Re: Tipy na úpravy fóra

Bezvýhradně podporuju radikální kroky admina, směřující k tomu, aby fórum sloužilo pouze k účelu, pro který bylo vytvořeno.

(upravil rvx73 26. 7. 2023 14:29)

Re: Tipy na úpravy fóra

Já bych se přimlouval za zachování "kecárny", ovšem vstup bych omezil jen registrovaným a na vlastní nebezpečí.
Zkrátka, kdo tam vstoupí, tak tím dává na jevo že akceptuje, že se zde může dočíst i názory, se kterými nesouhlasí.

Re: Tipy na úpravy fóra

Podle mě dojde k tomu, že "kecárna" prosákne do jiných témat. Chápu že odborné fórum je fajn, ale nejen muzikou je člověk živ. Pokud se Admin rozhodl pro návrat ke kořenům, bude muset nemilosrdně mazat, banovat a počítat s tím, že tady bude občas mrtvo.  Ideální řešení neexistuje.

Re: Tipy na úpravy fóra

Kecárnu zrušit. Poštvává lidi proti sobě. Na facebooku jsou skupiny přímo zaměřené na tato témata a nesnesou mezi sebou lidi, kteří mají jiný názor. Myslím, že tohle není nějaké ezo fórum.

Re: Tipy na úpravy fóra

kotel máš svobodnou volbu tam nechodit wink

Re: Tipy na úpravy fóra

Pokud by někdo choval naději, že kecárna se obnoví, musím ho zklamat. Jistí jedinci se zkrátka neumí bavit, nerespektují druhého a vytváří tady dusno, a neplatí na ně nic. Odskáčou to tak všichni, ovšem jak se to vezme, mně osobně to vůbec nevadí. A co se týče prosakování jinam, to pohlídám.

Pro všechny případy přidávám i sem:
Kecárna zamčena a tímto skončila, nadále jsou politická a jiná citlivá témata zakázána zcela.

Re: Tipy na úpravy fóra

To je tak, když si vyhodíš sice trochu sprostýho, ale štamgasta-fachmana, aby sis tam nechal tu neužitečnou tlupu ožralů. Je to každopádně zajímavá strategie

https://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.p … 085#355085
Tak to vidí "pozorovateľ" zvonku..

Re: Tipy na úpravy fóra

Ještě bych zvážil takovou možnost. Počkat tak dva týdny, až se to trochu usadí a udělat cosi jako amnestii na udělené bany, protože stejně většinou byly nesrovnalosti způsobeny jedovatými dezinformacemi a extrémními výroky ve společenských tématech. Když tohle teď nebude, měl by být klid.
Můj soukromý názor je ten, že když si tu nadáme do debilů kvůli tomu, který reprák nebo operák líp hraje, ničemu to nevadí.
Problém byl opravdu hlavně v té konfrontaci okolo témat, která teď zmizí. Za to dík.

(upravil dawsoo 26. 7. 2023 18:11)

Re: Tipy na úpravy fóra

Rozhodně ne,žádný kádrování se tady dít co ano a co ne již nebude. protože právě přesně díky tomuhle to tu celé tohle vzniklo. Šance tu byly s kecárnou minimálně tři a vždy stejnej výsledek. Takže post č.126 je i za mě jedinnej možnej za současný situace.

Pokud si chcete popovídat o kontroverzních tématech je možností spoustu "venku" třeba zrovna i na provařeném zcela nemoderovaném slovanetu... na jakoukoli agendu a umravňování za jiné názory co tu pár jedinců, dokola předvádělo, tu už po tom všem co proběhlo, nikdo není myslím zvědavej.

Neexistuje jen něco,protože svobodná diskuse je buď o všem nebo není svobodná a nic mezitím fungovat již nebude,zvláště když hodně lidí pamatuje dobře dobu a určité typy lidí, kdy svobodně otevřeně mluvit bez různých následků moc nešlo.

Není co dodávat...

(upravil 4mike 26. 7. 2023 19:14)

Re: Tipy na úpravy fóra

Sice jsem tu za "ucho" přesto se k věci vyjádřím, pravidla hry jsou v kompetenci jen "pana domaciho"
Všichni ostatní jsme tu na návštěvě......
"dojíždím 6.gumy" a skoro 20 let moderuji jiné odborné fórum s audiem nesouvisejícím,
kde kecarně podobná debatni vlakna jsou tabu, poněvadž značná část dikutujicich nedokázala respektovat či případně ignorovat jiný nazor.
Citili potřebu na něj reagovat v osobní rovině, někoho za něj soudit, nálepkovat, ostrakizovat .....
Následně antipatie přenášeli do jinych vláken.

Slovy Larry Flinta " ctihodnosti, názor je jako dira do prdele, každý ma nejakou a nikoho nezajima"

Re: Tipy na úpravy fóra

A proč se furt s danhardem a tatko Tomem serete na tohle fórum, když vám to tu smrdí? Proč kvalitou příspěvků a kvalitní správou fóra nepřetáhnete lidi místo rozesírání, za které se ten odborník-simulant ale lidský ubožák ještě pochválí https://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.p … 086#355086

Re: Tipy na úpravy fóra

Kecárna byla krásnou příležitostí poznávat lidi nejen na exaktních oborech, ale i na tématech, která exaktní nejsou a celkově rozdělují společnost nejen v Česku a Slovensku. Ta představují i živnou půdu pro konfrontaci, pokud člověk nemá respekt k jinému názoru, někdy dokonce i obyčejnou slušnost, schopnost potlačení prvotních emocí a chladnou hlavu pro racionální hodnocení.
Bohužel to pak občas přineslo zklamání. Raději to nebudu dále rozebírat, to by mohlo mít konfrontační potenciál.
S určitou lítostí se přikláním k názoru správnosti zrušení kecárny.

Re: Tipy na úpravy fóra

já jsem si doposud myslel, že audiofilové maji citlivý uši.

Že jsou (někteří) přecitlivělí i jinak (ego), je jak se ukazuje též pravda ... škoda

Re: Tipy na úpravy fóra

Kecárna mi asi chybět bude, dalo se v ní najít spoustu zajímavého, nejen názorového dění, ale je fakt, že to v ní mnohdy zbytečně moc jiskřilo. Bude tu halt větší klid a relax, asi. Tedy, pokud se sem z venčí nějak neprošoustnou nějací ti radikální audiosyfilisti, no. wink

(upravil bastl 26. 7. 2023 23:01)

Re: Tipy na úpravy fóra

Přesně tak. Zajímavý odkazy klidně do PM a i když nebudu odpovídat tak díky.
Pro kazišuky jako Danhard, tatko Tom...
https://i.postimg.cc/C58c47YL/17883966-1107070779439710-8637816166075317887-n.jpg

(upravil dawsoo 27. 7. 2023 7:02)

Re: Tipy na úpravy fóra

xor: Přesně to samé si říkám i já,že by samozvaní kádrováci v kterých se probudila minulost, nebo nějaká blbá misionářská potřeba obracet tzv zbloudilé na pravou víru?

Každopádně zrušená kecárna je jejich práce a taky myslim že je to škoda, defakto vyhráli v tom o co se snažili po celou dobu,rozesrat to tak moc že to tonda zruší, aby se o jim ideologicky nepohodlných tématech veřejně nediskutovalo,nepoukazovalo se zpětně na jejich fabulace a lži z doby kovidismu, aneb se čím dál více ukazuje že ta jejich ideologie prohrává na celý čáře.

Je zajímavé že opačně to problém není,myslím tím že nikoho tady moc netrápí co si tam probíraj nějací zoufalci na slovanetu. Alespoň mě je to rozhodně jedno co si tam řešej,je to tam již dlouho hnízdo odpadlíků, které jinde na forech nechtěj,což asi nebude náhoda.

Není co dodávat...

Re: Tipy na úpravy fóra

Pomýlení, odpadlíci, kádrováci. Co mi to jen připomíná? Kecárnu bych nerušil a jestli skončí i dahhard tak to bude velká škoda. Jeho praktické rady a schopnost navrhnout a podělit se o to bude hodně chybět. Myslím že právě ti se kterými se kočkuje mají dost příležitostí své frustrace řešit na jiných webech kde ocení pubertální vtípky i propagandu jisté země.

Re: Tipy na úpravy fóra

On je to vlastně dvojitý zákaz. Podle mě by mohla kecárna zůstat za předpokladu že obsah je korigován seznamem zakázaných témat. Vždyť v současnosti prosakuje sem. Danhard je bezesporu kapacita, nicméně poslední dobou jsem měl pocit že mu jde spíše o to co se mu právě podařilo.

(upravil miero 27. 7. 2023 15:57)

Re: Tipy na úpravy fóra

dawsoo, na jednej strane ta netrapi ta co sa diskutuje na slovanete, na druhej strane ti vadi, ze si uz nepokecas o nepohodlnych temach na audiowebe? ked je audioweb po novom len o audiu, tak sem tie temy predsa nepatria, a ak sa chces o nich bavit, tak staci ist tam, kde nie su zakazane ... dokonca tam stretnes aj tych ludi, ktorym boli tie temy ideologicky nepohodlne ... ci tam ti zas vadia ti ludia, ze do tych tem kecaju? smile

danhard je podla popisku "nezadouci" pod nickom zrejme zabanovany natrvalo, resp. do nejakej najblizsej amnestie

(upravil dawsoo 27. 7. 2023 16:53)

Re: Tipy na úpravy fóra

Dokud nepřišla ta náplava ze slovanetu kde byli zvyklí se chovat jak prasata (jinak se ti sprostí a nic nerespektující nazvat nedají) a nezačali vysírkovat a napadat místní dlouholetý členy (protože tady není mrtvo a jsou tu i více zajímaví lidé co něco dělají) tak diskuse probíhala i v tomhle konkrétním vlákně sice jiskřivě, ale stále kultivovaně a v mezích slušnosti z obou stran a každý kdo je zde a záleží mu na tomhle místě to ví moc dobře, kdo tu začal dělat rozbroje.

Bylo to jen otázka času že řada lidí si to nenechá líbit od podobných lidsky narušených jedinců se nechat neustále urážet Někteří se navíc chovali jako blbové bez soudnosti a zpětný vazby i před tím, k čemu takové co foru nic kromě sebepropagace,sprostoty a urážek druhých nic extra nedávali?

Evidentně máš asi i ty problém s chápáním psaného textu,mě je přeci uplně jedno, jakej kdo má názor ,to je každýho věc,ale to co mi vadí je:
1. kryptokomoušský kádrování
2. opakovaně a cíleně diskuse rozbíjeli nejvíce ti, co si absolutně nevážili toho že tu mohou být
3. místo aby se aspoň trochu zastyděli,že byli po právu vykopnutí, tak se tím že to sem opakovaně šli cíleně rozbíjet,porušovat pravidla,urážet a osočovat lidi co se jen chtěli spolu v klidu bavit i o věcech okolo
4. Osočovat i našeho admina, což si na normálních funkčních forech nedovolí nikde nikdo.

To že tu jeden tradiční,místo sebereflexe ještě drze posílá a provokuje lidi, že ti vykopnutí exoti se tím před podobně hýkajícími degeneráty tím ještě chlubí. smile

Já klidně oželim jak napsal nepřímo perfektně xor jakousi odbornost, pokud s ní je spojená lidská odpornost. Ale dávat prostor podobným, tím že to vzdám ,to se rozhodně nestane.Na to tohle forum jako ostrůvek normality,racionality a zdravýho rozumu (naštěstí to převažuje) mám stále rád.

Není co dodávat...