(upravil Milan 26. 12. 2012 22:48)

Re: Aku zvukovku ku Sennheiserom?

701 jsou ale obecně jedny z nejnarocnejsich sluchatek na zesilovač. Nejspis ne nadarmo maji tu povest. Tezko podle toho usuzovat chovani jinejch. Normální sluchátka s nizsi impedanci to da uplne v pohode, ty jeho  by to taky rozehrálo, kdyz moje SHR940 meli dostatecnou rezervu v hlasitosti. Osobně bych měl problém si k tomu headsetu koupit neco pres dvojku. Nebo si leda hned koupit adekvátní sluchátka k tomu, který ovšem pak nebudou jako headset. Nadruhou stranu, od doby, kdy se mi starej herni headset rozbil, nemam problem s pouzitim externiho mikrofonu. Nefunguje to o nic hur.

Web

Re: Aku zvukovku ku Sennheiserom?

Nj, tak s jinýma už by problém být neměl, ale pokud chce časem kupovat něco pořádnýho...

Re: Aku zvukovku ku Sennheiserom?

Hlavne sa mi jedna o to ze to nieje ako som pisal, klasicky headset ako logitechy alebo razerky, proste ziadne dnesne herne pseudo super headsety ktore cele svietia a maju minimalne 50.2, ale je to sennheiser no, a ti uz maju presa len nejaku tu reputaciu co sa zvuku tyka, preto si myslim ze ta zvukovka je celkom na mieste...su ludia co maju k sennom 555 - 598 HW za vacsie peniaze.

(upravil Milan 27. 12. 2012 0:00)

Re: Aku zvukovku ku Sennheiserom?

jo, ale ty nemas HD555, to je potreba si uvedomit. To ze to je Senn jeste neznamena, ze to budou super sluchatka. Je to herni Headset...

Web

Re: Aku zvukovku ku Sennheiserom?

Nj, ale niekde som cital ze je to viac menej nieco podobne ako tie 555tky akurat to ma mikrofon a kusok inu charakteristiku no

(upravil Milan 27. 12. 2012 0:22)

Re: Aku zvukovku ku Sennheiserom?

Já uz sem cetl takovejch veci... Osobne verim spis tomu, ze Senny bez mikraku za cca pulku ceny na tom budou podobne. Ale uvidiš, resp uslyšíš. Muj poslední headset totalně po zvukový stránce zlikvidovali sluchátka z tesca za asi za 20% ceny. smile a tam sem skončil s headsety a mikrofon sem prilepil nad monitor. Všichni mi rozumí dobře a mikrák stal asi kilo.

Web

(upravil easa 19. 1. 2013 21:41)

Re: Aku zvukovku ku Sennheiserom?

No tak som nazad...nevedeli mi mesiac zohnať tie Senny tak som si nechal poslať Razer Tiamat 7.1 za 165€, a bol som zhnusený keď som zistil že kamarátove hrajú o poznanie lepšie. Toto je prebasované, umelé, chladné, priestor nulový, čo vám poviem v pondelok ich vraciam.

Rozmýšlam teda nad niečím primárne hudobným. Zdroj bude na čas int. realtek (viem že je to hnoj) a potom ten Phoebus. Veľmi ma oslovili Sennheisery HD598:

http://sk.sluchatka.net/127-sennheiser-hd-598/

Čo som čítal tak sú to také faceliftované HD595. Rozpočet mám 210€ čisto na slúchadlá. Vedeli by ste mi teda poradiť niečo zmysluplné? Chcem určite otvorené. Niesom zrovna analytický poslucháč, ale zas zkreslene dunivé Beatsy nemusím. Preto pozerám práve na toto. Eventuálne ešte AKG K240 Mk.II ale tie sa mi až tak nezdajú. 701 majú v poslednej dobe zníženú kvalitu , vadné drivery...

Doplním: Kamarát má Razer Charcharias ktoré zohnal z bazáru , čisto nové , za 30e

(upravil Dohnalik 19. 1. 2013 21:43)

Re: Aku zvukovku ku Sennheiserom?

DT860, K240... těm bych dal asi přednost před sennama. Případně DT990

Re: Aku zvukovku ku Sennheiserom?

Ide o to že tie 598 ma (ako inak) zase raz oslovili designom...(ja viem že pozerať sa na nich nebudem...) big_smile

Prečo sú teda tie Beyery lepšie? Tie DT990 vyzerajú celkom fajn.

Re: Aku zvukovku ku Sennheiserom?

Senny mi přijdou dost nepřesné a přebasované.

Re: Aku zvukovku ku Sennheiserom?

Čítal som na to spústu recenzíí, niekto vraví že majú práve málo basov, niekto veľa, ale väčšina sa zhoduje v tom že majú zábavný zvuk - to hľadám. Prinajhoršom vrátim znovu, 3€ poštovného za prakticky vyskúšanie slúchadiel na týžden mi príde celkom fér...škoda že nemám na blízku predajňu kde by som to mohol vyskúšať ...

(upravil luta 19. 1. 2013 22:05)

Re: Aku zvukovku ku Sennheiserom?

Já jsem s DT 860 spokojen smile bohužel jsem neměl možnost poslechu ostatních. Oproti nim hrají koss porta pro jak sluchátka z tržnice smile DT 860 mají řekl bych velmi dobré podání basů, výborné výšky a středy tak akorát. Poslouchám hodně Rock, Metal ale i třeba Prodigy apod. Je to neseroucí poslech, jen si to chce zvyknout na ten hlavový most a přítlak toho molitanu na hlavu.

DT990 budou jistě taky výborná sluchátka

Web

Re: Aku zvukovku ku Sennheiserom?

A co tak Grado Prestige SR125i

Re: Aku zvukovku ku Sennheiserom?

Tak som po prestudovani for a zvazeni toho co si este napisal, sa napokon rozhodol pre Beyery DT880...