Téma: LUXMAN LV-112

Dobrý den,

dostal se mi do rukou tento zesilovač, ovšem bez napájecího trafa. Nevíte prosím někdo, jaké napětí má toto trafo mít? Kondy jsou na 63V, tudíž myslím, že když začnu zkoušet ze stab. zdroje od 40V SS, mělo by to fachat. Do budoucna však chci dotat trafo, odpovídající původnímu, nebo koupím vrak s funkčním trafem. Pomozte prosím.
Děkuji.

Re: LUXMAN LV-112

http://elektrotanya.com/luxman_lv112_sm … nload.html

Web

(upravil sanoch 19. 8. 2012 7:14)

Re: LUXMAN LV-112

Díky moc, zítra se do něj pustím.
Jinak ještě poprosím o zhodnocení kvality. Jak jsem četl nevedou si tyto zesilovače zrovna zle. Jaký je prosím tvůj názor?
Děkuji.

(upravil DJ_Rix 19. 8. 2012 9:34)

Re: LUXMAN LV-112

A budeš to chctít slyšet? Na vstupu nesehnatelný IC na přepínaní,shit operáky,miliarda na 100% zoxidovanejch přepínačů v cestě signálu,STKčkovej budič koncáků.
Předpokládám že když z toho někdo kuchnul to trafo,bylo to asi proto,že nic jiného v tom nemělo již cenu-porucha některého z těch IO znamená neopravitelný přístroj.(i když ten STK se ještě v AME koupit dá)

Zvukově to nebude nic moc.

Re: LUXMAN LV-112

Už jsem jej pokusně zprovoznil, jede, zatím nemám odvahu ho pustit na mé bedny, něž jej pořádně proměřím. Zdá se, že s těma zoxidovanýma kontaktama máš pravdu. po prohlídce napíšu více. Teď fakt nemám prachy na lepší věci, musím si opravit to co je. Rodina, barák apod. není to sranda, ale snad je to lepší než něco z 2030.