rodina je pro mě na prvním místě a žádné uhánění,žádní cajti,tr. oznámení, kterým jste to mimochodem dost posral. Měl jsem puvodně v úmyslu pro vas udělat i mnoho vylepšení navíc/ a miliony vašich sms na tom vůbec nic nezmění. Jestli to jako člověk neumíte vůbec pochopit, tak je mi vás líto. L.M.

No takže takové srandy s panem Malaníkem. Ale když jsem přijel tak mi poví: Já se vám nedivím, já bych byl taky už nasraný kdyby mě takto někdo sral ale vy jste furt ještě kliďas.
Takže jsem ho s tou jehou sms poslal pěkně do prdele.

Re: Přístroje na opravě u Sinclaira

Když už jsi měl to štěstí, že jsi ho zastihl osobně, měl jsi mu hned jednu vypálit. Aby nezapomněl na čem jste se domluvili. Obdivuju vaši trpělivost pánové.

(upravil mechanik 7. 8. 2017 18:48)

Re: Přístroje na opravě u Sinclaira

Nič na viac by neurobil, že si si to pokazil... To hovoril aj mne ked som reklamoval mini toroidy ktoré oba zhoreli a po ich rozobratí som zistil že sú urobené uplne prasácky... Písal som to, je to v tom archive...

EDIT: jasné, najlepšie držať hubu a čakať, dostal by si ešte dva zosilňovače k tomu zadarmo big_smile

Re: Přístroje na opravě u Sinclaira

To jo big_smile

Nejhorší je to že mi ukazoval zesilovač jednoho pána který ho u něj má už 2 roky. On do toho zesilovače ještě ani nehrábl ještě mi ukazoval co je tam špatně a co se musí předělat.

Re: Přístroje na opravě u Sinclaira

Skoda. Keby sa tie pristroje podarilo od neho dostat. Tak si myslim ze by sa nasli ludia co by to dali dokopy.

OB 4 pasmo aktiv 15" H frame ala Linkwitz | rpi4 moode + CamillaDSP | ESI GIGAPort eX | 4x HYPA10 (pasiv KEF LS50 meta | CW DAC1 | HYPA17)

(upravil BFU43 7. 8. 2017 23:25)

Re: Přístroje na opravě u Sinclaira

Koliens2 --> Když už jsi ho odchytnul, tak jsi měl trvat na tom, aby ti zesilovač vrátil. Tak, jak to už udělali někteří další lidé, kteří u něho měli přístroje v opravě. Nějaké domlouvání s ním je marné, to už bys mohl vědět.

(upravil danhard 8. 8. 2017 1:14)

Re: Přístroje na opravě u Sinclaira

Obviň policii z napomáhání trestnému činu smile

(upravil sagitarius 9. 8. 2017 21:08)

Re: Přístroje na opravě u Sinclaira

No jo, "člověk se nemění, jen se zdokonaluje". Zde to platí dokonale. Leoše znám už 32 let (on nejspíš netuší,  kdo jsem, ale dělali jsme u stejné firmy smile, nicméně 30 let jsem ho neviděl. Ale už tehdy byl pěkně vychcanej, a jak tak pozoruju, do dneška se zdokonalil- stal se z něj vychcanej šmejd. Já od něj tehdy něco koupil. Byl jsem ještě dost naivní, a tak jsem se nechal natáhnout, jak jsem později zjistil. Na druhou stranu ale musím říct, že mě to dnes až tak nesere, protože ta věc mi sloužila při téměř denním používání do minulého měsíce. Byla to moje blbost, že jsem se nechal. Ale i vychcanej člověk by neměl vyjebávat s těma, co mu věří a svěřili mu svůj majetek (bez ohledu na jeho cenu, protože pro každého má ten přístroj hodnotu jinou) To je prostě svinstvo největší, a pokud není schopen pochopit, že podaná trestní oznámení nejsou výrazem nějaké podlosti, ale BEZRADOSTI poškozených, pak to buď nemá v bedně v pořádku, nebo je to už takový hajzl, že je mu to jedno. Ale opravdu tohle jeho jednání nechápu. Já si ho pamatuju sice jako vychcanýho, ale i zároveň sympatickýho a velice chytrýho chlapa.....

Web

Re: Přístroje na opravě u Sinclaira

Možná až dostane od někoho pořádně po tlamě tak pochopí ale težko říct.

Re: Přístroje na opravě u Sinclaira

Včera jsem já a další zůčastnění obržel rozhodnutí z Měú Luhačovice odbor vnitřní - přestupky,ohledně zpronevěřených přístrojů. Faktem je, že Malaník z toho vyjde velmi lacino. Za jeden přístroj má povinnost zaplatit škodu 4.800,- Kč do 15 dnů - to chci vidět. U ostatních přístrojů, částky 2400,- 3000,- jsme byly odkázáni na soud. Důvodem bylo stanovení hodnoty přístrojů pouze odhadem. Pro správní orgán je však nezbytné, aby mohla být obviněnému uložena povinnost nahradit škodu, mít tuto škodu řádně doloženou, tzn. zřejmě odhad znalce tj. další výdaje. Jinak bych se prý mohl neoprávněně obohatit. Takže o tyto přístroje (částky) se lze jedině soudit. Má to cenu? Už vidím Malaníka, jak se chechtá, že zase s námi zase pěkně vyjebal. Není to poprvé, kdy něčím takovým prošel a ještě se stím na netu chlubil, že si na něj nějací chytráci nepřijdou.
Mimochodem, zápis má 6 stran. Malaník v něm přiznává, že přístroje má, nebo, že už je odeslal, což při dalším výslech odvolává a zdůvodňuje a tak stále dokola. Má zaplati pokutu 2.500,- za přestupek a 1000,- za náklady na řízení.  Přístroje z něj zřejmě nikdo nedostane. Držme se tety pro útěchu toho, že NA KAŽDOU SVIŇU SE VODA VAŘÍ - tahle voda už ale bublá moc dlouho.

(upravil Hippo007 10. 8. 2017 23:13)

Re: Přístroje na opravě u Sinclaira

Sinclair má v Živnostenském rejstříku uvedeno u firmy přerušení provozování živnosti od 08.01.2014 do 31.12.2019. Na firemních stránkách nabízí opravy elektroniky, prodává actidamp, jak je i tady vidět, tak bere na firmu zakázky. Chtěl bych vidět jeho daňové přiznání.
Jo hoši, okrást vás, to je jen takový sport. Ale daňový delikt je pro stát stejně závažný zločin jako zločin hrdelní. Mno, to by ale chtělo sehnat spokojené platící zákazníky se zakázkami od roku 2014.

Re: Přístroje na opravě u Sinclaira

Kdo mu ještě nyní pošle něco do opravy, je naprostý zoufalec.

(upravil danhard 11. 8. 2017 10:45)

Re: Přístroje na opravě u Sinclaira

A jak můžete dodat znalecký posudek, když tu věc Malaník nevydá ?
V tomto případě bych žádal v tomto smyslu poučení od správního orgánu a žádal bych, aby nařídil povinnost tu věc vydat.
Když to převedete do trestní odpovědnosti, tak je důkazní nouze na straně vyšetřujícího orgánu a proti podhodnocenému odhadu se můžete odvolat tím, že nebyl proveden znalecký odhad.

A jak tu poznamenal hrošík, tak Al Capone dostali na daně smile

Re: Přístroje na opravě u Sinclaira

Poslal jsem na Měú Luhačovice:obdržel jsem rozhodnutí ohledně naší kauzy s p. Malaníkem. Proti rozhodnutí asi není co namítat i když se mě nelíbí. Pokud to dobře chápu tak jsou zadržované přístroje pro nás ztracené. Tedy pokud se nebudeme chtít s p. Malaníkem soudit. Proč mu nebylo přestupkovou komisí přikázáno, aby je vrátil ve stavu v jakém je dostal, nebo v jakém se nyní nachází ?! Přístroje by mu neměly zůstat.

Faktem je, že z toho vyšel velice lacino. Přístroje mu zůstávají - on je může opravit a prodat,rozebrat na součástky a dál na nich vydělat. V tomto kontextu je pokuta 2.500,- dosti směšná.

Vzhledem k tomu, že to není poprvé a dalších nešťastníků je bezpočet, mělo být už dávno panu Malaníkovi pozastaveno živnostenské oprávnění a zakázána činnost.


Vyjádření Měú Luhačovice: Váš nesouhlas s rozhodnutím je pochopitelný, avšak není v pravomoci správního orgánu nařídit vrácení věci. Kdyby měl správní orgán tuto věc k dispozici během správního řízení, mohla by Vám být vrácena. Správní orgán rozhoduje v přestupkovém řízení pouze o majetkové škodě, v případě jejího spolehlivého zjištění se obviněnému uloží povinnost tuto škodu nahradit, v opačném případě se poškozený odkazuje na soud. Ohledně vrácení věci, je nutno se obrátit k příslušnému soudu.

Výše uložené sankce je posuzována podle kritérií uvedených v § 12 zákona o přestupcích. Obviněnému byla kromě pokuty uložena povinnost nahradit náklady řízení ve výši 1.000,- Kč. K přestupkovému řízení se připojili s nárokem na náhradu škody 2 poškození. Správní orgán nepřijal žádné jiné oznámení ze strany jiných poškozených.

K vašemu dotazu ohledně pozastavení živnostenského oprávnění a zákazu činnosti uvádím, že správní orgán přijal dne 15.02.2017 od Okresního státního zastupitelství ve Zlíně podnět pro podezření ze spáchání přestupku na úseku podnikání. Věc byla neprodleně předána Živnostenskému úřadu Luhačovice.

(upravil danhard 11. 8. 2017 11:39)

Re: Přístroje na opravě u Sinclaira

Komunikuj s nima dál. Jsou povinni reagovat v zákoných lhůtách.
Nech se poučit, jak máš postupovat, když náprava není z jejich pohledu možná a odkazují tě na nesplnitelné věci pro soud. Zeptej se, jestli je to mezera v zákoně, nebo jejich šikanování smile
Zeptej se, koho máš požádat o vydání věci a jak máš postupovat, když Malaník závazky nesplní.
Sežente další poškozené, až se z toho poserou smile

(upravil BV 11. 8. 2017 12:00)

Re: Přístroje na opravě u Sinclaira

Dajte to na súd a žiadajte okrem náhrady škody aj náhradu trov (cestovanie po úradoch a komunikácia) a náhradu právneho zastúpenia, aj formou exekučného rozhodnutia. To bude väčšia hrozba ako cena zadržaných vecí. Je to ostuda, že štátna správa funguje takto. Niečo podobné som riešil 1,5 roka, s hygienou, stavebným úradom a živnostenským úradom. Keď sa pokuty, ku ktorým som ich "dokopal" vyšplhali na 30tis. EUR, tak vinník sa vyparil.. Teraz ide dlh voči štátu, a funguje exekútor.

Re: Přístroje na opravě u Sinclaira

Jak se Ti to podařilo přehodit na stát ?

Ta náhrada 4.800,- je taky bez problému exekuční titul, to se to Leošovi pěkně prodraží.

Re: Přístroje na opravě u Sinclaira

vyjádření státní správy (v tomto případě MěU) soukromou korespondenci sem lépe nevkládej na to jsou ouřadové lechtivý a můžeš sám mít problém se zákonem, bacha na to

Sorry seems to be the hardest word (Elton John)

(upravil danhard 11. 8. 2017 12:29)

Re: Přístroje na opravě u Sinclaira

Nikoliv, není to v žádném stupni utajení, ani není Malaník adolescent smile
Jsou to pravomocná rozhodnutí a konání veřejné státní správy, to není jako obvinit Babiše z "něčeho" smile

Re: Přístroje na opravě u Sinclaira

měl jsem za to , že přestupkové řízení je zjednodušené trestní řízení s nižší společenskou nebezpečností, kde věci pocházející z tr, činnnosti se  odnímají , popř. pachatel je vydá na protokol o vydání věci . Po skončení se rozhodne , jak se s věcmi naloží, nevidím důvod , proč by měly zůstat pachateli , jedině , pokud je nevinný.
Faktem je , že jsem kolem toho motal asi před 20 roky a mohli narovnat prostředí- .

Příspěvky [181 až 200 z 679]

  Stránky: ««« 1 ... 8 9 10 11 12 ... 34 »»»

Audioweb.cz » K fóru » Přístroje na opravě u Sinclaira

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£