Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 2 z 2)

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » výběr zesíků

  Stránky: ««« 1 2

RSS

Příspěvky [21 až 33 z 33]

Re: výběr zesíků

koupi: kua ten pravopis! Čárky tečky ti nic neříkaj? Vždyť ani není poznat na co se vlastně ptáš.

(upravil koupi 10. 2. 2012 16:23)

Re: výběr zesíků

Bez urážky, kdyby se tu spíš řešilo na co se člověk ptá a nezkoumal se tu pravopis.
Už bych věděl, jestli ta SONY  TA-F120 má mechanické přepínače.

Re: výběr zesíků

Keby si skúsil napísať do googla "Sony TA-F120", tak hneď na prvej stránke je odkaz na servisný manuál a už by si to dávno vedel a nemusel sa zbytočne pýtať.
Je tam mechanické prepínanie vstupov btw.

(upravil babakus 10. 2. 2012 19:25)

Re: výběr zesíků

koupi: nezlob se, ale uznej sám, že tak jak jsi to napsal to bylo hodně špatně pochopitelné... a když chceš tak to jde wink

Platí co psal tomtom7, ta sonka má mechanické přepínače. Příště stačí trochu hledat wink

Re: výběr zesíků

Ještě bych se zeptal Sony na TA-FE330R děkuji

Re: výběr zesíků

A co k němu potřebuješ vědět?

(upravil koupi 12. 2. 2012 13:49)

Re: výběr zesíků

Jestli je dobrý, přepínače mechanické ?
SONY tady docela chválí a já jsem teď koukal po něčem co by mělo DO
Ale v těch modelech se neviznám
Nesháním špičku, jen aby to slušně hrálo. Brácha má  SONY TA-F490 a ta hrála dobře
Ted koukám jestli to je vůbec  JAPAN

(upravil DJ_Rix 12. 2. 2012 14:16)

Re: výběr zesíků

Že jsem sem něco psal-jestli někdo bude pro tebe prohrabovat servisky,aby ti řekl v kterém zesilovači je jaký vstupní volič,tak já určitě ne. V zesilovači jsou ještě i jiné věci,které se mohou pokazit a nepůjdou už sehnat......

Kdo že tady SONY docela chválí?????:cool:

Re: výběr zesíků

Já jsem nemyslel aby někdo to musel luštit.Jen jestli o tom někdo neví aby to nebylo jako ta 410 která byla choulostivá na nějaké věci dobrá byla ta TA-F170 tak něco takového.Abych do toho jen nesypal peníze.

(upravil Kritik 12. 2. 2012 17:28)

Re: výběr zesíků

Neřeš hovadiny .... Co jsem měl doma od Sony byly: F345R, F335R, F317R, F235R, F110, TA-F444ES, STR-DE875,
Nejlépe hrál TA-F444ES - to bylo dělo. Jeden AV receiver, který nebyl špatný. Ten zbytek byly klasické zesilovače, které hrály hodně podobně, už si to nepamatuji. Myslím si, že ty starší kousky budou hrát lépe než dnešní stereo sonky ...
edit: mrkni sem, jestli Ti to pomůže
http://uloz.to/xLUGL5k/f317r-jpg http://uloz.to/x6amcL4/f345r-jpg http://uloz.to/xJnBWdw/ta-f110-jpg

Web

Re: výběr zesíků

Doporučil bych cokoliv od AKAI /některé novější modely mají i dost slušné digitální vstupy/ a potom NAD C370, NAD C372, NAD C352, špatné nejsou ani NAD C350 a jako třešínku na dort cokoliv z devítkové řady Denonu, při nižších nárocích na výkon, ale při zachování kvality i sedmičkovou řadu Denon.
Úplně bych se vyhnul Technicsům, je fakt, že některé vyšší modely měly dost slušný zvuk, jenže je třeba myslet i na zadní kolečka - při poruše takového Technicse se z toho finančně poserete, ty výkonové moduly, co používal Technics, jsou naprosto neskutečně drahé a to už je pak lepší to zanést na sběrný dvůr...Prakticky totéž jsou všelijaké Kenwoody, Sherwoody a bohužel i Marantz a Pioneer, používají v konstrukci řadu speciálních dílů, které sice jdou sehnat a objednat, ale ta cena Kohn, ta cena....Ze skladů Pioneeru a Onkyo jde sehnat ještě dneska ledacos, ale zase...přepísknuté ceny plus marže dotyčného dovozce. Odprásknout nějakého Pioneera při domácí pařbě se tedy moc nevyplatí, protože řada konstrukcí koncových stupňů je udělána tak, že při průrazu koncových tranzistorů to sebou bere kdeco. Co se týče servisu, tak asi nejlevnější servis v případě nějakého maléru má NAD, protože v podstatě nepoužívá žádné speciální díly, snad kromě potenciometrů, které ale není nutné měnit, ale mnohdy stačí jen vyčistit.

Web

Re: výběr zesíků

souhlas se Sinclairem - mam Technics SU-V4 a diky zvyseni sitoveho napeti z 220 na 240 mi pred par lety odesel jeden koncovy modul STK8050. Nastesti jsem ho jeste sehnal za cca 600Kc, dneska uz ho v republice nema skladem nikdo (Obcas se objevuje na ebay za cca 25EUR / kus). A to stacilo, ze se na konci zvedlo napeti o cca 5V z +/-48V na +/-53V a bylo po nem... Nastesti ma trafo prepinac na 240V, takze jsem prepnul, vymenil a hraju vesele dal. Prestoze ma vic nez 25 let, kondy maji porad kapacitu a zvuk je vic nez dobry. Ale oprava problematicka...

Web

Re: výběr zesíků

No, nezavrhoval bych Pioneer, protože mám nejen stereo zesilovač, ale také AV Receiver. Oba zesilovače hrajou opravdu špičkově a věrohodně. Osobné zkušenost u stereo zesilovače je ta, že jsem s kamarádem porovnával Harman Kardon a i kamarád po testu konstatoval, že Pioneer hraje lépe.
Můj názor je ten, že každý máme práha, co se nám líbí, jinde. Podle mého názoru, každý zesilovač hraje a bude hrát jinak. Kamarád má například Sony a hodně je s tímhle zesilovačem nespokojen.

PS: Vzpomínám si, že za doby svazarmu se dělaly testy zesilovačů s různými bednami a každý hrál úplně jinak. Ale o tom to je. Každému následně bude vyhovovat něco jiného. V každém případě doporučuji si někde nechat zesilovač pustit, ale i zde je problém, protože doma má každý jiné podmínky a hodně bude záležet na reprobednách.

Příspěvky [21 až 33 z 33]

  Stránky: ««« 1 2

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » výběr zesíků

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£