Téma: Beng LB 776

Zdravím,

dnes jsem narazil na tyto reproduktory, na první pohled zaujmou svým vzhledem, pokud se mrknu i na parametry tak by byly pro mne taky dostačující, když se podívám ale na cenu, je to opravdu možné aby byly taaaaaak levné? (Váhu jsem našel na různých zdrojích rozdílnou.. 9 nebo 18kg, což je podstatný rozdíl)

Hlavně napříč tomu, jaké jsem našel na internetu kladné ohlasy (u nás i v zahraničí).

Osobně si myslím, že za ty peníze to musí chrčet, ale má nemá například někdo z Vás s tímto produktem (popřípadě značkou) zkušenost?

- http://elektro.aukro.cz/show_item.php?i … b268fbd908

Děkuji za odpovědi

Re: Beng LB 776

Na zátop dobrý.

Re: Beng LB 776

Ta váha by teoreticky mohla být 9kg kus/18kg pár ... každopádně to ukazuje na to, že to je nejspíš z papíru big_smile Na ostatní parametry můžeš klidně zapomenout.... rozhodně nemají s pravdou nic moc společného (pravidlo č.1.... jakmile někdo okatě šermuje PMPO výkonem, pryč od toho), uvádění frekvenčního rozsahu pouze jako 20Hz-20kHz je podobný odstrašující parametr.

Kladný ohlasy se dají najít celkem na všechno, stejně jako na každé zboží se najde někdo, kdo to koupí.... záleží jaké máš nároky, ale myslím že stejně jako pro 90% lidí, tak i pro tebe by to byly vyhozené peníze. Hezky to hrát prostě nebude, pokud to bude vůbec hrát.

Re: Beng LB 776

ok, něco podobného jsem očekával smile dík za rady

Re: Beng LB 776

když už pominu, že vejška mi "něco" připomíná, že píšou o třípásmu a je to patrně dvoupásmo se zdvojeným středobasem,  a 180W když jsou to přinejlepším šestipalce...

že jsem vlastně něco psal, tohle je prostě do očí bijící a do nebe volající smile