Dohnalik: OK, děkuji.
Mechanik: v případě, že by všechny nahrávky byly OK, nepotřeboval bych je, protože by nebylo proč je mít, poslouchal bych na rovinu, případně s fyziologií. Mám to i ověřený, že OK nahrávky jsem s radostí a k plné spokojenosti přehrával na holý koncáky bez čehokoli před nimi... Nicméně svět kolem přepaluje, tak potřebuju občas ubrat, tudíž radši korekčák mám - když už, tak slušnej - pokud vím.... Stejně je naprostou většinu času v nule.
K desce: já jsem kdysi kompy stavěl, ale pak jsem s tím přestal.. to bylo asi tak v dobách P3, od té doby, používám jen běžné kancelářské sestavy, a to tak dlouho, dokud to žije a výkon je dostačující... Že v kanclkompu nebude nic zázračnýho je mi jasný, ale asi to zůstane tak. Jen abych tu zvukovku do malýho slotu využil i v dalších kompech, až to přijde, aby to nebyl nějakej úlet jako už jich bylo mnoho.
Jinak výsledek pokusu je zde - schválně jsem sem vyslal notoricky známou věc, protože se pak bude snadno srovnávat a druhak ta deska je myslím ve slušném stavu. http://ulozto.cz/x8fJVYye/01-joyride-flac
Formát flac jsem užil cíleně vlastně poprvé, zda to má přínos ví jiní lépe