Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Technics zosilovač a slúchadlá

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [7]

Téma: Technics zosilovač a slúchadlá

Zdar,

Mám slúchadla Beyerdynamic DT880, a mám ich napojené na PC cez AUX na zosíku Technics SU-V500, aby mali aspoň o trošku lepšie vybudenie ako priamo z PC. V budúcnosti určite budem riešiť sluch. zosilovač / DAC, ale momentálne budem musieť ten SU-V500 vrátiť. No a pravdepodobne budem mať doma SU-8055. Je to cca o 15 rokov starší Technics zosík, a chcel som sa opýtať či bude jeho sluchátkový výstup aspoň tak kvalitný ako u SU-V500. Tu je tabuľka ak by to dačo pomohlo:

http://www.vintagetechnics.co.uk/integrated.htm

Re: Technics zosilovač a slúchadlá

1. ta tabulka je k ničemu, vůbec se netýká sluchátkovýho výstupu.
2. i kdyby se týkala sluchátkovýho výstupu, kvalitu pomocít THD(+N) nezměříš.

Re: Technics zosilovač a slúchadlá

Hrát to bude, ale blbě.Takové sluchátka k využití svého potenciálu potřebují kvalitní separátní sluchátkáč. Možností je nespočet, jako min. něco IO BUF634, TPA6120 nebo LME49610. Všechny se dají postavit příp. vyčíhat v inzerci  hotový kousek..

https://www.audioweb.cz/viewtopic.php?id=9581

nebo pak diskrétní předzesy jako Cuiffoli, Dispre2, jfet Dispre, Pre4, Hypa  (na tu hraju já, mám DT860)

Web

Re: Technics zosilovač a slúchadlá

Co ja viem, ono to cez ten SU-V500 hra celkom pekne. Teda radovo o dve triedy lepsie ako ked to dam priamo do int. realteku na PC.

Re: Technics zosilovač a slúchadlá

Takže ty vlastně nechceš poradit, chceš slyšet, že to bude přes ten starej křáp dobrý. Což ale nebude, jinak platí to co ti napsal reeb už výše. Až možná uslyšíš jak dokážou ty sluchátka zahrát s pořádným zesilovačem, budeš se sám divit.

(upravil easa 3. 2. 2013 15:04)

Re: Technics zosilovač a slúchadlá

Ja rozumiem co mi chcete povedat a je mi jasne ze poriadny DAC+AMP tomu da stavu (budem to riesit kartou Creative SoundBlaster ZxR na ktoru si pockam snad do leta, a do toho nieco ako BV Headamp). Btw, co tak Fubar IV ?

Dočasne to ale potrebujem nejak riešiť. Zahralo by to lepšie kebyže to napojím priamo do Asusu Xonar D2, miesto kombinácie toho SU-V500 a int. Realteku na doske?

Dočasne by to teda vyzeralo Xonar D2 + to SU, a neskôr ZxR / Essence STX + FiiO E9/BV headamp

Re: Technics zosilovač a slúchadlá

Pokud si doposud poslouchal přez ten starej Technics připojenej na integ. zvukovku, bude pro tebe Fubar IV vstup do jiné dimenze. Ovšem za předpokladu použití SPDIF výstupu z PC. Ten Fubar je DAC a headamp v jednom a nehraje to špatně. Jsou sice i lepší DACy, ale oproti intrgrovaný zvukovce je ten Fubar Formule 1. A má linkový výstup, takže nic nebrání k němu časem připojit něco lepšího, jako třeba Dispre II Jfet.

Příspěvky [7]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Technics zosilovač a slúchadlá

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£