Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » PA a zvukařina » Levne fullrange

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [6]

Téma: Levne fullrange

Zdravim, chtel bych se zeptat, co by ste mi doporucili k zesilovaci Tesla music 130. Sice to PA zesilovac neni, ale vykon ma a na nejake to mensi hrani staci. Ovsem spis potrebuju bedny. Klidne si je postavim, v elektrotechnice jsem zbehly, a par lidi z rodiny umi delat se drevem. Muj nejvetsi problem je, ze jsem se nadsal pro PA uz v 12 letech..ted je mi 14, takze moc penez nemam. Kdyby to nehralo nejak dobre, jeste se to da upravit EQ. Nebo nemate nekdo doma nejake stare Omnišroty apod? Kdyby ste nevěděli, co s nimi, klidně bych o ně měl zájem smile. Chtel bych si nejake 12" bedny udelat(+ driver samozrejme). Nebo apson s 10" ale s poradnou ozvucnici. Spis to bude na ozvucovani taboru, pop,dance,electro,rock. Mixazni pult mam. Mimochodem, je pravda, ze elektronky nemusi prezit cestu?

Re: Levne fullrange

Ahoj. Tenhle problém jsem řešil taky. Chtěl jsem co nejmobilnější repra, která by byla zároveň co nejlevnější a i to nějak hrálo. Jednoduše řečeno, dost protichůdné potřeby big_smile. Každopádně po úvahách a pár dotazech tady na fóru jsem dospěl k této kombinaci: http://www.prodance.cz/protokoly/pd_p12 … a9090m.pdf . Pár repráků včetně dřeva a všeho ostatního by měl vyjít cca na 7000Kč, což je, myslím, slušná cena, ale chápu, že ve 14 se ti pod postelí asi takový obnos neválí... Nic horšího nebo levnějšího asi ale nemá cenu, pokud si to teda budeš stavit sám. Případně se mrkni po bazarech, nechá se tam často najít celkem slušný aparát za relativně málo peněz...

Re: Levne fullrange

Dekuji, box si musim navrhnout sam? Snad to zvladnu smile

Re: Levne fullrange

Neber, prosím, tu mojí radu jako definitivum big_smile. Taky nejsem žádnej profík, ale právě protože se v poslední době přesně touhle možností levných repráků zabývám, a už se v tom chvíli patlám, tak sem sdělil moje poznatky a dojmy. Ještě počkej na vyjádření někoho fundovanějšího smile. V tuhle chvíli už nějak s tou stavbou začínám, krabici už mám taky nevrženou, takže ti to případně nějak můžu poslat, ale jestli na to úplně nespěcháš, tak snad, když se poštěstí, by se tu mohl někdy v průběhu Vánoc objevit článek z té stavby, včetně rozměrů bedny a nějakých jiných dojmů... Tedy, pokud to projde zdejší cenzurou smile.

(upravil djmayo 6. 11. 2011 18:06)

Re: Levne fullrange

Z lacných pomerne pekne hrá aj Eminence Beta12+Sel. DT150, je to asi to najlacnejsie PA co sa oplati stavat, samozrejme aj cosi drahsie vyssie spominane PD P12+BC DE10. Je to slusny zaklad pre PA a mensi kulturak to s podporov subbasu tiez zvladne.

Z drahsich "ekonomickejsich" zostav su oblubene
Eminence Delta-12LF + Selenium D220Ti + HM25-25
B&C Speakers 12HPL51 + DE12 + Megaton A9090
B&C Speakers 12HPL64 + DE160 + Megaton A9090
DAS Audio 12P + B&C Speakers DE200 + Megaton A7570
B&C Speakers 12HPL76 + DE12 + ME20
B&C Speakers 12NDL76 + DE250 + ME45

Re: Levne fullrange

V první řadě bych prodal tu M 130-ku a za získané peníze koupil normální zesilovač a bedny bych si v tvém věku a na to použití koupil nějaké jeté, dá se jít dost pod cenu materiálu. Je jich všude haldy na prodej. Když si představím jaký můžeš být patlal ve 14-ti, tak ani nevidím jiné řešení.

Příspěvky [6]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » PA a zvukařina » Levne fullrange

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£