Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » lacnejsi receiver

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [13]

Téma: lacnejsi receiver

Ahojte, chcel by som sa opytat na lacnejsi receiver ( do 250e). Nemam vysoke poziadavky, niesom hifista ani audiofil (doteraz som mal logitech z5300). Bude to pouzivane na stereo stlpy v cene 200-300e (este neveim ake, ci nejake nove alebo nieco od ruky). Preto receiver, lebo do buducnosti to urcite chcem dat na 5.1. Zvuk pojde z pc, z trochu lepsej zvukovky, asi najma hudba. Viem ze to nieje idealne.

Vedeli by ste mi odporucit nejaky receiver, kt. by vedel co najlepsie zahrat v stereo, ak sa da, lepsi basovy prejav a autokalibracia (kedze sa nevyznam do akustiky). Pojde cez to asi len hudba z pc, takze milion funkcii a ideo funkcii ma nezaujima, len asi budu zbytocne navysovat cenu.

Bud novy alebo nieco z http://elektro.bazos.sk/75/?hledat=rece … p;kitx=ano alebo ineho bazaru, ak sa najde nejaky dobry kusok. Googlil som vela, no fakt v tom mam bordel, rozne roky vyroby, milion roznych paramatrov, nehovoriac o tom ze maju rozny prejav. Najde sa v bazare nejaky overeny starsi kusok za dobru cenu? Alebo radsej ist do noveho?

Dakujem za kazdu radu. Alebo ak je lepsie riesenie mojej situacie. (ps, ak uvidite nejaku dobru kupu stlpovych 200-300e, uvitam aj tuto radu)

Re: lacnejsi receiver

v budoucnu je co? pokud v nedohlednu, tak se vyprdni na rev a radsi kup nejakej slusnejsi stereo zes (ac nevim, co mas za sloupy), protoze az budes chtit vaznejsi multikanal, tak se vsadim, ze ten rev stejne nebude vyhovujici...

Re: lacnejsi receiver

Pokud nevadí jetý tak třeba: http://www.hifibazar.cz/detail.asp?id=1740

I když osobně se přikláním k názoru Zorga.

(upravil Zorg 14. 3. 2013 22:54)

Re: lacnejsi receiver

Tak to už je trochu přes rozpočet a kdyžuž radši 876 která není o tolik dražší.
Ale zrovna jsem mu chtěl napsat, že tu jedu na starej "6" onkyo rev a taky se to dá. Tzn. může vzít tu 607 co tam maj za hubičku a bude to adekvátní.

Re: lacnejsi receiver

hodi sa ta ONKYO TX-SR806, na tieto repr? http://www.hifionline.cz/reprosoustavy/ … voice-df6/

(upravil Benazi 24. 3. 2013 15:12)

Re: lacnejsi receiver

nehodi se, bedny šrot prvotřídní.
http://nuke.nonsoloaudiofili.com/Dynavo … fault.aspx
df 6 mizerie df 8 jak bysmet.

Re: lacnejsi receiver

Preco srot? ved aj v tej recenzii sa vyjadril velmi pozitivne: "Ak chcete reproduktor, ktorý za rovnakú cenu, znie lepšie, ako DF-6, začnite prehľadávať aj ...
Dám ti svoje najlepšie priania pre vás, ale musím vás varovať, že to bude ťažké, veľmi ťažké" (google translate)

Odporucas nieco ine v podobnej cene? (ps rad by som sa vyhol subwooferu, kedze na ten uz neostanu financie)

(upravil Benazi 24. 3. 2013 16:16)

Re: lacnejsi receiver

Byl jsem si je poslechnout v hifi opava,hrůza a děs , strašně hučí hloupý zdvih na  freqvenci.též jsem si je v testu itala prošel,je to veliký lišák mi přišlo.hrály asi 10 minut měl jsem sebou pink floyd,  cd je výtečně , a tohle takový humus.pouští přes Cambridge audio AZUR 851A/851C
http://elektro.bazos.cz/inzerat/2275522 … -Speak.php
těžko řict jestli sednou.


http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod … a-pioneer/

Re: lacnejsi receiver

http://www.bazos.sk/hodnotenie.php?mail … i,hi-fi...

Web

Re: lacnejsi receiver

ak maju silnejsie basy, neda sa to vyregulovat equalizerom, alebo tymi upchavkami br co su dodavane ku repr? Idealne to asi nebude, ale nemam rozpocet na audiofilske stlpy s vyrovnanym profilom a zaroven ani niesom narocny, doteraz som nevlastnil ziadne hifi a za tu cenu je to zle ? Ja mam rad silnejsie a hlbsie basy, ale ked pod hucanim myslis nieco ako zvuk kt vydavaju autosubwoofery tvrdych typkov so sidliska, ktore miesto BUM BUM BUM urobia nejake HuuUUUuuuUUU, tak to je fakt des. Bohuzial v kosiciach si nemam co popocuvat aby som si urobil obraz, je tu jedine http://www.bisaudio.sk/ a http://www.kohutaudio.sk/, kde neveim ci nieco v podobnej cenovke maju.

Re: lacnejsi receiver

Smiř se s tím že ti to tu nikdo neschválí a všichni do tebe budou hučet ať si koupíš stereo které má alespoň nějaký smysl. Mám jedny podobné sloupy doma které místo basů hučí a nepomohou jak vycpávky tak ekvalizace. Ano, za tu cenu je to hodně špatné, to už budou hrát lépe studiové monitory.

Tohle by ti snad neschválili ani na avmania.

Re: lacnejsi receiver

a napr magnat vector 207? alebo najde sa nieco co sa oplati v pod cene na bis audio alebo kohutaudio? popripade bazos z okolia kosic? cim viac citam zistujem.ze bez osobneho posluchu to asi nepojde.

Re: lacnejsi receiver

Jsi na diy fóru. Prakticky každý tady bude nebo by měl mít postavený vlastní bedny/zesilovače atd. Svůj dotaz nasměřuj na spotřebitelská fóra.
Hlavně by jsi si měl ujasnit co chceš. Píšeš, že to máš na hudbu. Multikanál se na hudbu prakticky nepoužívá. Stačí ti stereozesilovač a dvě co největší bedny. Mohl by jsi udělat někomu radost a koupit si nějaké reprosoustavy a zesilovač od někoho ze zdejších. Velmi pravděpodobně to bude lepší koupě než cosi, doporučený kýmsi, z druhý ruky. A poslechem poznáš leda špatný/možná dobrý a to je hodně slabá informace.
Pokud chceš opravdu kino připrav si ranec peněz, času a místa.

Příspěvky [13]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » lacnejsi receiver

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£