Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 142 z 170)

Audioweb.cz » Smetiště » Přehlídka humusu - hegeš z Aukra a podobně

  Stránky: ««« 1 ... 140 141 142 143 144 ... 170 »»»

RSS

Příspěvky [2,821 až 2,840 z 3,396]

Re: Přehlídka humusu - hegeš z Aukra a podobně

"je lepší mít tři děti, a starý auto, než lpět na novým autě za mega, aby se z toho sousedi  celí posrali a přitom tvrdit, že "při zachování prestiže nemůžu mít děti" třeba tři..."

Sakra komu by pořád záleželo na nějakých sousedech? Každěj má jiný priority, naflákat 3 fakany umí každej lojza a po pravdě když jsem viděl ve škole co je většina dnešní produkce zač, tak bych tak bych vyliskal 2/3 rodičů těch smradů ze třídy! Chci něco vybudovat, zajistit se a potom dítě. Nechápu úvahu: Ty si děti neuděláš, pak se budeš ve stáří divit, že kvůli těm jako jsi ty, nebude na důchody, staát bude zaplevelenej mohamedáncema, šikmáčema, a podobnejma špínama, a tobě osobně nebude mít na starý kolena ani kdo vytřít prdel...!" takovou blbost vzals kde?

Jedinej kdo tady má rozum je snad Dalča a Rix.

Re: Přehlídka humusu - hegeš z Aukra a podobně

Na tu předposlední větu odpovídám, že nemám potřebu spasit tento svět a nebo velmi oblíbenou hlášku mého kamaráda: "Nemám potřebu zalidnit tuto planetu". smile

Web

Re: Přehlídka humusu - hegeš z Aukra a podobně

Znám to z pracovního kolektivu, nejlepší zaměstnanec z pohledu zaměstnavatele je ten, kdo má děti a je v hypotéční pasti. Drží hubu a krok, honí se od nevidim do nevidim, málo kdy se zmíní nesouhlasně.
   Je to trend dnešní doby, dostat mezi lid paniku a nejistotu. Pustil jsem se do stavění baráku a to by jste koukali, co prodejců se ohání slovy, rychle nakupujte, podražíme, my vám na to půjčíme. Přitom jim praskají sklady ve švech.
    Taky jsem si myslel, že už na tom svym pohodlnym mládeneckym životě nebudu nic měnit, že se mě to neskutečně líbí. Přítelkyně však to naše tabletkový soužití rozhodla za mě (i když tvrdí, že ne). A máme synka, já začal stavět barák. Přiznám se, že poprve v životě mám dobrej pocit, že dělam něco užitečnýho pro sebe a ne pro šéfa, kterýho když naseru, tak mě ze dne na den vykopne a ze slávy je polní tráva, nebo jak to je.
     Teď si teprve říkám, jak je dobře, že za bohatých let jsem vše nerozfofroval a nemám holou prdel. Tenkrát se mě sice smáli, že chodim a jezdim jako socka, ale já si myslel něco vo prdeli.

Re: Přehlídka humusu - hegeš z Aukra a podobně

Tohle je snad blbý fór!
http://aukro.cz/show_item.php?item=4003931976

Re: Přehlídka humusu - hegeš z Aukra a podobně

Já musím taky vyjádřit souhlas s Rixem. Je jiná doba, nikdo se o nikoho nepostará. Je nezodpovědný pořizovat si děti, když nejsem s to je normálně uživit...už jen pro ty děti. A taky nemám potřebu se pro děti obětovat tak, že sám budu žít defacto v exilu. Takže děti ano - pokud na to budu mít. Pokud ne, umřu bez nich. Na duchod kašlu, nemyslím, že se ho dožiju.

Re: Přehlídka humusu - hegeš z Aukra a podobně

pzwak napsal:

no mě spíš baví, jak dnešní mladí lidé kňourají, že dítě je "drahé", že žena nemůže pracovat a příjde o výdělek, že je to náročné časově, se o dítě starat atp. A pak vidím ty mladé maminky s vozíky plnými jednorázových plen a hotové výživy, vidím je procházet se po nákupních centrech a sedět na kafi s jinou maminkou... a říkám si - mají pravdu, je to drahé a časově náročné, pořídit si dítě.... smile


Svatá pravda, máme se proti různejm jinejm dobám hodně dobře, děti se rodily i za války, protože i ty nejhorší sračky jednou přejdou... a generace válečnejch dětí jsou dnes naši tátové a dědové - u mladších...

Tak a teď vyhyne stát, protože je "blbá doba" a děti jsou drahý...

dnešní doba má svý vrtochy, jako každá jiná doba, ale máme co žrát, máme kde spát, máme elektriku, plyn, máme byty a baráky, v nich teplo, každej má auto, do auta benzín a pneumatiky.. tak je hovno zle..

protože je blbá doba, místo dětí si nakoupíme tablety, dotykový mobily, bakelitový auta se životností 5let a jiný bezcenný sračky, a na děti už nezbyde nic, ne...

(upravil Lukáš33 1. 3. 2014 8:03)

Re: Přehlídka humusu - hegeš z Aukra a podobně

Zase musim jen souhlasit.

Na to musí přijít každej sám.U nás to je hezky vidět ve fabrice.Jako že já mám kontakt nějak se všemi tak jsem si všiml dost věcí.Ti lidi co to maj  trochu  v palici  srovnané, se snaží chodí na přesčasy a nejsou skoro nemocní. Pak tam jsou sráčové co se furt válej doma i s rýmou,maj nejvíc keců že musej dělat,zaspávaj věčně a nejvíc si sťežujou že berou k výplatě hovno a že nemaj co dát exekutorovi. Hlavně že každou příležitost držej u huby cigáro.

(upravil DJ_Rix 1. 3. 2014 10:31)

Re: Přehlídka humusu - hegeš z Aukra a podobně

To snad ani nelze myslet vážně. Takže když chci mít děti a bejt borec, co se stará aby bylo na důchody, tak musím dřít jak kunda na přesčasech, chodit oblečenej jak drda v hadrách od ťamanů, nemít auto (nepovažuju 12 let starou káru za žádnej luxus, nevím co tu furt žvaníte o nové káře aby se soused posral), bydlet v barabizně, nemít mobil a nemít žádný koníčky a zájmy, prostě v podstatě nežít jak člověk??.
Jseš zřejmě odnaučenej kuřák, že pořád dokola opakuješ ty cigára big_smile
Ne že bych to někomu přál, ale počkej až se ti nedejbože podaří třeba jen uklouznout na schodech, vyvalíš si koleno ve vazu a zůstaneš 2 měsíce doma, protože nebudeš moct chodit. Ony děti budou i tak chtít najíst, jet na tábor, v létě někam na dovolenou, banka bude chtít splátku na barák a ještě budeš rád, když po těch 2 měsících až se do tý práce vrátíš, ti šéf neřekne, že už tě vlastně nepotřebuje, protože sis dovolil 2 měsíce marodit a on musel najít místo tebe náhradu, jaks byl nepostradatelnej.
Kolik bylo špatnejch konců lidí, co byli dřív, kdy byla podle vás ta doba ještě horší, jak já říkám nezodpovědnejch, protože si udělali děcko, (ženská ve 20 nejpozději, jak se říkalo děti mají děti) pak zjistili že to nezvládaj, jak finančně, tak psychicky, pak se rozváděli atd.

Zastávám názor, že abych mohl vychovávat dobře svoje potomky, musím být hlavně já sám v pohodě. Ženská co lítá do práce a z práce, pak ještě do druhé práce aby měla všechno z čeho poplatit, následně valí dom kuchtit aby nakrmila tři hladový krky, do toho řešila jejich průsery ve škole, učila se s nima atd nemůže bejt v pohodě. Vystresovanej vynervovanej napruženej člověk nemůže být dobrým rodičem, za tím si stojím. Pak raději mít dítě jen jedno, nebo když se na to prostě necítím tak žádný, no a co?

Pánové děkuju vám co jste mě podpořili, byl jsem zde v oslabení smile

(upravil Pech. 1. 3. 2014 14:38)

Re: Přehlídka humusu - hegeš z Aukra a podobně

DJ-rix: supr mobil, nový auto, a značkový hadry jsou měřítkem toho jestli žiješ něbo nežiješ jako člověk?

od kdy? nemám ani jedno z toho, přesto jsem člověkem a žiju jako člověk. Tyhle hračky tě stejně jednou přestanou bavit, až prozřeš, a budeš koukat abys za sebou nechal něco, pro co má smysl žít, což jsou u dospělejch lidí, co se mají rádi, hlavně ty děti, ne kýbl plastovejch blbinců, co stejně skončí za pár let v kontejneru a plechovejch blbinců, co skončí za trochu delších pár let ve vysokej peci.

Pak zestárneš a zůstaneš sám, jako bídnej červ, protože kamarádi postupně umřou a cizí mladší, na tebe nebudou moc zvědaví...

Tím nechci naznačit - aby sis nekoupila auto... však já si ho třeba taky jednou koupim fungl z krámu, až budu mít třab ten barák splacnej a děti odrostlý, nebo když budu šikovnější, tak dřív, rozhodně to ale nebude primární životní cíl, stejně jako elektronika.

Re: Přehlídka humusu - hegeš z Aukra a podobně

Rixi,vůbec to neznamená,že máš chodit na přesčasy. Proč si jako musíš brát hned příklad ze všeho? Já jen přibližoval jakou mají u nás mentalitu,neříkal jsem co máš dělat! Každej by měl vzít  rozum do hrsti a dělat to co je podle něj to nejlepší,jako do teď:-)
Ano jsem odnaučený kuřák. Jen jsem pochopil co je to za svinstvo po všech stránkách.

Re: Přehlídka humusu - hegeš z Aukra a podobně

lukas: teřba u nás, pár lidem, co byli v obraze se při navýšení výroby navrhovalo vyškolenína seřizovače... proti práci na mašině je to tak o 30% lepší plat.

nikdo z nich to nevzal, argumenty? jéé, já se nic učit nebudu, a běhat tady s cajkem v záklonu celej den? si udělám svý kusy a nikdo po mně nic nechce...  takže nasrat...  a ten lepší plat není za přesčasy,jen za kvalifikovanu práci s trochou loajality.

nevezmou to, a pak brečí, že berou hovno... když mohli brát víc, zahodili to, a stejně řvou.

Re: Přehlídka humusu - hegeš z Aukra a podobně

U nás je agentůra momentálně.Kamarád přišel (tmavé pleti) začal pracovat pod agentůrou.Teď je po 3 měsících už kmenovej zaměstnanec.To bylo keců "jájsem tady dva roky a nic,přijde cikán a hned je pod firmou!"Jsem vzal jeho hodnocení a těch blbečků co to říkali.Postupně jsem je obešel a vysvětlil jim to jak jsou na tom oni oproti tomu "cikánovi".Docela se divily.

(upravil DJ_Rix 1. 3. 2014 15:07)

Re: Přehlídka humusu - hegeš z Aukra a podobně

Pech. napsal:

supr mobil, nový auto, a značkový hadry jsou měřítkem toho jestli žiješ něbo nežiješ jako člověk?

Nepodsouvejte mi co jsem neřekl a nepřekrucujte fakta, nikde jsem neřekl supr mobil, ani nový auto a ani značkový hadry, stačí vzít průměrné zboží střední třídy, ne tu nejlacinější sračku. Najednou se tu bavíme o těch, co se nechcou učit, jsou pohodlní, hledí na to co říká soused, kupujou si nový auto apod.

Já mám auto 12let staré, mobil 4 roky, druhej mám služební nokii co stála nová 1200 a hypotéku budu splácet ještě 24let.

Rád bych od Vás konečně slyšel ty argumenty, proč jít dobrovolně do toho, že se budu starat sám s průměrným platem o 3 děti a modlit se, aby se mi nic nestalo, protože bych se pak zadlužil a chcípl. O tom, že si ani nebudu pro sebe moct nic koupit a tudíž díky stresu z finanční krize mé peněženky dostanu infakrt ani nemluvím.

(upravil Lukáš33 1. 3. 2014 15:17)

Re: Přehlídka humusu - hegeš z Aukra a podobně

Mamka se nezadlužila a říkala že toho nelituje že nás měla.
A v tom nejni ta objetavost nebo sebemrskačství atd... V tomhle se ukáže velikost a vnitřní síla člověka.Já bych radši kupu dětí než nic a prachy.

Re: Přehlídka humusu - hegeš z Aukra a podobně

Lukáš: máš podle mě dost divný priority. Pro mě by teda nabyla výhra mít kupu fakanů a žít na smetišti ikdyž je fakt že pak na ně máš asi dost času big_smile
Je sice hezký že tvoje mamka říkala, ale každej není tvoje mamka a pokud ju tohle bavilo tak ok, mě by to sralo starat se o x děcek, sedřít se za mlada jen kvůli tomu že jsem si je udělal nezajištěnej, pro mě tohle není život ani výhra a už vůbec ne potěšení smile Stát se může cokoliv ale je mi uplně u pr*ele co si myslí ostatní nebo sousedi ale pro mě je priorita pracovat, vypracovat se, bavit se, mít svoje koníčky, peníze kdyby se něco stalo a pak až děti. Ne jim dát celý mládí a svůj život, to je život k ničemu smile Nejsou pro mě prioritou věci, ale ani si co nejdřív nadělat děcka a mít ustaranej život. Žijete jen jednou!

Re: Přehlídka humusu - hegeš z Aukra a podobně

Nejspíš ty tvoje budou fakani jak říkáš,pro mě budou ty moje "děti"

(upravil DJ_Rix 1. 3. 2014 15:58)

Re: Přehlídka humusu - hegeš z Aukra a podobně

Lukáš33: Odvozuju si, že patrně zatím svoje vlastní děti nemáš,jest tak? Pokud nemáš, pak je asi další diskuze zbytečná, protože člověk, který nemá děti, nemůže naprosto chápat, co jejich výchova a zaopatření znamená. Nejen finančně, ale především časově.

Re: Přehlídka humusu - hegeš z Aukra a podobně

@Paull25: Myslím, že k tomu je třeba dodat dvě věci.
1. Nejsi ženská, aby jsi tyto věci pochopil. Kdyby jsi se zeptal mojí ženy zda by vyměnila dítě za peníze, koníčky a kariéru tak ti můžu předem říct odpověď. Pokud je ženská normální tak má jistou potřebu mateřství a děti ji naplňují. A nemá problém se pro děti obětovat.
2. Očividně nemáš děti nebo k nim nemáš žadný vztah, protože by jsi nikdy takto nemluvil. Kdysi jsem se na děti díval podobně a kámoš mi to řekl dobře. "Ostatní děti jsou pouze cizí smradi, ale až budeš držet v náručí své dítě, svou krev tak se na to budeš dívat jinak." V okamžitě kdy se malý narodil tak jsem to pochopil. Můžeš mít 50k různých zálib, hromadu peněz, barák, fáro, ale děti se s tím nedají srovnat.
Pochopitelně se najdou chudáci kteří si pořídí dítě jako rozmar, jako výhodný business na dávky od státu apod., ale nelze všechny lidi posuzovat podle těchto duševních chudáků.

Jinak pokud si někdo myslí, že dítětem život končí a pak mu nezbyde než celý život makat, aby je uživil tak je hlupák. Je věcí partnerů jak si věci přerozdělí, jak se budou o dítě starat apod. Pokud má dotyčný smůlu a vezme si slípku co celý život seděla na prdeli a jediný její zájem byly nákupy, disco a klebetění s kámoškami tak s tím asi moc nenadělá. Ale i partnera si vybíráme není to tak? Já se kupříkladu ničeho nevzdal, akorát jsem si přehodnotil priority, nic víc.

Web

(upravil Lukáš33 1. 3. 2014 17:42)

Re: Přehlídka humusu - hegeš z Aukra a podobně

DJ_Rix:Ano děti zatim nemám.Ale mám jednu skutečnou zkušenos a to z pohledu samotného dítěte.
Co je pak za život nemilovat,nebýt milován a společně se o to nepodělit v rodině.

Jak vůbec někdo říct,že dítě může za to že na něj člověk nemá!Rodiče jsou od toho aby se starali a jestli to nedokáží je to jen a jen jejich zásluha.Oni jsou ti co vydělávají!Každej by se měl zamyslet nad sebou jestli pro to dělá maximum.Pokud nemá člověk ruce dozadu,nejni v tom sebemenší problém.
Nejni těžká doba je jen to co si uděláme samy.

Re: Přehlídka humusu - hegeš z Aukra a podobně

Ano nejsem ženská, a nemám děti big_smile a budeš se divit, měl jsem taky dětství yikes a měl jsem ho krásný protože jsem se svou rodinou spokojenej. Ale stojím si za tím že dokud nejsem zajištěnej tak nebudu chtít dítě.

k bodu1: to je všecko moc hezké a pravdivé ale ty se chytáš jen toho co se ti líbí.  Nevadí mě něco psat vícekrát. Jasně že by pro mě dítě bylo přednější, ale sakra nebudu si ho dělat za každou cenu když se necítím na to abych ho dostatečně uživil!

K bodu2: opět se chytáš jen něčeho a celkově je to odpověď k ničemu, dítě by pro mě bylo nejpřednější ale pak chci mít koníčky atd (to jsem psal taky už jednou) a ne bejt otrok. Jasně že si člověk musí odtrhnout od huby protože bych chtěl to nejlepší pro dítě. ALE NE BEJT OTROK

k tomu 3tímu: s tím se komplet shodnu

Jinak jasně mám taky kamaráda kterej má holku, udělali si dítě, on střídá různý práce a jsou spokojení a nevadí jim to,.. já bych tohle prostě nechtěl

Příspěvky [2,821 až 2,840 z 3,396]

  Stránky: ««« 1 ... 140 141 142 143 144 ... 170 »»»

Audioweb.cz » Smetiště » Přehlídka humusu - hegeš z Aukra a podobně

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£